Horváth Ágnes

Bemutatkozás

5 éves koromban eldöntöttem, hogy táncos leszek, így közel 25 évet töltöttem a csodálatos, de néha kemény táncos pályán.2001-ben elvégeztem a latin-standard táncoktatói tanfolyamot a Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen.
Aztán a Speedfitness oktatói tanfolyam elvégzése után, személyi edző lettem! Majd a 2015-ben a Kisfiam megszületése után Kangatraining Baba-Mama tornát oktattam évekig külföldön, mert akkor még Spanyolországban éltem!
Mindig is érdekelt a női testformálás, mit lehet belőle kihozni, de még jobban a női lélekben zajló folyamatok! Hogyan legyünk Nők, Anyák, szerető társak egyszerre a rengeteg napi feladatok mellett?! Mi, NŐK hogyan tudjunk lelkileg feltöltődni?!És ekkor találtam rá a Beautyrobicra, ami egy olyan edzésforma, ahol a kemény testformálás mellett, a test-lélek harmónia megtalálása is cél egyben.
2022 februárjában elvégeztem a Beauytrobic edzői tanfolyamot, és azóta edzek hölgyeket, akik azért járnak az óráimra, mert elmondásuk szerint sokkal formásabb, feszesebb a testük, szebb a tartásuk, szexisebbnek, magabiztosabbnak érzik magukat ,és jobban érzik magukat a bőrükben, amióta ezt az edzésformát választották. Ez az én motiváló erőm, és célom, hogy elérjem ezt az összes hölgynél, aki megtisztel a bizalmával.
Hiszen minden NŐ gyönyörű, csak újra fel kell, hogy tárják ezt az érzést Önmagukban, és én ebben szeretném segíteni Őket!

Kapcsolat

Telefonszám: 06 30 530 0903
E-mail cím: [email protected]
Helyszín: Dunakeszi, Partner Életerő & Egyensúly Központ, Bagoly u.12
                Vác, Magnólia Stúdió,Deákvári Főút 63/A és LIFE & MOVE Functional Private Fitness Studio

Edzés típus

Beautyrobic 

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba