Komori Ottília

Bemutatkozás

Csoportos Fitness Instruktor, Beautyrobic oktató, Funkcionális Jóga oktató és Svédmasszőr.

A Beautyrobic-ot, mint nőies mozgásformát, 2016 márciusában ismertem meg, amikor is egy másik csoportos óra helyett végül a Beautyrobic órát próbáltam ki. Már az első órán éreztem, hogy ez az a mozgásforma, amire szükségem van. Az az atmoszféra, az elfogadó közösség, a Beautyrobic olaj illata, a fények, a zenék és maga a Beautyrobic mozgásforma magával ragadott! Úgy éreztem megérkeztem!

A Beautyrobic volt számomra az akkori élethelyzetemben a “megmentőm”! Önmagamra „találtam”, felfedeztem nőiességem, nőies energiáimat, vonzerőmet. Sokkal tudatosabb lettem, szebb a tartásom, formálódik testem, és lelkem szárnyal a boldogságban!

2017 november 5-én lettem Beautyrobic oktató. Azóta is szerelem számomra a Beautyrobic! Fontosnak tartom hogy átadjam tudásomat, tapasztalataimat, a mozgás és -önmagunk szeretetét és- elfogadását. Szeretem a természetet, a kihívásokat, túrázni és biciklizni egyaránt! Büszke vagyok magamra, hogy egy nap alatt körbe tekertem a Balatont, megcsináltam a Gerecse50 túrát, ami szintén nagy kihívás volt, kipróbáltam a sárkányhajózást, és kisebb-nagyobb túrákon is részt vettem már.

Célom hogy inspiráljam az embereket a mozgásra, és az egészséges önbizalom és életmód kialakítására. “A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt.” – Dan Millman „Az Út Maga a Cél!”

Kapcsolat

Helyszín: Beautyrobic Központ, 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 9.
E-mail cím: [email protected]
Facebook: Beautyrobic Központ

Helyszín: FitChicks Budafok Nagytétényi út 88, XXII. kerület
Időpont: Csütörtök 19:45
Bejelentkezés szükséges! https://fitchicks-budafok.reservio.com/staff/d60eb20a-2dd9-4b35-b3c0-3ec98abc775a

Edzés típus

Beautyrobic 

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba