László Zsuzsi

Bemutatkozás

10 évesen kezdtem versenytáncolni, ami 13 évig volt meghatározó része az életemnek. Profi táncosként aktívan versenyeztem és tanítottam itthon és az Egyesült Államokban, majd egyszer csak abbahagytam. Hazajöttem. Teljesen mással akartam foglalkozni. Sokáig el tudtam nyomni azt a “bizsergő” érzést, amit csak egy latin zene tud kiváltani az emberből. Aztán találkoztam a Beautyrobic-kal 2016-ban. Szerelem volt elsőre. Nagy Kata személyisége és a Beautyrobic csapata, a zenék, a meleg terem (nagyon fázós vagyok) a táncos elemek azonnal rabul ejtettek. A kislányom mellett nem tudtam rendszeresen járni, de 2019 – ben rádöbbentem, hogy csak akkor leszek ott az órán, ha én tartom, így elvégeztem az oktatói tanfolyamot.
Angoltanárként sokat ülök, ezért jól esik esténként az alapos átmozgatás. Ritkán járok táncos eseményekre, így a bulizást is beépíthetem . A Beautyrobic edzést azért imádom, mert nem csak hatékony alakformáló módszer, de mellette nőies is, ami manapság egyre nagyobb hangsúlyt kap. Ahogyan én látom: nem minden nő akar harcos lenni, vagy az, de mellette szeretne néha belelazulni a kecses, finom mozdulatokba is. Szó szerint az első Beauty – Body & Mind edzés, amelynek célja, hogy segítsen felturbózni a nőiességet, az önbizalmat, hogy még vonzóbbak legyünk. Nekem ez egy komoly szakítás után, kisgyerekkel, nagyon sokat segített talpra állni és új életet kezdeni. Az óráimon is ezt igyekszem átadni nektek. Edzőként megnyugtató, hogy Békési Brigi jóvoltából a Beautyrobic nem egy divatosan hangzó edzésforma, hanem egy professzionális, magyar találmány, melynek sikerének titka, hogy az élvezetes edzés mögötti minőséget gyógytornász és pszichológus háttér is biztosítja. Számomra a legnagyobb siker látni azt, ahogyan egy félénk hölgyből bátor, magabiztos, tudatos NŐ válik, aki egyre közelebb merészkedik a tükörhöz az órákon és örömét leli a saját nőiességében.
Hogyan készülj fel? Légy hidratált! Igyál sok vizet a nap folyamán. Ne egyél 2-4 órával az óra előtt semmi nehezet. Légy kipihent.
Mit vegyél fel? Kényelmes viseletet, edzőcipőt úgy, mintha sima aerobik órára jönnél. A felsőd legyen top vagy valami testhezálló.
Mit hozz magaddal? Egy üveg vizet, törölköző KÖTELEZŐ! A jókedv és az izomláz garantált!
Szeretettel várlak a Beautyrobic Workout és a Beautyrobic Sense óráimra már 2 helyszínen is:

Kapcsolat

Bejelentkezés: +36 30 288 2114
Rfitness – 2440 Százhalombatta, Csenterics Sándor utca 3.
Kedd: 19.00 – 20:00

Edzés típus

Beautyrobic  | Beautysense

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba