Márkus Vera

Bemutatkozás

Vera vagyok, Beautyrobic, Beautyrobic Core és Beautyrobic Sense edző.

Egy évekig tartó életmódváltás során ismertem meg a Beautyrobicot és lettem a rabja egy életre 🙂

És mi az amit megszerettem benne? Hogy megtaláltam azt, amitől lenyűgöző lesz egy nő: kecses és feszes. Tartást ad és lágy, nőies vonalakat. Csajos, de mégis kemény. Egy Beautyrobic órán táncolsz és egyben edzel. Felpörögsz, de közben kellemesen elfáradsz. Magadra figyelsz és mégis egy egyedülálló közösség része leszel. Kikapcsolódsz egy fárasztó nap után és nem mellékesen jobban érzed magad, hogy teszel a testedért és a lelkedért is.

Beautyrobic óráimon pörgős, táncos, szexi kardió-alakformáló edzésre számíthattok, sok guggolással és has-, hát-, fenék-, comb- és karizmokat megdolgoztató erősítő gyakorlatokkal.

Beautyrobic Core-on a könnyed, lassú, kecses, core izomzatot fejlesztő feladatok kerülnek előtérbe, amitől egészséges, nőies és egyenes lesz a tartás, ami garantáltan megragadja mindenki figyelmét 😉

Beautyrobic Sense órákon pedig törekszem arra, hogy átadjam mindazt, amitől csodálatos a Beautyrobic maga: harmónia, szépség, nőiesség vár az órákon, ami a mozgást és hajlékonyságot fejlesztő gyakorlatokkal egy tánccá alakul át.

Várlak Titeket szeretettel az óráimon 🙂

Megjegyzés: Vera jelenleg babázik, de a Beautyrobic Központban a Beautyrobic Oktatóképzések vezető tanára. Folyamatosan fejleszti magát, Pre- és Postnatál tréner, valamint sportrehabilitációs tréner is.

Kapcsolat

Telefonszám:
E-mail cím: [email protected]
Helyszín: Beautyrobic Központ, 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 9.
Facebook: Beautyrobic Központ

Edzés típus

Beautyrobic | Beautycore | Beautysense

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba