THE SENSUAL MINDFULNESS

Mutasd a részleteket

THE SENSUAL
MINDFULNESS

Mutasd a részleteket
{

“Ha a dolgok megváltoznak benned, megváltoznak körülötted is.”

The Sensual Mindfulness

The Sensual Mindfulness online programunk speciális meditációkat és különleges Meditattractiveness-t tartalmaz azok számára, akik szeretnek meditálni vagy csak szeretik a mindfulnesst, és szeretnék a nőiességet, érzékiséget és a belső egyensúlyt is fejleszteni.

Visszajelzések*

“Régóta meditálok, így amikor meghallottam, hogy készül egy vonzerőt támogató, speciális program, azonnal beleszerettem az ötletbe. Eleinte kicsit zavarba ejtőnek éreztem – a Beautyrobic órákról már jól ismert – tekeréseket és simításokat otthon végezni, de aztán sikerült magam átadni a zenének és a mozdulatoknak. Akár este, akár reggel csináltam a gyakorlatokat, utána azt éreztem, az energiám megsokszorozódik és igazán jókedvű leszek. A második héten már minden nap szántam időt rá és egyszerre csak arra lettem figyelmes, hogy a férfiak (smink nélkül, játszós ruhában) megnéznek és mosolyognak rám a bevásárlóközpontban. 🙂 Először nem értettem, hogy mindenféle csábítási trükk nélkül, mire ez a nagy lelkesedés, aztán eszembe jutott: látják rajtam a vonzerőt, a kisugárzást, az önbizalmat.”

– DORCI –

“Már a második egymást követő Meditattractiveness Glow után reggel ahogy a tükörbe néztem, megláttam a szememben azt a tüzet, amit mindig is tudtam, hogy ott van bennem; és ez most valahogy sokkal erősebb. Jól esett újra látni a tükörben azt az arcomat, ami igazán én vagyok. Ráadásul ezt a változást mások is észrevették. Ma az utcán sokan megnéztek, mostanában feltűnően udvariasak velem a körülöttem lévő férfiak.”

– ZSUZSI –

THE SENSUAL MINDFULNESS

Bevezetés a Meditattractiveness világába

Mit tartalmaz a program?

NŐIESSÉGFEJLESZTŐ MEDITATTRACTIVENESS

Négy Meditattractiveness hanganyag és Meditattractiveness gyakorlati útmutató jár ehhez a programhoz. A Meditattractiveness egy picit eltér a hagyományos meditációs- és vizualizációs gyakorlatoktól, mert itt vannak olyan speciális elemek, amivel észrevétlenül lehet felturbózni a vonzerőt, a nőiességet, az önbizalmat. Kényelmesen az ágyban gyakorolható a hanganyagot lépésről lépésre követve. Aki egyszer kipróbálja a Meditattractiveness-t, annak szerelem lesz első hallásra.♥

GLOW - MEDITATTRACTIVENESS

Ez a 12 perces hanganyag segíthet valóban elérni azt a vonzerőt, ami belülről sugárzik.Ez egy speciális meditáción alapuló gyakorlatsor, ami elősegíti a belülről sugárzó ragyogást.

Azért olyan fantasztikus ez a program, mert képes belülről hatni a vonzerőre és a kisugárzásra. És ez fogja megadni azt a pluszt, amit az emberek körülötted nem tudnak megmagyarázni, de érzékelni fogják a hatását.

Időtartam: 12 perc

BE A STAR - MEDITATTRACTIVENESS

Ez egy speciális meditáción alapuló gyakorlatsor, ami segít az önbizalmad fejlesztésében, ami hozzájárul ahhoz, hogy magabiztosan lépj fel minden fontos helyzetben. Azért olyan fantasztikus ez a program, mert képes belülről hatni a vonzerőre és a kisugárzásra. És ez fogja megadni azt a pluszt, amit az emberek körülötted nem tudnak megmagyarázni, de érzékelni fogják a hatását.

Időtartam: 14 perc

NEW ME - SZENVEDÉLYT FELÉBRESZTŐ MEDITATTRACTIVENESS

Ez egy speciális meditáció alapú gyakorlatsor, ami segít felszínre hozni az érzékiséget és felgyújtani a belső tüzet. Azért olyan fantasztikus ez a program, mert képes belülről hatni a vonzerőre és a kisugárzásra. És ez fogja megadni azt a pluszt, amit az emberek körülötted nem tudnak megmagyarázni, de érzékelni fogják a hatását.

Időtartam: 14 perc

YOUR INNER GODDESS - MEDITATTRACTIVENESS

Ez egy speciális meditáció alapú gyakorlatsor, ami segít felébreszteni a bennünk rejlő teremtő istennőt. Azért olyan fantasztikus ez a program, mert képes belülről hatni a vonzerőre és a kisugárzásra. És ez fogja megadni azt a pluszt, amit az emberek körülötted nem tudnak megmagyarázni, de érzékelni fogják a hatását

Időtartam: 15 perc

És ez még nem minden… ezeket is megkapod,
hogy még nőiesebbnek érezhesd magad!

SPECIÁLIS MEDITÁCIÓK

Pszichológus által összeállított, speciális, nőiességet, önbizalmat fejlesztő meditációnk hatására:

  • Felfedezheted a női vonzerőd különböző rejtélyes oldalait
  • Megszeretheted azt a nőt, aki vagy ♥
  • Megismerheted a benned rejlő varázslatos nőiességet ♥

SPECIÁLIS RITUÁLÉK, ÖNSZERETET FELADATOK

Ha változtatni akarsz az életeden, kezdd a szokásaiddal. Épp ezért ezek a rituálék olyan mindennapi tevékenységeket tartalmaznak, amit valószínűleg most is végzel rendszeresen, viszont egy kicsit másképp. Rituáléink megmutatják, hogy hogyan lehet egy sima tevékenységből nőiesség- és önfejlesztő gyakorlatot varázsolni.

Plusz két pszichológus által összeállított önszeretet feladatot és még egy Beauty ital receptet is tartalmaz a program.

NŐIES ÉS HATÉKONY BEAUTYROBIC EDZÉSPROGRAMOK

Három nőiességfejlesztő és alakformáló Beautyrobic edzésprogram is jár a programhoz.

Ezek az edzésprogramok különlegessé varázsolják az otthoni edzést, miközben segíthetnek megélni a nőiességet. Ezek után nem lesz kérdés, miért imádja annyi nő a Beautyrobicot!

Ajándék bónuszok: ezekhez a speciális bónuszokhoz is hozzájutsz,
hogy még nőiesebbnek, vonzóbbnak érezhesd magad

BÓNUSZ #1

Sensual Touch

BeautyFace arctorna gyakorlatokkal összekötött érzéki arcrituálé, hogy az arcon lévő izmokat is tökéletes formában tartsuk és gyengédséggel törődjünk azzal a személlyel, akit a tükörben látunk.

BÓNUSZ #2

Afrodiziákumok

Megtanítjuk, milyen afrodizákumot érdemes beilleszteni az étkezésbe, amelyek újra felpezsdítik a vért. A tananyagban afrodiziákumot tartalmazó receptek is szerepelnek, amik segíthetnek a belső tűz felgyújtásában.

BÓNUSZ #3

Full Body Stretching

Ezt a 11 perces teljes testet átnyújtó programot is megkapod, ami után a nyugalom és a kiegyensúlyozottság érzése keríthet hatalmába.

BÓNUSZ #4

Légzőgyakorlatok Tutorial

Élünk, tehát lélegzünk. De nem mindegy, hogy hogyan.A helyes légzés nem csak az alapvető létfenntartáshoz szükséges, hanem az egészségünk, a szépségünk, a fittségünk mellett még a mentális jól-létünket is nagyban befolyásolja. A tutorial otthon elvégezhető légzőgyakorlatokat is tartalmaz.

Mindezt megkapod a
The Sensual Mindfulness Program megvásárlásával

MEDITATTRACTIVENESS GYAKORLATI ÚTMUTATÓ

Megtanítjuk neked a Meditattractiveness speciális és érzéki gyakorlatait. Ez egy speciális meditációs technikán alapuló gyakorlatsor az önbizalom, a nőiesség és a vonzerő fejlesztésére.

GLOW

Ez a 12 perces Meditattractiveness hanganyag segíthet valóban elérni azt a vonzerőt, ami belülről sugárzik.

BE A STAR

Ez a 14 perces Meditattractiveness hanganyag segíthet azt a magabiztosságot és fellépést elérni, ami belülről sugárzik

NEW ME

Ez a 14 perces Meditattractiveness hanganyag segíthet felszínre hozni az érzékiséget és felgyújtani a belső tüzet.

YOUR INNER GODDESS

Ez a 15 perces Meditattractiveness hanganyag segíthet felébreszteni a bennünk rejlő teremtő istennőt.

ÖNSZERETET MEDITÁCIÓ

Ez egy 11 perces, pszichológus által összeállított, különleges meditáció, ami segíthet, hogy megszeresd azt a nőt, aki vagy.

VARÁZSHELY

Ez egy 10 perces, pszichológus által összeállított, különleges meditáció, ami segíthet felfedezni a benned rejlő varázslatos nőiességet.

NŐI IDENTITÁSOK

Ez egy 16 perces, pszichológus által összeállított, különleges meditáció, ami segíthet felfedezni a női vonzerő különböző rejtélyes oldalait.

LÉGZÉS- ÉS ZUHANYRITUÁLÉ

Rituáléink megmutatják, hogy hogyan lehet egy sima tevékenységből nőiesség- és önfejlesztő gyakorlatot varázsolni.

A NŐIESSÉGED RÓZSÁJA

Egy speciális, pszichológus által összeállított feladat, ami a nőiességre fókuszál.

KEDVES TESTEM

Ez a feladat abban segít, hogyan fejezhetjük ki a hálánkat a testünk felé.

BEAUTY ITAL RECEPT

Coco Cacao receptünk alapján olyan mennyi italt készíthetsz, ami nem csak felmelegíti a testet és a lelket, de kiváló antioxidáns forrás is. Ráadásul nyugodtan iható, mert egy igazi vegán, alakbarát édesség az összetevőinek köszönhetően.

ENHANCE YOUR FEMININITY

7 perces hatékony és egyben női vonzerőfejlesztő Beautyrobic edzésprogram

FEEL SO HOT

Dögös, kemény, rövid és mégis hatékony 7 perces Beautyrobic edzésprogram! Azoknak való, akiknek éppen nincs sok idejük, de egy kis nőies mozgást szeretnének beiktatni a napjukba.

FEEL YOUR FEMININITY

Ezzel a 20 perces Beautyrobic edzésprogrammal lehet igazán csajoskodni. Csípőringatás, nőiesség megélése, és a legjobb, miközben élvezzük ezt az énidőt, még az alakot is gyönyörűen formálja ez a program. ♥

+ BÓNUSZOK

SENSUAL TOUCH BEAUTYFACE RITUÁLÉ

BeautyFace arctorna gyakorlatokkal összekötött érzéki arcrituálé, hogy gyengédséggel törődjünk azzal a személlyel, akit a tükörben látunk.

AFRODIZIÁKUM TUTORIAL

Megtanítjuk, milyen afrodizákumot érdemes beilleszteni az étkezésbe, és olyan recepteket is adunk, amelyek segíthetnek a belső tűz felgyújtásában.

FULL BODY STRETCHING

11 perces teljes testet átnyújtó program, ami után a nyugalom és a kiegyensúlyozottság érzése keríthet hatalmába.

LÉGZŐGYAKORLATOK TUTORIAL

Megtanítjuk a helyes légzést, plusz nőknek összeállított vizualizációs légzőgyakorlatokat is bemutatunk.

+ MÉG TÖBB EXTRA

AJÁNDÉK KUPONOK 15.000 Ft ÉRTÉKBEN

A “The Sensual Mindfulness” program megvásárlása esetén hozzájutsz ezekhez a kuponokhoz, 5000 Ft féléves vagy 10000 Ft éves Beautyrobic Home Pro előfizetés kupon és 5000 Ft Beauty Collagen kupon

KORLÁTLAN HOZZÁFÉRÉS

Az online program megvásárlásával korlátlanul hozzáférsz a hozzátartozó gyakorlatokhoz és bónuszokhoz. Nincs lejárati idő, csak egyszer kell megvenned és a tiéd marad.♥

EMAILEK

Emaileket küldünk neked aktualitásokról, inspirációkról, újdonságokról, kedvezményes ajánlatokról, hogy mindig elsőként értesülj a legjobb dolgokról. ♥

TÁMOGATÁS

Számíthatsz ránk! Ha gyakorlás közben bármi kérdésed felmerül, csak írj nekünk és segítünk. ♥

TELJES ÉRTÉKE:
59.000 Ft

ÁRA:
29.990 Ft

Egyszeri megvásárlással korlátlanul a tiéd.

Plusz kapsz hozzá levásárolható kuponokat 15.000 Ft értékben

NEKED VALÓ EZ A PROGRAM?

Nem szeretnénk, hogy ez egy újabb program legyen, amit megveszel, de nem használod. A “The Sensual Minfulness” azoknak készült, akik készen állnak a kitartó munkához, rendszeresen elvégzik a Meditattractiveness-eket, meditációkat, gyakorlatokat, edzésprogramokat azért, hogy kihozzák magukból a vonzó, kiegyensúlyozott, szenvedélyes & magabiztos nőt! Adj nekünk egy hónapot az első áttöréshez! ♥

MIRE VÁRSZ MÉG?

Azonnal hozzájutsz az összes fent felsorolt programhoz, bónuszhoz, plusz 15.000 Ft értékű kuponokhoz**
mindössze 29.990 Ft-ért!

**Beautyrobic webshopjában használható fel 5000 Ft féléves vagy 10000 Ft éves Beautyrobic Home Pro előfizetésre, és 5000 Ft Beauty Collagenre

Ha még nem találkoztunk, szeretettel üdvözöllek a Meditattractiveness világában!

Békési Brigitta vagyok, a Beautyrobic és Meditattractiveness alapítója, TEDX előadó és a bestseller WOW HATÁS könyv szerzője

2012-ben, amikor megalapítottam a Beautyrobicot, egy nagyon kemény, hatékony, ámde annál nőiesebb edzést akartam! Az elején leginkább az alakformáló hatásán volt a hangsúly, majd csak később jöttem rá arra, hogy a Beautyrobicban ennél sokkal több van. A Beautyrobic mára Beauty-Body-Mind rendszerévé fejlődött, ami kívül-belül hat.

A Beautyrobic évek óta bizonyított több ezer nőnél világszerte. Rendszeres gyakorlásával az önbizalmuk, a nőiességük, a tartásuk, az alakjuk, a kapcsolataik, a közérzetük, és ezáltal az egész életük pozitív irányba változott. Jelenleg is tudományos pszichológiai kutatás folyik a Beautyrobic önbizalomra gyakorolt hatásáról.

A Beautyrobic minden fronton azért van, hogy érzékibbnek, magabiztosabbnak és kívül-belül gyönyörűnek érezze magát minden nő!

*A visszajelzések eredményeit nem garantálhatjuk, hogy mindenki eléri, és az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.

Csatlakozz a Beautyrobic világához!
0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba