Ébreszd fel a benned szunnyadó szépséget és ragyogj!

Beautyrobic®

Meditattractiveness

Mi lenne, ha még vonzóbb,
még ellenállhatatlanabb lennél?

Mi lenne ha, mostantól ezt hallanád:

Aranyos helyett WOW nő

Köszönjük a munkád helyett előléptetünk

Legyünk barátok helyett Igen, akarom

 

… és mindezt egy 15 perces reggeli szokással elérheted

…Ez a Meditattractiveness,

ami segít, hogy mágnesként vonzd magadhoz az embereket.

“Már a második egymást követő Meditattractiveness Glow után reggel ahogy a tükörbe néztem, megláttam a szememben azt a tüzet, amit mindig is tudtam, hogy ott van bennem; és ez most valahogy sokkal erősebb. Jól esett újra látni a tükörben azt az arcomat, ami igazán én vagyok. Ráadásul ezt a változást mások is észrevették. Ma az utcán sokan megnéztek, mostanában feltűnően udvariasak velem a körülöttem lévő férfiak.”

Zsuzsi

“Régóta meditálok, így amikor meghallottam, hogy készül egy vonzerőt támogató, speciális program, azonnal beleszerettem az ötletbe. Eleinte kicsit zavarba ejtőnek éreztem – a Beautyrobic órákról már jól ismert – tekeréseket és simításokat otthon végezni, de aztán sikerült magam átadni a zenének és a mozdulatoknak. Akár este, akár reggel csináltam a gyakorlatokat, utána azt éreztem, az energiám megsokszorozódik és igazán jókedvű leszek. A második héten már minden nap szántam időt rá és egyszerre csak arra lettem figyelmes, hogy a férfiak (smink nélkül, játszós ruhában) megnéznek és mosolyognak rám a bevásárlóközpontban. ? Először nem értettem, hogy mindenféle csábítási trükk nélkül, mire ez a nagy lelkesedés, aztán eszembe jutott: látják rajtam a vonzerőt, a kisugárzást, az önbizalmat.”

Dorci

A Meditattractiveness
neked való, ha:

+ el akarod fogadni azt a személyt,
akit a tükörben látsz

+ szeretni akarod önmagad

+ fel akarod turbózni az önbizalmadat

belső kisugárzást szeretnél

+ minél vonzóbb akarsz lenni

+ minél ellenállhatatlanabb akarsz lenni

+ boldogabb akarsz lenni

+ olyan önbizalmat szeretnél, ami
messziről kiragyog a többi embertől

+ olyan karizmát akarsz,
ami belülről sugárzik

+ igazán vonzó, belülről sugárzó
nő akarsz lenni,
akinek mindenki
csak a közelében akar lenni

Ez egy olyan speciális és összetett meditációs
technikán alapuló gyakorlatsor,
melynek célja, hogy minél vonzóbb,
minél ellenállhatatlanabb légy,
minél inkább elfogadd és megszeresd azt,
akit a tükörben látsz.

Hogyan működik?

1. LÉPÉS – A KÖRÜLMÉNY

Épp úgy, mint Beautyrobicon, a körülmény sokat számít, hiszen a megfelelő atmoszférában sokkal könnyebben el tudjuk magunkat engedni, és át tudjuk adni magunkat a belső munkának.

Meleg:
nem kell extrém melegnek lenni, de ne fázz semmiképpen miközben a gyakorlatot végzed!

Félhomály:
akár csak egy gyertya lángja is elég, de vigyázz nagyon a tűzveszélyre, ha gyertyát használsz!

Beautysense olaj párologtatóban:
(vagy a legjobb, ha diffúzorban)

Az illóolaj összetevői a nőies afrodiziákus rózsa és zöld tea segítségével segít ellazítani és átadni magad a valódi nőiességednek.

Szexi és kényelmes ruha:
Én a legjobban egy szexi, ám mégis kényelmes body-ra szavazok. Ha úgy érzed nincs elég meleg, akkor egy combzokni, esetleg lábszármelegítő segítségedre lehet.

2. LÉPÉS – HÁTTÉR ZENE

Meditattractiveness közben fantasztikus érzés, ha a háttérben érzéki zene szól. Azt javaslom, hallgass zenét Meditattractiveness közben, készítsd el előre a kedvenc háttérzenelistádat – később bármikor hozzáadhatsz más számokat, módosíthatod az aktuális hangulatodnak megfelelően. Választhatsz akár egy számot, és ugyanazt többször is lejátszhatod.

Bevallom, nekem a személyes kedvencem Madonnától a Justify my love, ezt szoktam egymás után akár 20-szor ismételten hallgatni.

Személyes kedvenc érzéki dalok:

Madonna: Justify my love
Lenny Kravitz: Believe in me
Beyoncé: Crazy in love (Fifty Shades of Grey OST)
Tito & Tarantula: After Dark (From Dusk Till Dawn OST)
Smoke City: Underwater Love

Rád bízom a zeneválasztást, a te saját, kedvenc érzéki dalaidat tartalmazó zenelista is tökéletes! Ha pedig úgy érzed, zene nélkül is hallgathatod.

3. LÉPÉS – KÉNYELMESEN AZ ÁGYBAN

Tényleg ennyire egyszerű, csak feküdj kényelmesen az ágyban!

Amikor felébredsz, csak maradj az ágyban, hallgasd a kedvenc érzéki dalaidat és indítsd el a Meditattractiveness-t!

Vagy elalvás előtt játszd le a Meditattractiveness-t!

Érdemes a Meditattractiveness után vacsorázni vagy reggelizni.

Akár reggel vagy este végzed el a Meditattractiveness-t, a hatás nem marad el, csak ne felejtsd el, gyakorold naponta egyszer.

Ha egyszer kipróbálod a Meditattractiveness-t, szerelem lesz első hallásra, a kedvenc szokásoddá fog válni.

4. LÉPÉS – LEJÁTSZÁS

És most jön a legjobb rész: indítsd el a Meditattractiveness hanganyagot, lazulj el és hangolódj rá!

Naponta maximum 15 percet vesz igénybe, de a hatása annál inkább tovább tart és erőteljesebb. A hanganyag lépésről-lépésre vezet, csak követned és csinálnod kell, amit hallasz.

Azt javaslom, hogy mielőtt belevágnál a Meditattractiveness gyakorlásába, feltétlen olvasd el gyakorlatokat tartalmazó részt, mert így látni fogod, hogy pontosan hogyan is kell elvégezni a hanganyagban szereplő gyakorlatokat.

Nem nehéz, de így sokkal könnyebb lesz. Egyszer bőven elég lesz megnézned, hogyan is kell a gyakorlatokat elvégezni, ennyire egyszerű.

Elrontani nem lehet és mindenkinél működni fog, azonban egyetlen dolog kell hozzá, amit viszont neked kell hozzáadnod: ez pedig

A RENDSZERES GYAKORLÁS!

5. LÉPÉS – A HATÁS

Na jó, igazából ez a legjobb rész – imádni fogod a hatását! ♥

Imádni fogod magadat megnézni a tükörben.

Egyszerűen imádni fogod az emberek reakcióját, a dícséreteket,
az emberek körülötted nem tudják miért,
csak érezni fogják, hogy megváltoztál, gyönyörű vagy,
nagyon jól nézel ki, ragyogsz, csodás a kisugárzásod;
és nem tudják megmagyarázni, egyszerűen a közeledben
akarnak lenni, mert melletted jól érzik magukat. És ez még nem minden…

A Meditattractiveness –t a meditáció ihlette és azért született,
hogy segítsen neked valóban elérni azt a magabiztosságot és vonzerőt,
ami belülről sugárzik! Arra kérlek légy türelemmel, gyakorold rendszeresen és figyeld a hatását, amit benned okoz!

Ha megosztanád az élményedet, nagyon boldoggá teszel vele

Írd meg nekünk az info@beautyrobic.hu e-mail címen. 

 

Észrevétlenül fogsz belülről változni és azt veszed észre, hogy nem tudod miért,
de valami megváltozik benned!

Meditattractiveness gyakorlatok

Speciális Meditattractiveness feladat:
Felsőtest simítás

Most pedig zárd össze a lábadat és a kezeddel kezdd el végig simítani felfelé a testedet. Simítsd végig szép lassan, egészen addig, amíg a karod magas tartásba nem ér, majd onnan kifele, nyújtott karral, félkört leírva vezesd vissza a kezedet a testedhez.

És megint kezdd el felfelé simítani a kezeddel a testedet. Szép lassan simítsd felfelé, magas tartásba a kéz, amíg teljesen ki nem nyújtod a karod, majd onnan megint nyújtott karral, félkörben vezesd vissza kezed.

Képzeld el úgy, mintha angyalszárnyakat akarnál magadnak rajzolni a friss havon. És most nézd meg videón, hogy tudd, hogy hogyan és körülbelül milyen tempóban kell végezni a gyakorlatot.

 


Speciális Meditattractiveness feladat:
Láb végigsimítása a talajon

Ahogy visszaér a karod a lábadhoz, kezd el a térdeidet összezárva behajlítani és felfelé húzni a lábadat úgy, hogy közben spiccel a
lábfejed és éppen csak a lábujjaid érintik a talajt, húzd felfelé amíg csak bírod, majd onnan nyisd szét a térdeid, és a lábujjaid a talajt érintve kifelé félkörben visszamennek a kiinduló helyükre.

Megint nyújtott lábbal fekszel, és innen megint húzd felfelé a törzsed felé a két lábadat. Lábujjaid a talajhoz érnek végig, ahogy hajlítod a térded és húzod felfelé a lábadat, majd hozd kifele félkörben és a kiinduló pozícióban nyújtsd ki a lábad.

A videóban jól látható, hogy körülbelül milyen gyorsasággal kell csinálni. (Figyelem: ez jó kis hasizom gyakorlat is, ezért kérlek figyelj arra, hogy a derekad végig lent tartsd a talajon, miközben végzed a gyakorlatot)

 


Speciális Meditattractiveness feladat:
Láb összeér és testsimítás

Megint húzd felfelé a két lábad, majd amikor teljesen felért, nyisd ki a 2 térded, amennyire csak tudod, miközben a talpaid érintsd össze és most pedig megint a kezeddel kezd el felfelé simítani magadat, majd ha teljesen magas tartásba értél, akkor hozd vissza oldalt kinyújtott karral,
mintha angyalszárnyakat rajzolnál a friss havon. Megint simítsd felfelé két kezedet a testeden, és hogyha magas tartásba értél akkor onnan induljon vissza a karod hóangyalkában.

Még egyszer ismételd meg, simítsd szép lassan felfelé a kezeddel a testedet, majd amikor felértél, hóangyalkában hozd vissza és ahogy most visszahozod, a két kezed segítségével zárd össze a térdedet és nyújtsd ki a lábadat majd a kezeddel szép lassan indulj el felfele, simítsd végig a tested és tartsd a kezed magas tartásban, hagyd ott megpihenni.

 


Speciális Meditattractiveness feladat:
Tekerés

És most jön a teljes test tekerés. Először tekerd a mellkasodat, majd ahogy belenyomod a talajba, akkor emelkedjen felfelé a csípőd.
Majd ahogy a csípőköröd leér a talajhoz, megint a mellkasodat ér fel. Majd amikor a mellkasod lenn van, a csípőd emelkedik fel és így körözz mind a mellkasoddal, mind a csípőddel. Körözz vele, nagyon szép, még mindig. Mellkas kör és csípő kör, mellkas van felül, majd a csípő, megint a mellkas és megint a csípő… és megint a mellkas és megint a csípő.

Miközben ismétled, figyelj arra, hogy egyenletesen vedd a levegőt, orron keresztül beszívod, és szádon keresztül kifújod. körözz szépen lassan. mellkassal és csípővel egyaránt. mellkas fent majd a csípő. megint a mellkas és megint a csípő.

Nézd meg a teljes videót a speciális gyakorlatokról

Elrontani nem lehet és mindenkinél működni fog,
azonban egyetlen dolog kell hozzá, amit viszont

Neked kell hozzáadnod:

ez pedig a rendszeres gyakorlás!

Ha valóban rendszeresen beiktatod az életedbe,
a legnagyobb és legmeglepőbb változást
fogja elhozni neked.

Hallgasd azt a típusú Meditattractiveness-t, amire éppen szükséged van.

Kialakulásának története

Az egész egy edzéssel kezdődött. Régen én is, mint oly sokan, úgy akartam minél vonzóbb lenni, hogy elkezdtem a külsőmet megváltoztatni. Anno ezért találtam ki a Beautyrobicot, mert akartam egy nagyon kemény, hatékony, ámde annál szexibb edzést! Az elején leginkább az alakformáló hatásán volt a hangsúly, majd csak később jöttem rá arra, hogy a Beautyrobicban ennél sokkal több van.

Vannak olyan mozdulatsorok benne, amik valahogy máshogy hatnak a nőkre és sokkal többet számítanak a nőiességük kialakításában, mint az, hogy mennyire lesz kerek a fenekük a sok guggolástól, és a többi kemény alakformáló gyakorlattól. Persze ez nem azt jelenti, hogy azokat a kemény gyakorlatokat nem hagytuk benne az órák felépítésében, de azóta már szorosan együttműködünk pszichológussal és legalább annyira fontosnak tartom az önbizalomra és belső kisugárzásra gyakorolt hatását, mint az alakformáló hatást. 😉 😉

A Beautyrobic gyakorlatok elsajátításával olyan önbizalomra tettek szert a nők, ami nem tudatos, sokkal inkább tudat alatti és emiatt sokkal mélyebbről hatott. A legtöbb tudatos gyakorlattal az a baj, hogy a tudatos elménkre hat, pedig az igazán nagy változást a nem tudatos elménkkel tudjuk elérni.

Ekkor fordultam a vonzerő mélyebb tanulmányozásába. Rájöttem, hogy igazán komplex összefoglaló mű nincsen ebben a témában, így született meg a könyvem (WOW HATÁS) és benne a LORA rendszer (Levels of Real Attractiveness, azaz a Valódi Vonzerő szintjei) melyben lépésről lépésre mutatom meg az utat a saját vonzerőd maximalizálásához.

A LORA rendszer 4. szintje, a BAG, ami angolul táskát jelent, aminek már a neve is jól cseng, hiszen lássuk be, melyik nő ne imádná a táskákat. 😀 Viszont ez egy rövidítés Balance Awareness Growth, azaz Egyensúly Tudatosság Fejlődés. És el is érkeztünk ahhoz a ponthoz, ahol kevés a tudatos fejlesztés! Annyi helyről hallani, hogy pontosan mit kellene tenni ahhoz, hogy sokkal vonzóbbak, nőiesebbek legyünk, de lássuk be, mondani könnyű, és hiába olvasod el, sokszor az kevés!

Például hiába tudod, hogy kitartónak kellene lenned, ha még sincs benned elég akarat! Hiába tudod, hogy hogyan kellene enni, és hányszor kellene edzeni ahhoz, hogy bomba tested legyen, ha mégsem bírod megállni, hogy ne egyél, és nem tudod rávenni magad a rendszeres edzésre. Mert ez mind a tudatos elmédre hat, azonban az igazi változást a tudatalattidban tudod elérni, ehhez viszont sokkal szofisztikáltabb módszerekre van szükség!

A Meditattractiveness ezt adja!

Egy olyan módszer, ami észrevétlenül,
de tartósan változtat meg.

A Meditattractiveness –t a meditáció ihlette és azért született,
hogy segítsen neked valóban elérni azt a magabiztosságot
és vonzerőt, ami belülről sugárzik!

Arra kérlek légy türelemmel, gyakorold rendszeresen
és figyeld a hatását, amit benned okoz!

Ha megosztanád az élményedet, nagyon boldoggá teszel vele

Írd meg nekünk az info@beautyrobic.hu e-mail címen. 

Szeretettel:

Békési Brigitta

WOW HATÁS könyv szerzője
Beautyrobic® alapítója