WOW HATÁS

Sexy Habits

Special Edition

A vonzó kisugárzás napi rutinja

Hozd ki magadból azt a NŐT, aki mindig is ott volt benned! Vállald fel, aki igazán valójában vagy!

Wake up Sexy & Good Night Sexy

Routine Special

Fejlődni fog az önbizalmad
Nőiesebbé válsz
Egészségesebb leszel, ragyogóbb bőröd lesz
Feszesebb, formásabb tested lesz
Mentálisan sokkal jobban felkészülsz a rád váró kihívásokra
Szexibbnek fogod érezni magad egész nap
Képes leszel tisztán látni, mi számít igazán, és mi az, ami csak az idődet rabolja

Ez a program, mitől más, mint a többi:

Egy olyan programot alakítottam ki, ami kifejezetten csak nőknek készült, és az a célja, hogy minden reggel és este ráhangolódj arra, hogyan legyél igazán vonzó, belülről sugárzó és olyan nő, akinek mindenki csak a közelében akar lenni, egyszóval egy igazi WOW NŐ!

A program alapja, hogy megfelelően törődjünk a szépségeddel, a testeddel, az elméddel, és ezáltal harmóniába hozzuk a lelkedet, és ez a törődés ne csak néha, fellángolásszerűen, hanem rendszeresen történjen meg.

Az életedet az határozza meg, hogyan telnek a napjaid! A napjaidat pedig a szokásaid határozzák meg, épp ezért, ha változtatni akarsz az életeden, kezdd a szokásaiddal! A megfelelő reggeli és esti szokásaid kialakításában segít ez a program.

Ahogy mélyrehatóbban tanulmányoztam a szokásokat, rájöttem, hogy szokások közül van két különösen fontos, ez pedig: a reggeli és az esti szokás! Kifejezetten most is az a célom, hogy a nőiességedet kihozzuk belőled! Azt a nőt, aki mindig is ott volt benned! Ne aggódj, ahogy a könyvemnél, itt sem az a célom, hogy “egyen nőket” varázsoljak, mert igazán vonzó csak az tud lenni, aki a saját egyéniségét képes megmutatni.

Miből áll az online program?

Wake up Sexy - Morning Routine Special

Segít, hogy olyan reggeli rutint alakíts ki, ami nem csak a hosszútávú fejlődésedet, de a vonzerődet is szolgálja!

Meditattractiveness

Egy olyan speciális és összetett meditációs technikán alapuló gyakorlatsor, melynek célja, hogy minél vonzóbb és ellenállhatatlanabb légy, minél inkább elfogadd és megszeresd azt, akit a tükörben látsz.

Hála tippek

Bármikor, ha éppen inspirációra van szükséged, azonnal ötletet ad, mennyi mindenért lehetsz hálás.

Céltervező

Letölthető és kinyomtatható céltervező segítségével összeírhatod saját céljaidat és minden nap átolvasva így fogod tudatosítani magadnak.

Good Night Sexy mozgásprogram

A mintegy 10 perces esti gyakorlat úgy van összeállítva, hogy nem csak az alakodat formálja, de általa az alvásod is teljesebb és pihentetőbb lesz.

Afrodiziákum receptek

Olyan recepteket kapsz, amelyek segítenek a belső tűz felgyújtásában.

Nőiességet fejlesztő szertartások

Olyan feladatok, amik a szépségedhez nagyon jól jönnek, és ha rendszeresen végzed őket, hozzátesznek a vonzerődhöz.

Good Night Sexy - Evening Routine Special

Egy olyan esti rutint mutat be neked, amivel garantáltan tökéletesen lezárhatod a napot, és amelynek hosszú távú gyakorlásával elérhető az a fajta vonzerő, ami még kívülről is ordít.

Hálanapló

Megkapsz egy kész naplót, amit csak ki kell töltened minden egyes nap. Hidd el, ez a szokás nem csak a hozzáállásodat, de a kisugárzásodat, sőt az egész élethez való hozzáállásodat meg fogja változtatni teljesen.

Tervezés a céljaid eléréséhez

Útmutatónk alapján megtalálod, mit szeretnél igazán, amitől nemcsak boldog leszel, de a szemedbe egy olyan megmagyarázhatatlan csillogás és tűz kerül, ami mágnesként fogja vonzani a többi embert.

Wake up Sexy mozgásprogram

Egy olyan 15 perces, reggeli mozgásprogram, ami nem csak élvezetes, de a testedet is formálja, sőt a szexisséged is növeli a benne található speciális gyakorlatok hatására.

Reggeli rutinjaink speciális újragondolása

Olyan gyakorlatokat kapsz, amelyek mind a nőiességedet támogatja.

Szexi napindító zenelista

Hidd el, egész máshogy fogsz nekiindulni a napnak, és már ez kihatással lesz a kisugárzásodra.

"Reggeli Pacsirták" és "Éjszakai Baglyok" teszt

Tesztünk segítségével tökéletesen meg fogod tudni állapítani, mikor vagy kreatívabb, mikor van az, hogy inkább félretedd a teendőd és vedd elő egy másik napszakban.

A szokásaid tettek téged azzá, aki ma vagy!

Ha változtani akarsz az életeden, kezdd a szokásaiddal!

Szeretettel üdvözöllek!

Békési Brigitta vagyok, a WOW Hatás könyv szerzője, a Beautyrobic edzésmódszer alapítója.

Az életedet az határozza meg, hogy hogyan telnek a napjaid! A napjaidat pedig a szokásaid határozzák meg, épp ezért, ha változtatni akarsz az életeden, kezdd a szokásaiddal! Amikor megírtam a WOW HATÁS könyvet, nem csak egyszerűen azért írtam meg, hogy elmondhassam, hogy van egy könyvem. Azt szeretném elérni vele, hogy minden nő tisztán lássa, hogy a vonzerő igenis mindenki számára elsajátítható, amelynek megvannak a lépései, amit csak egyszerűen követni kell! 

Persze, ha olyan egyszerű lenne, akkor csak ellenállhatatlanul vonzó nők és férfiak rohangálnának az utcán! De mint minden kiemelkedő eredményért, ezért is meg kell dolgozni! 

Az az egyik alapelvem, hogy bármit is alkotunk, soha ne álljunk le vele, hanem mindig csak tökéletesítsük még jobbra és jobbra, mert a fejlődés soha nem állhat meg. Aki régóta jár Beautyrobicra, az most pontosan tudja, hogy miről beszélek, mert annyit fejlődött és tökéletesedett az évek során, hogy szinte rá sem ismernénk a kezdetekhez képest. 

A könyvemnél is, ami már több, mint egy éve van a piacon, mindig azon jár az agyam, hogy hogyan lehetne még többet és többet adni. És akkor jöttem rá arra, hogy hiába mondom el a lépéseket, hiába adok feladatokat is, ha azokat nem építed bele a mindennapi szokásaid közé, akkor nem lesz eredménye, ugyanis sose felejtsük el, hogy a szokásaink adják a napunkat, ami aztán az életünket. Pont ezért most belevetettem magam a szokások tanulmányozásába és a következő könyvem, ami még folyamatban van, ezzel a témával fog foglalkozni, de nem úgy ahogy az eddigiek, hanem egy egészen új megkülönböztetésben.

Azonban, ahogy most mélyrehatóbban tanulmányoztam a szokásokat, rájöttem, hogy a szokások közül van két különösen fontos, ez pedig: a reggeli és az esti szokás! Így alakult ki ez program, amelyet sok szeretettel ajánlok neked!

Sok sikert kívánok Neked a WOW nő felé vezető utadon! 

WOW HATÁS Sexy Habits Special Edition

A vonzó kisugárzás napi rutinja

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba