Beautyrobic® Home Pro

TURBÓZD FEL AZ ÖNBIZALMAD akár napi 15 perc alatt

Kényelmesen, otthon

Beautyrobic® Home Pro

TURBÓZD FEL AZ ÖNBIZALMAD

Akár napi 15 perc alatt kényelmesen, otthon.

Hozd ki magadból a legjobbat!

Lehetsz akármilyen félénk, önbizalomhiányos a hétköznapokban, van egy jó hírünk számodra.

A magabiztosság igenis fejleszthető!

A Beautyrobic Home Pro-ban rengeteg olyan anyagot találsz, amelyek mind felérnek egy-egy önbizalom tréninggel. Segítenek neked valóban elérni azt a magabiztosságot, fellépést és vonzerőt, ami belülről sugárzik.

Minden segítséget megkapsz tőlünk, csak élvezd a napi gyakorlást, és észre fogod venni a változást magadon, az önbizalmadon, az életeden!

Élvezd, hogy mi mindent ki tudsz még hozni önmagadból!

Mutasd meg a világnak, ki vagy igazán! Egy ellenállhatatlan, magabiztos és kívül-belül ragyogó nő! ♥

Nézd meg, hogyan turbózhatod fel az önbizalmad (is)
a Beautyrobic® Home Pro-val

Egészséges testben egészséges lélek lakozik – éppen ezért arról is gondoskodunk, hogy az önbizalmadat a csillagos egekbe emeljük.

Az önbizalomnövelő tananyagaink (mint például edzésprogramok, speciális meditációk, pszichológus által összeállított gyakorlatok, szakértői anyagok) hatására kirobbanó önbizalommal vághatsz neki a hétköznapoknak.

Az önbizalomnövelésen túl sokkal többet fogsz kapni.

(Sz)ép testben (sz)ép lélek

Automatikusan megújuló előfizetés nőknek, ahol közel 500 anyaghoz férsz hozzá azonnal.

Programok

Komplex online programok minden női élethelyzetre. hogy lépésről-lépésre vezethessünk téged végig, hogy melyik nap mit és hogyan csinálj, attól függően, hogy mi a célod.

Magabiztosság kívül-belül

A programok edzésprogramokat, arctornákat, meditációkat, pszichológus által összeállított gyakorlatokat tartalmaznak, amelyek kényelmesen, otthon is elvégezhetsz.

Motiváció

Havi egy csoportos Zoom megbeszélés is vár rád, hogy inspiráljunk. Személyesen Békési Brigittától, a Beautyrobic alapítójától kapsz személyre szabott segítséget.

Nézd, miért imádják a Beautyrobicot!

Vélemények Beautyrobic Home Pro előfizetőinktől*

“Nagyon nőies, teljesen felturbózza az önbizalmat, önszeretetet.”
“Nőies alakot varázsol.”
“Szuper nőies megjelenés, magabiztosság, izoláció elsajátítása.”
“Növeli az érzéki, nőies kisugárzást.”
“Megtanultam, hogyan legyek önmagam! ♥”
“Minden nőnek meg kell tapasztalnia!”
“Megtanít, hogyan fogadd el önmagad, légy energikus, magabiztos és érzéki NŐ!”
“A Beautyrobictól nem csak a testünk lesz bomba, de megtanítja, hogyan maradjunk nagybetűs nők a mai, folyton változó és kemény világban!”

♥ Less bele a Beautyrobic® Home Pro-ba! ♥

A Beautyrobic Home Pro speciális gyakorlatai
kívül-belül egyaránt hatnak.

Szeretnéd felszínre hozni a benned rejlő magabiztos, vonzó, ellenállhatatlan és kiegyensúlyozott nőt?

Hogyan segít a Beautyrobic® Home Pro?

A Beautyrobic® Home Pro egy olyan automatikusan megújuló előfizetés, amiben mindent megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy felszínre hozd a benned rejlő magabiztos, vonzó, ellenállhatatlan és kiegyensúlyozott nőt!

Mi nem csak a testtel, hanem az elmével és a lélekkel is foglalkozunk, mert egy vonzó nő kívül-belül harmóniát sugároz. A nőies, önbizalomnövelő és hatékony edzésprogramokon kívül pszichológus által összeállított gyakorlatokhoz, meditációkhoz, arctornákhoz, a (sz)ép testben (sz)ép lélekre ható rengeteg programhoz kapsz azonnali hozzáférést, amikor csatlakozol hozzánk.

És a legjobb, minden hónapban további tartalmakkal bővül, így mindig fogsz új, felfedeznivaló anyagot találni az előfizetett csomagodban! ♥

MIT TARTALMAZ A BEAUTYROBIC® HOME PRO?

Havi, féléves és egy éves előfizetés is tartalmazza

ALAPCSOMAG:

KOMPLETT BEAUTYROBIC PROGRAMOK

A Beautyrobic Home Pro-ban több, mint 500 anyagot találsz, ami elsőre szinte soknak is tűnhet, hiszen azt sem fogod tudni hirtelen, hogy hol kezdd el, a te élethelyzetedben mi az, ami a leghatékonyabban segít.

Ezért hoztuk létre a komplex, 5-90 napos, vagy akár 5 hónapos “Beautyrobic Programokat”, amelyek lépésről-lépésre vezetnek végig, hogy melyik nap mit és hogyan csinálj, attól függően, hogy mi a célod. ♥ Az egyik kedvenc a 28 napos önbizalomnövelő program.

Ha elérted a célod, akkor sem engedjük el a kezed, mert minden hónapban további, új programokkal bővítjük a Beautyrobic Home Pro-t, így a folyamatos testi-lelki-szellemi fejlődésed garantált.

KŐKEMÉNY, DE NŐIES ALAKFORMÁLÁS

Közel 100 speciális alakformáló, nőiességet fejlesztő Beautyrobic edzésprogram. Különböző hosszúságú és intenzitású nőies mozdulatokba ágyazott kemény gyakorlatok.

Mitől különleges? Nem csak az alakot formálja eszméletlen mértékben, de az önbizalmat is fejleszti, gyönyörű tartást biztosít, megtanít, hogy minden mozdulatodban elegáns legyél, megtanít, hogyan ringjon a csípőd és hogyan éld meg nőiességedet és nem utolsó sorban megtanít arra, hogyan lehetsz magabiztos és ellenállhatatlan Nő.

Akár egy órád van naponta, akár csak 10 perced, találsz neked való edzésprogramot, mert a vonzerő mindenkinek jár!

ÖNBIZALOMFEJLESZTŐ MEDITÁCIÓK

Az előfizetésedhez különleges, önbizalomfejlesztő Meditattractiveness hanganyagokat és Meditattractiveness gyakorlati útmutatót is kapsz.

Ez egy speciális meditációs technikán alapuló gyakorlatsor az önbizalom, a nőiesség és a belső harmónia fejlesztésére. Segít neked valóban elérni azt a magabiztosságot, fellépést és vonzerőt, ami belülről sugárzik. A hanganyag lépésről-lépésre vezet. Ha egyszer kipróbálod a Meditattractiveness-t, szerelem lesz első hallásra! ♥ És mindössze napi 15 percet vesz igénybe, a hatása pedig imádnivaló!

BEAUTYFACE ARCTORNA PROGRAMOK

Mi nem csak a testünket mozgatjuk át, hanem az arcunkat is! Komplett BeautyFace arctorna programokhoz kapsz hozzáférést, melyek az arc izmait tartják karban, segíthetnek megszabadulni a tokától, feszessé, simává és tónusossá teszik az arcot!

Ezek a programok nem vesznek el naponta sok időt (kb. 5-20 perc/nap)

CIKLUSTUDATOSSÁG BEAUTYROBIC®-AL

Ennek a “must have” tananyagnak a célja, hogy megismerd a tested és lelked változását a ciklusod különböző szakaszai során. Meg fogod érteni, hogy mi miért játszódik le ilyenkor benned és ehhez igazítva fogod tudni a Beautyrobic program gyakorlatait végezni, mellyel így tökéletes harmóniára tudsz szert tenni.

Ha elolvasod, rengeteg mindenre választ kapsz saját magaddal kapcsolatosan, ráadásul a Beautyrobicot is sokkal tudatosabban fogod tudni használni.

TÁPLÁLKOZÁSI TANANYAGOK, ALAKBARÁT, EGÉSZSÉGES ÉS SZÉPSÉGET TÁMOGATÓ ÉTEL ÉS ITAL RECEPTEK

A helyes táplálkozás a hatékony alakformálás egyik legfontosabb alappillére, hiszen a szép test titka 70% táplálkozás, 30% mozgás.

Akár tetszik, akár nem, ha az alakformálásról van szó, a megfelelő étkezés szorosan kapcsolódik a témához. Helyes táplálkozás nélkül nem tudjuk elérni és hosszútávon fenntartani azt a testet, amit szeretnénk. Illetve lehet, hogy 20-30-as éveink alatt sikerül, de utána egyre kevésbé, attól függően, hogy kinek milyen az anyagcseréje.

Táplálkozási tananyagok mellett alakbarát, ínycsiklandó, gyönyörű és persze szuper egészséges étel és ital recepteket is biztosítunk. Úgy állítottuk össze, hogy a belülről szépítő, vitalizáló receptek könnyen és gyorsan elkészíthetőek legyenek.

PSZICHOLÓGUS ÁLTAL ÖSSZEÁLLÍTOTT ÖNBIZALOMFEJLESZTŐ GYAKORLATOK

A Beautyrobic Home Pro anyagainak összeállításában szorosan együttműködünk pszichológus szakemberrel. A program tele van speciális, önbizalmat, nőiességet fejlesztő feladatokkal, gyakorlatokkal, illetve olyan tudásanyagokkal, melyek a nők különböző élethelyzeteiben nyújtanak segítséget, mint például párkapcsolati elakadások, szexuális önismeret, női szerepek kihívásai stb.

Speciális, önbizalmat és nőiességet fejlesztő gyakorlataink hatására:

 • Felfedezheted a női vonzerőd különböző rejtélyes oldalait ♥
 • Megszeretheted azt a nőt, aki vagy ♥
 • Megismerheted a benned rejlő varázslatos nőiességet ♥

GÁTIZOM ERŐSÍTŐ TRÉNING

A gátizmok erősítésére irányuló gyakorlatokkal több jótékony hatást tudunk elérni, mint azt gondolnánk. Nem csak intimitás közben érezni annak jótékony hatását, de meg lehet előzni vele az inkontinencia miatti vizeletvesztést, valamint megakadályozható általa a méh előre esése, az aranyeres panaszok is.

Szóval nem is kérdés, hogy ez a program minden nőnek kell az életébe.

IZOLÁCIÓS TUTORIAL VIDEÓK

Az izoláció a nők legjobb barátja. Megtanítjuk a Beautyrobic klasszikus csípő- és felsőtesttekerés, csípőnyolcas, fenékfeszítés, “ki a mellkas, ki a fenék”, “Beautyrobicos” guggolás és fenékizoláció tökéletes kivitelezésének titkát. A mellkas és csípőtájék izolálásának, a guggolásnak, mint a nők legjobb barátjának rengeteg pozitív hatása van az önbizalomra is, nemcsak a testre, meglátod, hálás leszel érte.

Nőiesség fokozás, gyönyörű tartás, core izmok fejlesztése, darázsderék, lapos has, táplálja a belső tüzet, sőt még a kreativitásra is jótékonyan hat. És ez csak néhány dolog, amiért imádják a Beautyrobic izolációs gyakorlatait! ♥

ELLENÁLLHATATLAN JÁRÁS TUTORIAL

Tanuld meg, hogy hogyan járj úgy, hogy senki ne tudjon ellenállni neked! Ebben a tananyagban elárulom azokat az apró, de lényeges trükköket, amikkel változtatni tudsz a járásodon és ezáltal a kisugárzásodon is.

És ami a legjobb: az, hogy hogyan jársz nem csak azt befolyásolja, hogy mások mit gondolnak rólad, de azt is, hogy te belül hogy érzed magad.

Már most is királynő vagy, járj is úgy! ♥

SPECIÁLIS ÖNFEJLESZTŐ RITUÁLÉK

Ha változtatni akarsz az életeden, kezdd a szokásaiddal. Épp ezért ezek a rituálék olyan mindennapi tevékenységeket tartalmaznak, amit valószínűleg most is végzel rendszeresen, viszont egy kicsit másképp. Rituáléink megmutatják, hogy hogyan lehet egy sima tevékenységből nőiesség- és önfejlesztő gyakorlatot varázsolni.

STÍLUS ÉS ÖLTÖZKÖDÉS

Ebben a komplett stílus és öltözködés tananyagban rengeteg tudásanyagot kapsz arra, hogy akár te magad is ki tudd választani azokat a ruhákat, amik igazán jól állnak.

Olyan neves, nemzetközileg is elismert stílustanácsadókat kértem fel, hogy osszák meg veletek a tapasztalataikat, akik több éve hitelesen képviselik ezt a szakmát és már rengetegszer bizonyították kiemelkedő zsenialitásukat nemzetközi téren is.

A megfelelő öltözködés és a megjelenésünk nem csak az első benyomás miatt annyira fontos. Az egész vonzerőnkre kihat az, hogy hogyan öltözködünk.

PROTOKOLL ÉS ILLEMTAN

A Beautyrobic Home Pro tartalmaz egy komplett protokoll és illemtan tananyagot is, mert van az a helyzet, ami megköveteli a használatát, és van az a helyzet, ahol pedig lenyűgözhetjük vele a környezetünket. A tananyagban minden megtalálható, amit az illemről, viselkedésről tudni illik, mert az igazán klasszikus, elegáns nőnek nem elég felvenni egy csodaszép ruhát, ahhoz, hogy egyben legyünk, a viselkedésünkben és a kommunikációnkban vissza kell, hogy köszönjön az, amit kívülről, külsőségekkel mutatunk.

VIRTUÁLIS KÖNYVTÁR, SPOTIFY ZENELISTÁK, ZÁRT FACEBOOK CSOPORT

Az előfizetésedhez hozzáférést kapsz Spotify zenelistákhoz a legjobb Beauty zenékkel, valamint virtuális könyvtárhoz, ami egy folyamatosan bővülő linkgyűjtemény, ami kívül-belül a fejlődésed szolgálja. Sose feledd, hogy nincs is vonzóbb egy intelligens nőnél.

A zárt Facebook csoportban azonnali segítséget nyújtunk, ha elakadsz gyakorlás közben.

HAVI EGY ZOOM MEGBESZÉLÉS

Havonta egy csoportos Zoom megbeszélés is vár rád, hogy inspiráljunk. Személyesen Békési Brigittától, a Beautyrobic alapítójától kapsz személyre szabott segítséget, hogy elérd a célodat.

Ha nem tudsz részt venni, akkor sem maradsz le, bármikor megnézheted az ismétlést az előfizetők exkluzív zárt Facebook csoportjában.

De ez még nem minden… előfizetőként még extra workshopon is részt vehetsz!

CÉLTERVEZŐ WORKSHOP

Januárban egy különleges, kétórás céltervező online workshopot tartott Békési Brigitta, hogy a 2024-es álmaidat valósággá változtasd! Az online workshop célja:

✔️Segítsünk átgondolni és lefektetni a 2024-es célokat (külön részletezve a karrierrel és a magánélettel kapcsolatos álmokat)
✔️Megtervezzük azok elérésének mikéntjeit és hogyanjait
✔️Brigi megmutatja, hogy ő hogyan tudta gyökeresen megváltoztatni és pozitív irányba terelni az életét
✔️Véget vetve az eddigi próbálkozásoknak, garantált sikert tervezünk 2024-re
✔️A workshopon élőben részt vevők számára lehetőség van kérdezni

🎬 A Zoom workshop felvétele kizárólag a Beautyrobic Home Pro állandó tananyagaiban található, Beautyrobic Home Pro előfizetéssel érhető el.

Ha az egy éves előfizetést választod, még ennél is több jár neked! Az egy éves előfizetéssel a fenti alapcsomag és kedvezmény mellé még ezek is mind a tiéd lehetnek!

Egy éves előfizetés extra tartalmai

BÓNUSZ #1 kedvezmény: 2 hónap ajándék

BÓNUSZ #2

Beautyrobic Basics

Ez az online program megtanítja neked Beautyrobic mozdulatok pontos kivitelezését, hogy maximalizáld a hatásfokát az edzéseidnek.

Gyógytornász magyarázó szövegeivel!
15.000 Ft

BÓNUSZ #3

WOW HABITS

WOW HABITS online program megtanít a vonzó kisugárzás napi rutinjára. Könnyen beépíthető, nőiességfejlesztő módszerek, amit a programunk segítségével mindennapi rutinná tudsz tenni.

15.990 Ft

BÓNUSZ #4

Egészséges Táplálkozás

Tanuld meg az online oktatóvideónkból, hogy mit mikor, hogyan és milyen összetételben ehetsz és soha többé nem vezetnek meg téged se reklámok, se egyéb csodát ígérő módszerek!

8.000 Ft

BÓNUSZ #5

Q10HA50 Slim and Skin Beauty Shake

Hialuronsavat, Q10 koenzimet, biotint, prebiotikumot, rostot, antioxidánst, Pisane™ prémium minőségű borsófehérjét, rizsfehérjét és csipkebogyókivonatot tartalmazó vegán shake

13.990 Ft (plusz magyarországi címre ingyenes szállítással)

BÓNUSZ #6

Ajándék

Egy db Békából királyfi, mert még egy herceget is hozunk neked.

értéke: megfizethetetlen :))

SZERETNÉL CSATLAKOZNI HOZZÁNK?
Az azonnali kezdéshez válaszd ki az előfizetésed!

Ők is a Beautyrobic Home Pro-t használják ♥

NEKED VALÓ A BEAUTYROBIC HOME PRO?

Nem szeretnénk, hogy ez egy újabb program legyen, amire előfizetsz, de nem használod. A Beautyrobic Home Pro azoknak készült, akik készen állnak a kemény, kitartó munkához, rendszeresen elvégzik a gyakorlatokat azért, hogy kihozzák magukból a vonzó, kiegyensúlyozott, ellenállhatatlan & magabiztos nőt!

Éppen ezért adj nekünk és magadnak egy hónapot az első áttörésre! 

De persze reméljük tudunk neked sok-sok értéket adni és te is beleszeretsz a Beautyrobic® világába,
és sokáig velünk maradsz, mint oly sokan világszerte.

MIRE VÁRSZ MÉG?

Előfizetés után azonnal hozzájutsz az összes programhoz és bónuszhoz! ♥
Vágj bele egy izgalmas utazásba!

SZERETETTEL ÜDVÖZÖLLEK A BEAUTYROBIC VILÁGÁBAN! ♥

Szeretném, hogy a nők megmutassák, hogy kik ők igazán és milyen az, amikor ragyognak!

Békési Brigitta vagyok, a Beautyrobic és Meditattractiveness alapítója, TEDX előadó és a bestseller WOW HATÁS könyv szerzője.

2012-ben, amikor megalapítottam a Beautyrobicot, egy nagyon kemény, hatékony, ámde annál nőiesebb edzést akartam! Az elején leginkább az alakformáló hatásán volt a hangsúly, majd csak később jöttem rá arra, hogy a Beautyrobicban ennél sokkal több van. A Beautyrobic mára Beauty-Body-Mind rendszerévé fejlődött, ami kívül-belül hat.

A Beautyrobic évek óta bizonyított több ezer nőnél világszerte. Rendszeres gyakorlásával az önbizalmuk, a nőiességük, a tartásuk, az alakjuk, a kapcsolataik, a közérzetük, és ezáltal az egész életük pozitív irányba változott. Jelenleg is tudományos pszichológiai kutatás folyik a Beautyrobic önbizalomra gyakorolt hatásáról.

A Beautyrobic minden fronton azért van, hogy érzékibbnek, magabiztosabbnak és kívül-belül gyönyörűnek érezze magát minden nő!

* A Beautyrobic visszajelzések eredményeit nem garantálhatjuk, hogy mindenki eléri, és az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.

Gyakran ismételt kérdések

MI A BEAUTYROBIC HOME PRO ELŐFIZETÉS?

Egy ismétlődő fizetésen alapuló előfizetői rendszer.

A legtöbb gyakorlatot tartalmazó és folyamatosan bővülő programunk, amiben minden olyan feladat és gyakorlat megtalálható, ami a vonzerőhöz kell. Edzésprogramok, arctorna gyakorlatok, meditációk, különböző nőiességet fejlesztő gyakorlatok, táplálkozási útmutató, szépítő és alakbarát smoothie receptek és egyéb meglepetések, amivel gyakorlatilag a saját otthonodban, a saját időbeosztásoddal tudod fejleszteni a nőiességed és a vonzerőd.

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ELŐFIZETÉS?

Kártyaregisztrációs fizetést követően automatikus terheléssel az előfizetői időszak megújulásakor (hónap, félév, év).

Ha eldöntötted, hogy a havi-, a féléves- vagy az éves előfizetést választod, tedd be a kosárba és kövesd az ott következő lépéseket. Érdemes minél több hónapra előfizetni, mert az ár annál kedvezményesebb egy hónapra lebontva. A fizetéssel megkezded az előfizetésed, ami azt jelenti, hogy onnantól kezdve a rendszer folyamatosan levonja az összeget a kártyádról a következő időszak megkezdésénél. Kérlek olyan kártyát adj meg, amiről ez lehetséges.

KIPRÓBÁLHATOM AZ ELŐFIZETÉST?

A próbalehetőséget (5 napig 1000 Ft-ért kipróbálhatod) 2024. február 4-én lezártuk.

Ha nem tudsz dönteni, katt ide és töltsd le a tartalomjegyzéket, hogy mi mindent tartalmaz. Ha találsz benne olyan tananyagot, akár edzésprogram, komplett program napi útmutatóval stb., ami tetszik, és még mindig nem vagy biztos, hogy neked való-e a Beautyrobic Home Pro, akkor adj magadnak és nekünk egy hónapot. Először érdemes az egy havi előfizetést választani (6.990 Ft/hó), de valami azt  súgja nekünk, hogy imádni fogod, és nem csak  egy hónapot töltesz el velünk.

Ha 2024. február 3-án éjfél előtt előfizettél a próbaidőszakra, ezt olvasd el:

5 napig 1000 Ft-ért tudod kipróbálni a Beautyrobic Home Pro-t, ezen időszak alatt korlátlan hozzáférést kapsz az összes (több, mint 500) online tananyaghoz, facebook zárt csoporthoz, így kockázat nélkül el tudod dönteni, hogy neked való-e a programunk.

5 nap elteltével, amennyiben időközben nem mondod le előfizetésedet, automatikusan az általad kiválasztott előfizetésre vált át.

Tehát a rendelésedtől számított 6. napon az előfizetésed automatikusan megújul és a rendszer levonja a Beautyrobic Home Pro díját:

A) ha a havi előfizetést választottad:

5 nap elteltével az automatikus megújítás 6990 Ft összege négyhetente kiszámlázásra kerül

 

B) ha a féléves előfizetést választottad:

5 nap elteltével az automatikus megújítás 39.990 Ft összege félévente kiszámlázásra kerül

 

C) ha az éves előfizetést választottad*:

5 nap elteltével az automatikus megújítás 69990 Ft összege évente kiszámlázásra kerül.

*Az egy éves előfizetéshez járó ajándékokat a próbaidőszak után, a díj első teljes összegének levonása után küldjük.

FIGYELEM: Bármikor lemondhatod az előfizetésed, de a lemondással egy időben a Beautyrobic Home Pro tananyagokhoz való hozzáférésedet is azonnal megszünteted.

HOGYAN LEHET MEGSZŰNTETNI AZ ELŐFIZETÉST?

Előfizetésed kezeléséért kattints ide.

Ha nem szeretnél tovább előfizető lenni, bármikor megszüntetheted azt. Arra azonban figyelj, amint törlöd az előfizetést, attól a pillanattól kezdve már nem elérhető az számodra, tehát érdemes a lejárat és a következő időszak megújulása előtti napra időzíteni azt.

Azt, hogy mikor újul meg az előfizetésed, illetve hol tudod törölni a meglévő előfizetésed, a www.beautyrobic.hu oldalon a FIÓKOM menüpontban találod a BEJELENTKEZÉS után a SUBSCRIPTIONS menüre kattintva éred el.

Kérlek figyelj arra, hogy ha elfelejted lemondani, a rendszer automatikusan megújítja az előfizetésed, és megkezdődik az új időszak, amit az időszak megkezdése után már nem áll módunkban visszatéríteni, ezért mindenképp azelőtt mondd le kérlek, ha már nincs rá szükséged!

MILYEN TECHNIKAI FELTÉTELEK KELLENEK AHHOZ, HOGY JÓL MŰKÖDJÖN NÁLAM A PROGRAM?

Stabil internetkapcsolat és egy böngésző.

A Beautyrobic Home Pro előfizetés teljes mértékben online, digitális formában használható. Ahogy minden más online platformhoz, úgy az előfizetésedhez is az alábbiakra lesz szükség:

 • stabil internetkapcsolat
 • böngésző* laptopon, asztali számítógépen vagy okoseszközön.

*pl.: Google Chrome, Safari, Opera, Firefox

MIBEN MÁSOK A BEAUTYROBIC HOME PRO PROGRAMBAN TALÁLHATÓ EDZÉSEK EGY BEAUTYROBIC ÓRÁHOZ KÉPEST?

Rengeteg edzésprogramot találsz a Beautyrobic Home Pro programon belül, de a Beautyrobic órától eltérően ezek különböző hosszúságúak. Az a tapasztalat, hogy az otthoni edzésben nem mindig van türelme az embereknek 1 órát edzeni! Természetesen van 1 órás is, ha valaki azt szeretné, illetve itt van teljes alakot átmozgató, vagy zsírégető edzés mellett kifejezetten csak egy-egy területre koncentráló edzés is, úgy mint has, fenék, hát, láb, plusz itt külön is vannak nagyon a nőiességet hangsúlyozó edzésprogramok vagy nagyon a cardiora koncentrálók is.🙂

A legideálisabb nyilván az, ha Beautyrobicra jársz és mellette kiegészíted, mert más energiát ad, és azért a személyes óra varázsa nem összehasonlítható. Órán ráadásul ott áll az edző, plusz ott van a többi vendég is, ami nagy motivációt jelent, ha már úgy érzed, nem bírod tovább, 🙂 de ha alakformálás a cél, és időhiány vagy helyrajzi távolság miatt nincs lehetőséged ellátogatni személyesen egy Beautyrobic órára, akkor ez kiváló alternatíva, amit imádni fogsz, csak rá kell venned magad, hogy rendszeresen csináld is!

Azért, hogy minél több segítséget adjunk, a programban megtalálhatóak előre összeállított Beautyrobic programok, amiben leírjuk, hogy melyik nap pontosan milyen edzést csinálj! Például Bikini Body Program, Önbizalomnövelő Program, Self-Love Program, New Sexy Me, Glow, Ragyogj kívül-belül, Wild Cats Theory, 50 Shades of RED.

Plusz tipp: Ha szeretnél úgy edzeni, ahogy Beautyrobic órán szoktuk, akkor szerezz be Beautyrobic olajat (Mangó-orchidea vagy Uborka-sárgadinnye) és teremts Beautyrobic körülményeket: félhomály, megfelelő hőmérséklet, tükör, amiben teljes alakban látod magad!

UGYANAZ A BEAUTYROBIC HOME PRO ELŐFIZETÉS ÉS A BEAUTYROBIC APP? HA EGYIKET MEGVESZEM, MINDKETTŐRE JOGOSULT VAGYOK?

Nem. A BEAUTYROBIC APP és a BEAUTYROBIC HOME PRO program két különálló informatikai rendszer, az adatok nem szinkronizálódnak a két felület között!

A Beautyrobic APP az APP Store-ban, illetve a Google Play áruházban vásárolható. Azt fontos tudnod, hogy bár a mi fejlesztésünk, de nem hozzánk tartozik a mobilalkalmazás adminisztrációja, nincs is hozzá jogosultságunk kezelni. Van átfedés a tartalmak között, de az APP-ban sokkal kevesebb minden van, mint az előfizetésben.

MI AZ, AMIRE FIGYELJ, HA ELŐFIZETSZ A BEAUTYROBIC HOME PRO ELŐFIZETÉSRE?

Ha úgy döntesz, hogy belevágsz az előfizetésünkbe, akkor érdemes az alábbi dolgokra figyelned:

A weboldalon történt vásárlás után, a Fiókom » Beautyrobic Home Pro előfizetésem menüpontban éred el az előfizetésed tartalmait.

Beautyrobic Home Pro előfizetésem

Ha beléptél az előfizetés oldalára (Beautyrobic Home Pro előfizetésem) az első dolgod az legyen, hogy elolvasod az ITT KEZDD EL részt figyelmesen. Rengeteget fog segíteni abban, hogy minél jobban megismerkedj és használni tudd az előfizetésed minden előnyét!

ITT KEZDD EL

Mivel tényleg rengeteg dolgot tartalmaz az előfizetés, hirtelen úgy érezheted, hogy azt sem tudod, hogy melyik programmal kezdd. Pontosan ezért összeállítottunk célnak megfelelően különböző programokat (Beautyrobic Programok), amikkel nincs más dolgod, csak követni kell az ott leírtakat és mi biztosítjuk számodra a napi Beautyrobic adagodat.

Beautyrobic Programok

Az a tapasztalat, hogy a legnehezebb az otthon végezhető gyakorlatokban a motiváció és a kitartás fenntartása, pont ezért létrehoztunk egy zárt csoportot az előfizetőink számára, hogy egymást tudják motiválni. Azt tanácsolom, hogy ebbe a csoportba mindenképp lépj be és légy te is aktív tagja.

Beautyrobic Home Pro előfizetéshez tartozik egy zárt Facebook csoport.

0
  0
  Kosár
  A kosarad üres! :( Vissza a webshopba