Beautyrobic® Home Pro

MINDEN, AMI A VONZERŐHÖZ KELL.

Kényelmesen, otthon

Beautyrobic® Home Pro

MINDEN, AMI A VONZERŐHÖZ KELL.

Kényelmesen, otthon

Nézd meg, mennyi mindent kapsz
a Beautyrobic® Home Pro-val

És ez még csak néhány a Beautyrobic® Home Pro több mint 500 online anyaga közül!

Ez csak egy kis ízelítő, hogy mennyi mindennel segítjük az előfizetőinket, hogy igenis felszínre hozzák a bennük rejlő vonzó, kiegyensúlyozott, szenvedélyes és magabiztos nőt!

“Nagyon komplex és minden a nőiességről szól.”

“Nem is gondoltam, hogy a mozgásnál
sokkal többet fogok kapni.”

(Sz)ép testben (sz)ép lélek

Automatikusan megújuló előfizetés nőknek, hogy mindent, ami a vonzerőhöz kell, egy helyen megtaláljanak.

Programok

Komplex online programok minden női élethelyzetre. amelyek lépésről-lépésre vezetnek végig, hogy melyik nap mit és hogyan csinálj, attól függően, hogy mi a célod.

Vonzerő kívül-belül

A programok edzésprogramokat, arctornákat, meditációkat, pszichológus által összeállított gyakorlatokat tartalmaznak, amelyek kényelmesen, otthon is elvégezhetőek.

Motiváció

Havi egy csoportos Zoom megbeszélés is vár rád, hogy inspiráljunk. Személyesen Békési Brigittától, a Beautyrobic alapítójától kapsz személyre szabott segítséget.

Nézd, miért imádják a Beautyrobicot!

Vélemények Beautyrobic Home Pro előfizetőinktől*

“Nagyon nőies, teljesen felturbózza az önbizalmat, önszeretetet.”
“Nőies alakot varázsol.”
“Szuper nőies megjelenés, magabiztosság, izoláció elsajátítása.”
“Növeli az érzéki, nőies kisugárzást.”
“Megtanultam, hogyan legyek önmagam! ♥”
“Minden nőnek meg kell tapasztalnia!”
“Megtanít, hogyan fogadd el önmagad, légy energikus, magabiztos és érzéki NŐ!”
“A Beautyrobictól nem csak a testünk lesz bomba, de megtanítja, hogyan maradjunk nagybetűs nők a mai, folyton változó és kemény világban!”

♥ Less bele a Beautyrobic® Home Pro-ba! ♥

A Beautyrobic Home Pro speciális gyakorlatai
kívül-belül egyaránt hatnak a vonzerőre.

Szeretnéd felszínre hozni a benned rejlő vonzó, kiegyensúlyozott, szenvedélyes és magabiztos nőt?

Hogyan segít a Beautyrobic® Home Pro?

A Beautyrobic® Home Pro egy olyan automatikusan megújuló előfizetés, amiben mindent megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy felszínre hozd a benned rejlő vonzó, kiegyensúlyozott és magabiztos nőt!

Mi nem csak a testtel, hanem az elmével és a lélekkel is foglalkozunk, mert egy vonzó nő kívül-belül harmóniát sugároz. A nőies és hatékony edzésprogramokon kívül pszichológus által összeállított gyakorlatokhoz, meditációkhoz, arctornákhoz, a (sz)ép testben (sz)ép lélekre ható több, mint 500! 😱 programhoz kapsz azonnali hozzáférést, amikor csatlakozol hozzánk.

És a legjobb, minden hónapban további tartalmakkal bővül, így mindig fogsz új, felfedeznivaló anyagot találni az előfizetett csomagodban! ♥

SZERETNÉL AZONNAL BELEVÁGNI?
Csak válaszd ki az előfizetési csomagodat!

(automatikusan megújúló havi, féléves vagy egy éves előfizetés)

NEKED VALÓ A BEAUTYROBIC® HOME PRO?

A Beautyrobic Home Pro azoknak készült, akik készen állnak a kemény, kitartó munkához, rendszeresen elvégzik a gyakorlatokat azért, hogy kihozzák magukból a vonzó, kiegyensúlyozott, szenvedélyes & magabiztos nőt! Nem szeretnénk, hogy ez egy újabb program legyen, amire előfizetsz, de nem használod.

Éppen ezért adj nekünk és magadnak egy hónapot az első áttöréshez! 

De persze reméljük tudunk neked sok-sok értéket adni és te is beleszeretsz a Beautyrobic® világába,
és sokáig velünk maradsz, mint oly sokan világszerte.

* A Beautyrobic visszajelzések eredményeit nem garantálhatjuk, hogy mindenki eléri, és az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.

Gyakran ismételt kérdések

MI A BEAUTYROBIC HOME PRO ELŐFIZETÉS?

Egy ismétlődő fizetésen alapuló előfizetői rendszer.

A legtöbb gyakorlatot tartalmazó és folyamatosan bővülő programunk, amiben minden olyan feladat és gyakorlat megtalálható, ami a vonzerőhöz kell. Edzésprogramok, arctorna gyakorlatok, meditációk, különböző nőiességet fejlesztő gyakorlatok, táplálkozási útmutató, szépítő és alakbarát smoothie receptek és egyéb meglepetések, amivel gyakorlatilag a saját otthonodban, a saját időbeosztásoddal tudod fejleszteni a nőiességed és a vonzerőd.

KIPRÓBÁLHATOM AZ ELŐFIZETÉST?

A próbalehetőséget (5 napig 1000 Ft-ért kipróbálhatod) 2024. február 4-én lezártuk.

Ha nem tudsz dönteni, katt ide és töltsd le a tartalomjegyzéket, hogy mi mindent tartalmaz. Ha találsz benne olyan tananyagot, akár edzésprogram, komplett program napi útmutatóval, ami tetszik, és még mindig nem vagy biztos, hogy neked való-e a Beautyrobic Home Pro, akkor adj magadnak és nekünk egy hónapot. Először érdemes az egy havi előfizetést választani (6.990 Ft/hó), de valami azt súgja nekünk, hogy imádni fogod, és nem csak egy hónapot töltesz el velünk.

Ha 2024. február 3-án éjfél előtt előfizettél a próbaidőszakra, ezt olvasd el:

5 napig 1000 Ft-ért tudod kipróbálni a Beautyrobic Home Pro-t, ezen időszak alatt korlátlan hozzáférést kapsz az összes (több, mint 500) online tananyaghoz, facebook zárt csoporthoz, így kockázat nélkül el tudod dönteni, hogy neked való-e a programunk.

5 nap elteltével, amennyiben időközben nem mondod le előfizetésedet, automatikusan az általad kiválasztott előfizetésre vált át.

Tehát a rendelésedtől számított 6. napon az előfizetésed automatikusan megújul és a rendszer levonja a Beautyrobic Home Pro díját:

A) ha a havi előfizetést választottad:

5 nap elteltével az automatikus megújítás 6990 Ft összege négyhetente kiszámlázásra kerül

 

B) ha a féléves előfizetést választottad:

5 nap elteltével az automatikus megújítás 39.990 Ft összege félévente kiszámlázásra kerül

 

C) ha az éves előfizetést választottad*:

5 nap elteltével az automatikus megújítás 69990 Ft összege évente kiszámlázásra kerül.

*Az egy éves előfizetéshez járó ajándékokat a próbaidőszak után, a díj első teljes összegének levonása után küldjük.

FIGYELEM: Bármikor lemondhatod az előfizetésed, de a lemondással egy időben a Beautyrobic Home Pro tananyagokhoz való hozzáférésedet is azonnal megszünteted.

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ELŐFIZETÉS?

Kártyaregisztrációs fizetést követően automatikus terheléssel az előfizetői időszak megújulásakor (hónap, félév, év).

Ha eldöntötted, hogy a havi-, a féléves- vagy az éves előfizetést választod, tedd be a kosárba és kövesd az ott következő lépéseket. Érdemes minél több hónapra előfizetni, mert az ár annál kedvezményesebb egy hónapra lebontva. A fizetéssel megkezded az előfizetésed, ami azt jelenti, hogy onnantól kezdve a rendszer folyamatosan levonja az összeget a kártyádról a következő időszak megkezdésénél. Kérlek olyan kártyát adj meg, amiről ez lehetséges.

HOGYAN LEHET MEGSZŰNTETNI AZ ELŐFIZETÉST?

Előfizetésed kezeléséért kattints ide.

Ha nem szeretnél tovább előfizető lenni, bármikor megszüntetheted azt. Arra azonban figyelj, amint törlöd az előfizetést, attól a pillanattól kezdve már nem elérhető az számodra, tehát érdemes a lejárat és a következő időszak megújulása előtti napra időzíteni azt.

Azt, hogy mikor újul meg az előfizetésed, illetve hol tudod törölni a meglévő előfizetésed, a www.beautyrobic.hu oldalon a FIÓKOM menüpontban találod a BEJELENTKEZÉS után a SUBSCRIPTIONS menüre kattintva éred el.

Kérlek figyelj arra, hogy ha elfelejted lemondani, a rendszer automatikusan megújítja az előfizetésed, és megkezdődik az új időszak, amit az időszak megkezdése után már nem áll módunkban visszatéríteni, ezért mindenképp azelőtt mondd le kérlek, ha már nincs rá szükséged!

MILYEN TECHNIKAI FELTÉTELEK KELLENEK AHHOZ, HOGY JÓL MŰKÖDJÖN NÁLAM A PROGRAM?

Stabil internetkapcsolat és egy böngésző.

A Beautyrobic Home Pro előfizetés teljes mértékben online, digitális formában használható. Ahogy minden más online platformhoz, úgy az előfizetésedhez is az alábbiakra lesz szükség:

  • stabil internetkapcsolat
  • böngésző* laptopon, asztali számítógépen vagy okoseszközön.

*pl.: Google Chrome, Safari, Opera, Firefox

MIBEN MÁSOK A BEAUTYROBIC HOME PRO PROGRAMBAN TALÁLHATÓ EDZÉSEK EGY BEAUTYROBIC ÓRÁHOZ KÉPEST?

Rengeteg edzésprogramot találsz a Beautyrobic Home Pro programon belül, de a Beautyrobic órától eltérően ezek különböző hosszúságúak. Az a tapasztalat, hogy az otthoni edzésben nem mindig van türelme az embereknek 1 órát edzeni! Természetesen van 1 órás is, ha valaki azt szeretné, illetve itt van teljes alakot átmozgató, vagy zsírégető edzés mellett kifejezetten csak egy-egy területre koncentráló edzés is, úgy mint has, fenék, hát, láb, plusz itt külön is vannak nagyon a nőiességet hangsúlyozó edzésprogramok vagy nagyon a cardiora koncentrálók is.🙂

A legideálisabb nyilván az, ha Beautyrobicra jársz és mellette kiegészíted, mert más energiát ad, és azért a személyes óra varázsa nem összehasonlítható. Órán ráadásul ott áll az edző, plusz ott van a többi vendég is, ami nagy motivációt jelent, ha már úgy érzed, nem bírod tovább, 🙂 de ha alakformálás a cél, és időhiány vagy helyrajzi távolság miatt nincs lehetőséged ellátogatni személyesen egy Beautyrobic órára, akkor ez kiváló alternatíva, amit imádni fogsz, csak rá kell venned magad, hogy rendszeresen csináld is!

Azért, hogy minél több segítséget adjunk, a programban megtalálhatóak előre összeállított Beautyrobic programok, amiben leírjuk, hogy melyik nap pontosan milyen edzést csinálj! Például Bikini Body Program, Önbizalomnövelő Program, Self-Love Program, New Sexy Me, Glow, Ragyogj kívül-belül, Wild Cats Theory, 50 Shades of RED.

Plusz tipp: Ha szeretnél úgy edzeni, ahogy Beautyrobic órán szoktuk, akkor szerezz be Beautyrobic olajat (Mangó-orchidea vagy Uborka-sárgadinnye) és teremts Beautyrobic körülményeket: félhomály, megfelelő hőmérséklet, tükör, amiben teljes alakban látod magad!

UGYANAZ A BEAUTYROBIC HOME PRO ELŐFIZETÉS ÉS A BEAUTYROBIC APP? HA EGYIKET MEGVESZEM, MINDKETTŐRE JOGOSULT VAGYOK?

Nem. A BEAUTYROBIC APP és a BEAUTYROBIC HOME PRO program két különálló informatikai rendszer, az adatok nem szinkronizálódnak a két felület között!

A Beautyrobic APP az APP Store-ban, illetve a Google Play áruházban vásárolható. Azt fontos tudnod, hogy bár a mi fejlesztésünk, de nem hozzánk tartozik a mobilalkalmazás adminisztrációja, nincs is hozzá jogosultságunk kezelni. Van átfedés a tartalmak között, de az APP-ban sokkal kevesebb minden van, mint az előfizetésben.

MI AZ, AMIRE FIGYELJ, HA ELŐFIZETSZ A BEAUTYROBIC HOME PRO ELŐFIZETÉSRE?

Ha úgy döntesz, hogy belevágsz az előfizetésünkbe, akkor érdemes az alábbi dolgokra figyelned:

A weboldalon történt vásárlás után, a Fiókom » Beautyrobic Home Pro előfizetésem menüpontban éred el az előfizetésed tartalmait.

Beautyrobic Home Pro előfizetésem

Ha beléptél az előfizetés oldalára (Beautyrobic Home Pro előfizetésem) az első dolgod az legyen, hogy elolvasod az ITT KEZDD EL részt figyelmesen. Rengeteget fog segíteni abban, hogy minél jobban megismerkedj és használni tudd az előfizetésed minden előnyét!

ITT KEZDD EL

Mivel tényleg rengeteg dolgot tartalmaz az előfizetés, hirtelen úgy érezheted, hogy azt sem tudod, hogy melyik programmal kezdd. Pontosan ezért összeállítottunk célnak megfelelően különböző programokat (Beautyrobic Programok), amikkel nincs más dolgod, csak követni kell az ott leírtakat és mi biztosítjuk számodra a napi Beautyrobic adagodat.

Beautyrobic Programok

Az a tapasztalat, hogy a legnehezebb az otthon végezhető gyakorlatokban a motiváció és a kitartás fenntartása, pont ezért létrehoztunk egy zárt csoportot az előfizetőink számára, hogy egymást tudják motiválni. Azt tanácsolom, hogy ebbe a csoportba mindenképp lépj be és légy te is aktív tagja.

Beautyrobic Home Pro előfizetéshez tartozik egy zárt Facebook csoport.

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba