Rossu Viktória Bernadett

Bemutatkozás

2013 szeptemberében próbáltam ki először a Beautyrobicot nagynénimmel. Már amikor átküldte a linket és elolvastam, miről is szól a Beautyrobic, nagyon kíváncsi lettem. Úgy gondoltam, hogy mindenképp ki kell próbálnom, mivel a tánc és a nőies mozdulatok mindig is közel álltak hozzám. (Gyerekként jártam jazz balettre, akrobatikus rock n’ roll-ra, később 2 évig hastáncoltam.)

Az első alkalom után bele is szerettem a Beautyrobicba: meleg terem, félhomály, jó zene, kellemes hangulat, jó társaság, nőies mozdulatok és az órák előtti “rituális” olajozás. 🙂 A mindennapjaimat úgy alakítottam, hogy minimum heti kétszer eljussak edzésre.

A Beautyrobicnak köszönhetően sokkal jobban érzem magam a bőrömben, nem csak az átalakulás után, hanem órák alatt és közvetlenül az órák után is. Korábban elképzelni se tudtam volna, hogy a 40-es nadrágot 36-osra fogom cserélni, mivel egész életemben a “husibb” (ahogy Brigi mondaná “puhos” :D) lányok közé tartoztam. Sokkal magabiztosabbnak és nőiesebbnek érzem magam, ezáltal az önbizalmam is megnőtt.

Mindezek mellett a Beautyrobic megtanított arra, hogy ne adjam fel könnyen az álmaimat, mert ha keményen és kitartóan dolgozom, elérem a kitűzött céljaimat. Így meg is lett a következő célom, hogy én is Beautyrobic oktató legyek. 2015-ben elvégeztem egy sportoktatói képzést, így 2015 decembere óta tartok órákat, jelenleg a Kispesten, a KMO Művelődési központban, heti kétszer. Nagyon jó látni, hogy a lányok, akik hozzám járnak, illetve a többi Beautyrobicos lány egy közösséget alkot; segítjük, bíztatjuk egymást, és az órákon kívül is tartjuk egymással a kapcsolatot.

Óráimon törekszem arra, hogy mindenki átérezze a “Beautyrobic érzést”, illetve hogy a lányok kilépjenek a komfortzónájukból, hiszen tudjuk, hogy anélkül nincs fejlődés. 😉

Kapcsolat

Helyszín: KMO Művelődési Központ, 1191 Teleki utca 50.
https://www.facebook.com/groups/592605537799360/?ref=share_group_link
kedden (18:00-19:00) és csütörtökön (19:00-20:00)
Telefonszám: +3630 593 6914
E-mail cím: [email protected]

Edzés típus

Beautyrobic

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba