Szilágyi Bogi beautyrobic oktató

Szilágyi Boglárka

Bemutatkozás

Sziasztok! Szilágyi Boglárka vagyok. 2012-ben végeztem a debreceni Orvostudományi Egyetemen. Mint pszichiáter szakorvos és családterapeuta elmondhatom, hogy mindig is nagyon érdekelt, mi motiválja az embereket, mi viszi előre őket az életben, mi segít a döntésben, miért éri meg kitartani, az érzelmek feltárása és a tetteink következményeiért való felelősségvállalás, a személyiségfejlődés.

A tudatos életmód számomra nagyon fontos életem számos területén.

A napi rutinhoz a sport ugyanúgy hozzátartozik, mint a fogmosás. Tévednek azok, akik a kampányszerű testmozgástól várnak tartós eredményt. A sport, a mozgás, maga az élet. Az aktív életmód pozitív hatásait életünk minden területén érzékeljük. Soha ne mondjuk, hogy a mi korunkban már késő!! Kifogás mindig akad… Ne adjuk meg magunkat a lustaságnak, elhízásnak, tétlenségnek! A fittség, a rendszeres aktív életmód a testi-, és lelki egészségünk kialakítása és megtartása érdekében elengedhetetlen.

A Beautyrobic-kal 2016-ban  ismerkedtem meg, melyből azonnal szerelem lett. A kőkemény órákon nem csak a testünk formálódik a nők számára kényes területeken, hanem összhangba kerülünk a saját tükörképünkkel. Többé nem kritikus szemmel figyeljük magunkat, felnagyítva a vélt vagy valós hibáinkat, hanem meg merjük élni a nőiességünket, magabiztosabbá válunk, amely a hétköznapokban is érzékelhetővé válik és a környezetből érkezővisszajelzésekből sem lesz hiány, akár párkapcsolatról, akár munkáról, hivatásról vagy csak a mindennapokról legyen szó.

 

Azóta edző lettem és Nőtársaimnak szeretném átadni ezt a Csodás érzést!

Munkám során mindig a maximumra törekszem.
Büszke vagyok rá, hogy motiválom a vendégeimet, segítem őket a testi-, lelki egyensúlyuk megtalálásában, és ők is hatalmas erőt adnak nekem a mindennapokban. 🙂

 

Hogy mit adott nekem a Beautyrobic azon kívül, amit már eddig is mondtam Nektek?

•Heti három óra intenzív edzést, amikor végre kikapcsolhat az agyam ebben a rohanó életben!
•Egy szuper csapatot, közösséget, ahová öröm tartozni!

•Egészséges önbizalmam lett végre, mert nem a hibáimat sorolom megállás nélkül, hanem teljesen másképp nézem magam a tükörben!

•Életem első fürdőruhás képét, amire nem mondom azt, amint meglátom, hogy “Fúúj..” és törlöm ki azzal a lendülettel nem csak a fényképezőgépből, de még az emlékezetemből is elkeseredésemben..!
Soha nem lesznek pálcika lábaim, amire mindig is vágytam.. nem olyan a genetikám!De végre nem is bánom! Elfogadom a határaimat, ez vagyok én, de ugyanakkor megteszek mindent, amit csak tudok, hogy jól érezzem magam a bőrömben! És látom az eredményét!
Nőiesen formál, maximálisan Nőnek érzem magam általa és imádok minden egyes Beautyrobiccal eltöltött pillanatot!
 
Gyere el és próbáld ki Te is az óráimat, tartozz ehhez a szuper csapathoz!
(Az órákra előzetes bejelentkezés szükséges)! Ne maradj le!

Edzés típus

Beautyrobic | Beautycore | Beautysense

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba