Nézd meg, mennyi ajándékot küldünk Neked:

Olyan szakértőket is meginterjúvoltam a teljesebb kép miatt, akik kimagasló eredményeikkel bizonyították, hogy mennyire relevánsak a szakterületökön. A velük készült interjúkat most mind megkapod ajándékba

Egy nőiességfejlesztő, alakformáló, otthon elvégezhető Beautyrobic edzésprogram, hogy egyből a tettek mezejére lépj

VIP csoport, ami csak könyvtulajdonosok számára érhető el

Extra meglepetések, mint például kuponok 😉

Csak iratkozz fel és máris küldjük, hogyan férhetsz hozzá ezekhez az ajándékokhoz!

Fontos tudnivaló: Az emailt feliratkozás után 15 percen belül megkapod a Beautyrobic-tól ([email protected]). Ha esetleg nem találod, érdemes a promóciók vagy a levélszemét mappában is rákeresned, ha így sincs meg, akkor kérlek, jelezd ezt nekünk az [email protected] emailre és segítünk, hogy hozzáférj az ajándékaidhoz!

Ha pedig már jártál ezen az oldalon és sikeresen feliratkoztál, meg is kaptad tőlünk az emailt, akkor kérlek, mindenképp az emailben található linkre kattints, mert az tartalmazza az ajándékaidat, nem kell hozzá újra feliratkoznod (csak figyelj arra, hogy ne töröld ki azt az emailt) 🙂

WOW HATÁS könyvolvasók

Ha Te is leírod nekünk, hogy tetszett a könyv és elküldöd az [email protected] email címre, nagyon boldoggá teszel vele!

Ha még egy képet is küldesz hozzá magadról és a WOW HATÁS könyvről, amit felhasználhatunk honlapunkon és a közösségi oldalakon, akkor ajándékba kapsz egy kuponkódot, amivel 50% kedvezménnyel tudod megvásárolni az Egészséges táplálkozás online oktatóanyagunkat.

Itt láthattál minket:

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba