Garancia

100% pénz visszafizetési garancia a könyvre

Ez a könyv komoly előkészületekkel született meg! A benne található módszerek mind bizonyítottan működnek, ha tényleg végrehajtod őket! Itt azonban a kulcs a végrehajtáson van! Nem elég az, hogyha elolvasod a könyvet egyszer. Át kell ültetned a könyvben leírt feladatokat és teendőket a saját életedre! Ha azonban ezt megteszed, akkor a pozitív irányú változás elkerülhetetlen. Ebben olyannyira biztos vagyok, hogy hajlandó vagyok 100% pénz visszafizetési garanciát vállalni arra, hogy ha tényleg megfogadod az összes tanácsot és elvégzed az összes feladatot és ennek ellenére nem tapasztalod, hogy az életed pozitív irányban változna a könyv hatására fél év múlva, akkor visszafizetem az árát!

Mi tehát a teendő a garancia beváltásához?

Ha 6 hónap után abszolút semmilyen téren semmi pozitív változást nem tapasztaltál annak ellenére, hogy nem csak hogy elolvastad a könyvet, de megfogadtad a tanácsokat és beletetted a munkát, akkor írj az [email protected] email címünkre egy levelet, ahol leírod, hogy mikor és hol vetted a könyvet, valamint hogy mikor, meddig és hogyan végezted el a könyvben tanácsolt feladatokat, és ha valami nem működött, mi volt az oka!
Ezt követően válasz emailben megküldjük a címet, ahová vissza tudod küldeni a könyvet, a blokkot, vagy egyéb bizonyítékot, hogy mikor vetted a könyvet, valamint a bankszámlaszámodat, ahová utalhatunk és visszaküldjük az árát!

A garanciális panasz a könyv megvételétől 1 éven belül váltható be!

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba