Békési Brigitta: Magyar, angol és amerikai cég vezetője és tulajdonosa, a Beautyrobic edzésmódszer és nemzetközi franchise alapítója, a Beautyrobic Központ vezetője és edzője, 16 éve házas, az Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara New York budapesti vezetője, Boss Connect mentorprogram mentora, FIVOSZ Sport és Életmód Bizottság elnöke, több díj nyertese, nemzetközi app-ok tulajdonosa, edző, Tedx előadó, a WOW HATÁS című bestseller könyv szerzője, a LORA módszer kidolgozója.

„Sokszor megkérdezik, hogy hogyan csinálom mindezt, hogy van erre időm. A válaszom egyszerű: Tervezéssel! Az emberek alulértékelik a kislépéseket és túlbecsülik a gyorsmódszereket. Nem létezik csodamódszer, tudni kell, hogy mit akarsz és elérni megfelelő stratégia mentén lépésről lépésre!”
Ezen a workshopon pontosan erről lesz szó. Gyakorlati feladatokon keresztül lépésről lépésre fogjuk megtervezni a te életedben azt a stratégiát, amivel eléred azt, amit szeretnél.

Figyelem, ez egy kifejezetten gyakorlatorientált workshop lesz, készülj arra, hogy több órán át fogjuk megtervezni az éved az életed különböző aspektusai szerint.

Kidolgozzuk a számodra működő reggeli, esti rutint, a karrier stratégiádat és azt, hogy hogyan csavard az ujjaid köré az embereket 😉
Emellett végimegyünk azon, hogy a One Click Diary (KLIQERY) módszer segítségével, hogyan tudod évközben is egyszerűen nyomonkövetni és ha kell, egy picit módosítani a szokásaidon.

Jelentkezés feltétele: WOW HATÁS könyvtulajdonosoknak szól ez a workshop, mivel a LORA rendszer alapján építettük fel a stratégiát, viszont ez gyakorlati workshop, tehát az elméleti háttér megléte szükséges!

Időpont: 2020. január 19. 13:00-18:00

Helyszín: Beautyrobic Központ

Ára: 19.990 Ft DE! akinek megvan a WOW HATÁS munkafüzet, annak 5000 Ft kedvezmény jár, amennyiben magával hozza a munkafüzetet!
FIGYELEM! A workshopon NEM végig a munkafüzetben dolgozunk, az csak egy részében érintjük

Itt tudsz jelentkezni a workshopra: [email protected]

Jelentkezési szándékot előre utalással vagy készpénzben való fizetéssel erősíted meg, a workshop létszáma maximalizált és fizetési sorrendben fogadjuk a jelentkezéseket.
Befizetés után pénzt nem áll módunkban visszafizetni, a megváltott hely azonban átruházható.

https://www.facebook.com/events/2407197042868223/

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba