? ŐSSZEL INDUL az #5 BeautyCamp Csajok! ?

Búcsúztassuk együtt a jó időt és készüljünk fel közösen a hidegebb napokra fizikailag és mentálisan is 🙂

A dátum már ismert, adott a fantasztikus helyszín, a legszuperebb és legprofibb edzőkkel edzhettek, nem is kérdés, hogy ott a helyetek Velünk ?

Sok sok Beautyrobic, Beautycore és Beautysense óra vár rátok, valamint lesz Beautyrobic Basics workshop is (ahol megtanuljuk a gyakorlatok pontos kivitelezését).

Békési Brigitta több mint másfél éven keresztül kutatta a könyve kapcsán azt a témakört, hogy hogyan éri el valaki a „WOW-hatást”, azaz azt a valódi vonzerőt, ami nem a külsőről szól, hanem az igazi vonzerőről. Rengeteg szakmai interjút készített különböző szakemberekkel, a pszichológustól, a parfumőrig, az üzletembertől, a közszereplőkig mindenkit kifaggatott. Ezt a rengeteg tudást is megosztja veletek Beautyrobicosokkal.
Nem titkolt célunk, hogy minden Beautyrobicos a saját maga legjobb változatává váljon tele önbizalommal és hihetetlen vonzerővel.
Ez az út nem mindig könnyű, de most tuti receptet kaptok ahhoz , hogy végre sikeresen célhoz érjetek és meg is tartástok ezt az állapotot, mi több, folyamatos fejlődései lehetőséget biztosít.

Mivel rengetegen imádják a Beautyrobicosokat ?, ezért számos meglepi ajándékra lehet számítani ?

Szeretnénk, hogy aki a 3 nap után hazamegy, annak a BeautyCamp valóban valami olyat nyújtson, ami tényleg kihat az életére!

?Helyszínünk a négycsillagos Bodrogi Kúria Wellness Hotel, ahol igazán gyönyörű beautyrobicos környezetben tölthetjük el a hétvégét.
?A félpanziós ellátás mellett még számtalan kikapcsolódási lehetőség (több medence, infraszauna, finn szauna, jacuzzi és sok más) is benne van az árban.
?Minden program fakultatív ?

További infók a szállásról itt:
http://www.bodrogikuria.hu/

Az #5 BeautyCamp időpontja 2018. október 26-27-28.

Jelentkezési határidő: 2018. október 10.

A 3 napos Beautycamp díja félpanziós ellátással és a programokkal:
55.900 Ft/fő

Részletes tájékoztatás és jelentkezés: [email protected] e-mail címen!

Facebook eseményhez itt tudtok csatlakozni, érdemes mert ide is sok hasznos infót osztunk meg a táborral kapcsolatban

https://www.facebook.com/events/1114712608683570/

Találkozunk a táborban ???

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba