Workshopok

Beautyrobic Basics

Minden Beautyrobic-os számára kihagyhatatlan workshop! Az óráinkon használt speciális mozdulatokat magyarázzuk el lépésről-lépésre, hogy minél hatékonyabban és tökéletesebben tudjátok kivitelezni őket; és gyorsabban érjétek el a kívánt eredményeket.

A Beautyrobic mozdulatok olyan speciálisan kidolgozott és kivitelezett tánc- és tornagyakorlatok egyvelegéből áll, melyek úgy segítik elő hatékonyan a zsírpárnák ledolgozását, hogy közben nem roncsolják az ízületeinket.

WOW MOM

4+1 alkalmas Szülés utáni testregenerációs és nőiességfejlesztő Beautyrobic® Workshop Békési Brigivel a Beautyrobic® alapítójával és Márkus Veronika Beautyrobic oktatóval, sportrehabilitációs, Pre- és Postnatál trénerrel BEVEZETŐ ÁRON a Beautyrobic Központban!

Kifejezetten kismamáknak kifejlesztett speciális workshop, amit azért hoztunk létre, mert szeretnénk megmutatni azt az utat, hogy hogyan lehet a várandósság és a gyermek születése után is újra kapcsolódni a testünkkel.

Sexy Dance Workshop Santa Edition

Megmutatnád a Benned rejtőző “rossz kislányt”? Akkor itt a helyed: SEXY DANCE – Santa Edition ismét a Beautyrobic Központban!

Eszméletlen dögös és szexi táncot tanít meg Márkus Vera Beautyrobic oktató, ez az alkalom akár egy kiadós edzéssel is felér (az óra után megkapod videón, hogy gyakorolhass a Mikulás napi “előadásra”). A plusz kelléket – dögös lovaglópálca, mi biztosítjuk számodra. 90 perc, ami csak Rólad szól, és arról, hogy jól érezd magad, kikapcsolódj! Élvezd a zenét, a táncot és mutasd meg Magadnak, hogy mennyire szexi nő vagy!⁣

Beautyrobic Isolation Mastery

Egy különleges workshop, amit személyesen a Beautyrobic megalkotója, Békési Brigitta tart 2022 április 12-én a Beautyrobic Központban. A workshop haladó Beautyrobic Izolációs Technikákat fog tartalmazni és nagyon rámegyünk a Beautyrobic női mozdulatainak finomítására. Összességében, aki részt vesz, az sokkal jobban ráérez majd a mozdulatok nőies kivitelezésére.

Beautyrobic Basics #2 - Gyógytornász Special Edition

A Beautyrobic órákon nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra és arra, hogy a gyakorlatokkal ne csak az alakunkat formáljuk maximálisan, de közben az ízületeinket is védjük. Egy nem megfelelően végrehajtott gyakorlat azért veszélyes, mert azon felül, hogy nem éri el a kívánt hatást, akár egészségkárosodáshoz is vezethet.

Aki volt a Beautyrobic Basics workshopon, tudja, hogy ott lépésről lépésre átvesszük, hogyan is kell úgy helyesen végrehajtani a Beautyrobic és Beautycore órán alkalmazott izolációs mozdulatokat, hogy azok ne terheljék az ízületeinket.

Beautyrobic FEEL SO SEXY Valentine Special Edition + Meditattractiveness WORKSHOP

75 perc garantált izomlázzal járó speciális workshop Beautyrobicra járóknak, mely egyszerre érzéki, szexi. Úgy mozgat át, hogy közben vérbőséget okoz a medence körül a speciális izolációs mozdulatok által.

Gátizom erősítő workshop

Legyen szó bármilyen izomról, ahhoz hogy az erős legyen, edzésben kell tartani. Nincs ez másként a testünk intim zónájában elhelyezkedő gátizomnál sem.

Annak érdekében, hogy megerősödjenek a medencefenék izmai, megfelelő gyakorlatokkal tehetünk. Fontos szerepük van a húgyhólyag, méh és más szervek működésében, ott ahol a vizelet áramlik. A gátizomtornával a hüvely és végbélzáró izmokat is lehet erősíteni. Sőt még a szexuális élvezetet is lehet fokozni.
A megfelelő gyakorlatok elsajátítása és végzése nagyban hozzájárul nem csak az inkontinencia kellemetlen tüneteinek enyhítésére, hanem a vajúdás idejének lerövidítéséhez is, ráadásul a szülést és azt követő regenerációt is megkönnyítheti.

Girly Street Dance Workshop

Újdonság! 

Ha eddig jártál Beautyrobicra, mert imádsz tancolni és imádod a jó zenéket, a Latin, Hip-Hop, New Style stílusokat, akkor ezért odaleszel! Laza, ütős, pörgős, lassú, csajos ,de leginkább szexi. Na, ez a Girly Street Dance. Gyere el ès próbáld ki legújabb workshopunkat!

Lilla vár Benneteket egy szuperszexi táncórára! ☺

Hozz ki magadból még többet, tanulj meg egy igazán csajos koreográfiát, ami megdobja az önbizalmadat, feltölt, kikapcsol, kiszakít a hétköznapi rutinból, mindezt jó hangulatban a már megszokott Beautyrobicos támogató közösségben.
A táncórát bemelegítő táncos tréninggel kezdjük, lesz pici erősítés és nyújtás és utána jöhet a TÁNC!

Szép tartás workshop személyre szabott tapinggel

Gyönyörű tartásra vágysz, de már hozzászoktál, hogy ha ülsz, elgörnyedsz?

Nőies mozdulatokat szeretnél, de ha nem figyelsz oda, akkor megint visszatér a régi berögzült szokás?
Nos erre találtunk megoldást..

Rájöttem, hogy hiába tudod azt, hogy hogyan kell szépen ülni, nőiesen mozogni, és járni, ha amint nem figyelsz rá tudatosan, azonnal visszatér a régi kerékvágás.
Pont ezért nem akartam egy újabb szokásos workshopot, ahol csak azt tanítják, hogy hogyan kell szépen ülni, szexin járni és hogyan tudsz nőiesen mozogni a mindennapokban.

JÁTSZMÁK, manipulációk, avagy taktikázás a párkapcsolatban

Hogy történhet ez már megint? Miért velem törtenik ez mindig? Azt hittem most más lesz, de….
Előfordult már veled, hogy olyan konfliktusok közepette találtad magad a társas kapcsolataidban, amelyek újra és újra megismétlődtek? Volt már olyan érzésed, hogy mindent megtettél és mégis ismételten olyan helyzet állt elő, amikor mindketten rossz érzéssel és fájdalommal távoztatok? Eszedbe jutott-e az, hogy ez a fajta dolog már megtörtént veled azelőtt annyiszor, csak egy másik szereplővel? Vagy talán minden nap megtörténik a jelenlegi kapcsolatodban?

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba