Kulánda Melitta Beautyrobic oktató

Kulánda Melitta

Bemutatkozás

Mindig nagyon szerettem aerobik órákra járni. 2014-ben jelentkeztem egy aerobik edzői képzésre, és 1 évvel később sikeresen levizsgáztam.
A Beautyrobic-kal egy sportrendezvényen találkoztam először: a helyszínen rögtön 3 órán részt is vettem zsinórban egymás után. Nagyon megtetszett! Ha alkalmam adódott, látogattam az órákat, de mivel az én közvetlen közelemben nem volt elérhető ez a mozgásforma, csak akkor tudtam órára menni, amikor a fővárosban jártam. Aztán részt vettem egy Beautyrobic táborban, ahol Brigi és a lányok bíztattak, hogy végezzem el az oktatói képzést. 2018 tavaszán tartottam meg életem első Beautyrobic óráját Nyíregyházán.
Hogy mit szeretek benne? Az egész koncepció tetszik, ahogy Brigi megalkotta: a csodás illatú olajok; a szuper zenék; a nőies és hatékony gyakorlatok; a szabadság a gyakorlatösszeállításnál; a félhomály; a meleg terem; maga a közösség; az óravégi fantasztikus ízű tea. Az óráimom ezt az egész Beautyrobic- életérzést szeretném átadni a Vendégeimnek, amibe én is beleszerettem. Hálás vagyok, hogy ennek a közösségnek én is a tagja lehetek.

Kapcsolat

Helyszín: D Fitness Központ, 4400 Nyíregyháza, Kállói út. 12. D  (hétfő/csütörtök/szombat)
Fitt Power Sziget
Telefon: 06 30 277 2022
E-mail cím: [email protected]

Edzés típus

Beautyrobic 

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba