Aki nem próbálta soha a Beautyrobicot, az el sem tudja képzelni, hogy miért van az, hogy aki jár és igazán ráérez az ízére, azt szó szerint rabul ejti. Nem rég volt egy telefonbeszélgetésem Petrával, a gyönyörűséges Beautyrobic edzőnkkel, és pont erről beszélgettünk, hogy mennyi pluszt adott neki a Beautyrobic, mennyire megváltoztatta. És ezzel nincs egyedül, mert ez az a dolog, amit a legtöbbször visszahallottam, legyen szó akár vendégről vagy akár edzőről.

Hiszen általában azért próbálják ki a nők ezt a fajta edzésformát, mert hallanak róla, hogy a Beautyrobic mennyire hatékony alakformáló, hogy olvasztja le a kilókat és mégis emellett még ráadásul milyen nőies is.

A nőiesség része az a plusz, ami miatt azt mondják, hogy „oké, én ezt kipróbálom, hiszen alakformáló edzésből van sok más alternatíva is, nem csak a Beautyrobic, de ez még ráadásul hat a nőiességemre is, akkor ez kell nekem!

De hadd mondjak valami nagyon fontosat: a nőiesség nem csak abból áll, hogy valakinek kecsesebbek lesznek a mozdulatai vagy nőiesebb a megjelenése. Persze az is fontos, de az igazi nőiesség ennél sokkal több! És ez az, amiért a Beautyrobic olyan fantasztikus!

Egyszerűen szép lassan belülről változtat meg és érzed, hogy mennyire más leszel. Az energiád, a kisugárzásod, a saját magadhoz való hozzáállásod, az ahogy a többi emberhez és az élethez viszonyulsz. Tudom, hogy ez túl szépnek hangzik, ezért is olyan nehéz ezt szavakkal kifejezni, mert igazán tényleg csak azok értik, akik ezt megtapasztalták, de akkor már nagyon, hiszen szó szerint elkezdenek változni az élet minden területén.

Ez viszont nem az első alkalom után jön. Az első alkalommal, amikor Beautyrobic órán vagy azt érzed, hogy tényleg nem egy tingli-tangli edzés, viszont annyira újak még az izolációs mozdulatok, a különböző tekerések és egyéb technikák, hogy javarészt arra koncentrálsz, hogy sikerüljön leutánozni az edzőt. Jó esetben tetszik, ahogy a többiek csinálják és te azt mondod, hogy “wow, ezt én is akarom!”, de az is lehet, hogy azt gondolod, “jesszum, hova kerültem, ezt én soha nem fogom tudni megcsinálni, inkább maradok a sima guggolásnál, mert ez nem az én világom”.

Viszont, ha nem adod fel és elkezdesz rendszeresen edzeni, ahogy Beautyrobicozol óráról-órára és már egyre jobban mennek a gyakorlatok és már nem a technikai részére kell koncentrálj, egyre jobban kezded érezni azokat a belső hatásokat is, amikről beszéltem. És akkor jön az igazi varázslat. Mindegy hogy otthon végzed a Beautyrobicot vagy órára jársz, de ha eljutsz erre a szintre, akkor érted meg igazán, hogy mi is az, amiért annyira odavagyunk, hogy mi is az igazi Beautyrobic hatás.

Én nem egy ilyen változást kísértem végig a sajátomon kívül is. Elképesztő látni, de még inkább megtapasztalni azt. Szó szerint megváltozik a megjelenésed, az aurád és az egész kisugárzásod. Olyan transzformáción mész át, amit nem csak te érzel belül, de a környezeted is meglepődik rajta.

És ez nem csak a vendégekre, de az edzőkre ugyanúgy igaz. Hiszen ők ugyanúgy a vendégekkel együtt rendszeresen gyakorolják a Beautyrobicot. Ezért is olyan jó nálunk edzőnek lenni, mert ugyanúgy edzünk veletek, ugyanúgy átéljük a Beauty hatást, de közben még annyi szeretet és hála is körbevesz.

És az a legjobb, hogy ezt az érzést nem csak az edzők, nem csak a személyes órára járók, de mindenki megtapasztalja, aki rendszeresen, kitartóan végzi a Beautyrobic gyakorlatokat. Még akkor is, ha otthon teszi azt. Erre is van már visszajelzés a Beautyrobic Home Pro által.

Ha meg kéne valahogy magyaráznom a miértjét, azt tudom mondani, hogy szerintem valahogy a mozdulatokkal olyan energia áramlást indítunk el a testben, ami ezt idézi elő, és ezért olyan erős a változás, ezért is működik mindenkinél, aki kitartóan végzi a gyakorlatokat, viszont ezért olyan nehéz szavakba önteni ezt az egészet, mert ezt egyszerűen átélni kell!

Békési Brigitta
Beautyrobic alapítója, WOW HATÁS könyv szerzője

Beautyrobicozz órán: https://beautyrobic.hu/orarend/

Beautyrobicozz otthon: https://beautyrobic.hu/elofizetes/

Jelentkezz Beautyrobic oktatónak: https://beautyrobic.hu/body/oktatoi-kepzesek/

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba