Beauty

Célunk, hogy a nők valóban megtalálják a bennük rejlő hihetetlen vonzerőt,  és megtapasztalják, hogy milyen is az, amikor ez a vonzerő a felszínre tör, hogy milyen is az igazi WOW HATÁS.

A Beautyrobic célja az, hogy a nők kívül-belül ragyogjanak. Mi nem csak a test formálására helyezzük a hangsúlyt, de a szépséget is szolgáljuk.

A világ első Beauty-Body-Mind edzése

Hogy miért Beauty? Mert edzések alatt nem csak az izmokat edzük, de a különleges olajok, a speciális mozdulatok, a meleg terem, az óra végi speciális tea a szépséget is elősegíti.

Szépségápolás

Magas hatóanyag tartalmú, speciális edzésre kifejlesztett kozmetikumainkkal maximaliozálhatod az edzés bőrödre gyakorolt hatását. Ha egyszer kipróbálod különleges olajainkat, szérumainkat, akkor már nem is fogod tudni elképzelni az edzésed nelkülük. És a legjobb, hogy edzésen kívül is imádni fogod őket

Nutrition

A Beautyrobic hisz abban, hogy a szépséget belülről is táplálni kell. Speciális teáink, és különleges étrendünk segítségével gyönyörű lesz a bőröd, karcsúvá válsz és az emésztésed is a helyén lesz. Ismerd meg a Beautyrobic Teák és a Beautyrobic Étrend lenyűgöző hatásait!

Divat

Edző ruháink és különböző kiegészítőink nem csak kényelmesek és funkcionálisak, de gyönyörűek is, mert mi nők szeretjük, ha szépek vagyunk, még edzés közben is! Válogass az edzőruhák és a kiegészítők közül és válaszd a számodra leginkább megfelelőt!