Beauty

A Beautyrobic célja az, hogy a nők kívül-belül ragyogjanak. Mi nem csak a test formálására helyezzük a hangsúlyt, de a szépséget is szolgáljuk. Nézd meg, hogyan segítünk ebben.

Szépségápolás

Magas hatóanyag tartalmú, speciális edzésre kifejlesztett kozmetikumainkkal maximaliozálhatod az edzés bőrödre gyakorolt hatását. Ha egyszer kipróbálod különleges olajainkat, szérumainkat, akkor már nem is fogod tudni elképzelni az edzésed nelkülük. És a legjobb, hogy edzésen kívül is imádni fogod őket

Nutrition

A Beautyrobic hisz abban, hogy a szépséget belülről is táplálni kell. Speciális teáink, és különleges étrendünk segítségével gyönyörű lesz a bőröd, karcsúvá válsz és az emésztésed is a helyén lesz. Ismerd meg a Beautyrobic Teák és a Beautyrobic Étrend lenyűgöző hatásait!

Divat

Edző ruháink és különböző kiegészítőink nem csak kényelmesek és funkcionálisak, de gyönyörűek is, mert mi nők szeretjük, ha szépek vagyunk, még edzés közben is! Válogass az edzőruhák és a kiegészítők közül és válaszd a számodra leginkább megfelelőt!

Beautyrobic

A világ első Beauty-Body-Mind edzése, amitől nem csak a tested lesz sokkal vékonyabb, formásabb és feszesebb, de a nőiességed és az önbizalmad is fejleszti. Pszichológus és gyógytornász által támogatott módszer. Különlegessége, hogy egyszerre kemény és ezáltal nagyon hatékony, mint edzés, de mellette mégis nőies és szexi.