#7 BeautyCamp – SENSUAL EDITION októberben Csajok!
Ez a tábor MÁS LESZ és NAGYON KÜLÖNLEGES az eddigi táborokhoz képest ?

Készüljünk fel közösen a hidegebb napokra fizikailag és mentálisan is, turbózzuk fel a SZEXUÁLIS VONZERŐNKET!?

?Meghívott szakembereink “nevén fogják nevezni a dolgokat”, az arcpirító kérdésekre is választ fogtok kapni, semmi sem lesz tabu, a szexuális vonzerőt minden tekintetben körül fogunk járni.

?Beautyrobic, ?Beautycore és ?Beautysense óra is vár majd rátok természetesen 🙂 De most kicsit az edzések is más szellemben zajlanak majd ?

Békési Brigitta több mint másfél éven keresztül kutatta a könyve kapcsán azt a témakört, hogy hogyan éri el valaki a „WOW-hatást”, azaz azt a valódi vonzerőt, ami nem a külsőről szól, hanem az igazi vonzerőről. Rengeteg szakmai interjút készített különböző szakemberekkel, a pszichológustól, a parfumőrig, az üzletembertől, a közszereplőkig mindenkit kifaggatott. Ezt a rengeteg tudást is megosztja veletek Beautyrobicosokkal.
Nem titkolt célunk, hogy minden Beautyrobicos a saját maga legjobb változatává váljon tele önbizalommal és hihetetlen vonzerővel, mitöbb szexuális vonzerővel.
Ez az út nem mindig könnyű, de most tuti receptet kaptok ahhoz , hogy végre sikeresen célhoz érjetek és meg is tartsátok ezt az állapotot, mi több, folyamatos fejlődései lehetőséget biztosít.

Aki még biztosan velünk lesz Nistor Mihaela pszichológus is, akinek szakterülete a párkapcsolat, Márkus Vera Beautyrobic, Beautyrobic CORE és Beautyrobic SENSE oktató gondoskodik majd a pulzusszámotok emeléséről, megfelelő nyújtásról. További vendégelőadókkal is készülünk ☝?

Mivel rengetegen imádják a Beautyrobicosokat ?, ezért meglepi ajándékokra lehet számítani ?

?Szeretnénk, hogy aki a 3 nap után hazamegy, annak a BeautyCamp valóban valami olyat nyújtson, ami tényleg kihat az életére!

?Helyszínünk a négycsillagos Bodrogi Kúria Wellness Hotel, ahol igazán gyönyörű beautyrobicos környezetben tölthetjük el a hétvégét. Elhelyezés 2 ágyas szobákban.
?A félpanziós ellátás ( reggeli-vacsora) mellett még számtalan kikapcsolódási lehetőség (több medence, infraszauna, finn szauna, jacuzzi és sok más) is benne van az árban.
?Minden program fakultatív ?

Az ár nem tartalmazza:
– utazási költséget
– opcionális ebédet

A dátum már ismert, adott a fantasztikus helyszín, a legszuperebb és legprofibb edzőkkel edzhettek, nem is kérdés, hogy ott a helyetek Velünk ?

?További infók a szállásról itt:
http://www.bodrogikuria.hu/

Facebook esemény:
https://www.facebook.com/events/333873384234612/

?A #7 BeautyCamp – SENSUAL EDITION időpontja 2019. október 25-26-27.

?Jelentkezési határidő: 2019. október 7.

?A 3 napos Beautycamp SENSUAL EDITION díja, félpanziós ellátással és a programokkal: EARLY BIRD díja 49.990 Ft/fő SZEPTEMBER 14.-ig, szeptember 15-től 59.990 Ft/fő.

?Részletes tájékoztatás és jelentkezés: [email protected] e-mail címen!

Találkozunk a táborban ???

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba