Kemény edzésre számítottunk, de erre mi sem gondoltunk volna. Megnéztük, mi most Budapest legmenőbb edzésformája. A Beautyrobic.

Egymás után jelentek meg a Facebookon az üzenőfalamon a Beautyrobicról szóló posztok: izzadt lányok mosolyogtak a szelfiken, és a szövegben mindenki fontosnak tartotta megírni, hogy túlélte, és élvezte.

Pár kattintással ellenőriztem, miért lelkesednek ennyire. A honlapról az derült ki, hogy nőies mozgásforma.

Az edzéseket félhomályban, körülbelül 30 fokosra felfűtött teremben, speciális zsírégető olaj használatával végzik. Vérpezsdítő zenét ígértek, a csípő, a derék, a has, a hát és a popsi formálását.

Mielőtt az első órára mentem volna, azt gondoltam, biztosan izzasztó lesz. Arra azonban nem számítottam, hogy remegő lábakkal fogok hazamenni.

“Hogy tetszett?” – kérdezte az edzés végén Békési Brigitta, a Beautyrobic kitalálója és alapítója. “Nem volt olyan steril és kocka, mint egy szokványos torna vagy edzés” – válaszoltam. “Pont ez a lényege, eredetileg magamnak hoztam létre egy olyan edzésformát, amely számomra tökéletes, mivel az addigi összes mozgásforma, amelyet kipróbáltam, számomra túl merev volt. Tetszett viszont a táncosok kecses mozgása – ezzel szerettem volna vegyíteni az edzést. A félhomály szexivé teszi a hangulatot, úgy véltem, sokkal jobb így edzeni, mint egy neonlámpával erősen megvilágított teremben.

Mint azt Brigitta elmondta, a Beautyrobic olyan alakformáló óra, amelyhez bármikor lehet csatlakozni, és ahol a nőies mozdulatokat el lehet sajátítani. Ez szerinte azért fontos, mivel a lágy, nőies, ringó csípőjű mozgás nagyon vonzó. „Eddig nem sok pasi nézhetett végig Beautyrobic-edzést” – mosolyog Brigitta Mervai Márkra, a fotósunkra. ”De azért elég kemény volt az óra, a videóitokból ez nem derül ki” – mondom.

“A videók csalókák, mert úgy tűnhet, hogy csak tekergetjük a csípőnket” – árulja el Brigitta.

“Mi azonban ezt ügyesen kombináljuk guggolással, kitörésekkel, fekvőtámaszokkal és egyéb kemény gyakorlatokkal. Ha megfigyelted, váltakozó intenzitású zenéket használunk, így érjük el az intervall-edzést, amely roppant hatékony.”

Kíváncsi voltam, nem reklamáltak-e Brigittának a Beautyrobic szlogenje „egy edzés, amitől szuper szexi leszel” miatt, mivel a jelenlegi irányelv az, hogy mindenki testét el kell fogadni olyannak, amilyen, senkit nem szabad zavarba hozni emiatt. Vajon nem érzi azt esetleg úgy egy duci nő, hogy neki itt nincsen keresnivalója?

Brigitta azt mondja, hogy a Beautyrobic célja sem az, hogy alapvetően meg kellene változtatni minden nőt, és nem kell senkinek kockahasat gyúrnia magának. “Az a lényeg, hogy a nők érezzék jól magukat a bőrükben és érezzék azt, hogy ellenállhatatlanok.”

A teljes cikket ide kattintva olvashatod a szeretlekmagyarorszag.hu-n.

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba