Kedves Lányok!

Ígértem, hogy hamarosan érkezem egy meglepetéssel És végre eljött ez a nap! Körülbelül tavaly szeptember óta folyik az előkészülete, és mostanra érett be a gyümölcse  De hagy kezdjem az elején: Mint tudjátok, egyszerűen imádom a Beautyrobicot, a szenvedélyem, és nem csak azért, mert kemények a mozdulatok, mert hatásos alakformáló, mert izületkímélő, vagy mert jó a zene, vagy mert eszméletlenül szexi mozdulatok vannak benne.. Ennél sokkal több. Azt imádom, ahogy átformálja a nőket belülről! Azt imádom, amikor írjátok nekem, hogy mennyire megváltoztatta a saját magatokhoz való viszonyotokat.Azt pedig külön imádom, amikor ugyanezt írja egy férfi, hogy mit adtunk a feleségének, vagy barátnőjének a Beautyrobic által. Az évek során elkezdtem tudományosan is kutatni ezt a témát, hogy hogyan lehet valaki vonzó. Meg is írtam a könyvet a Vonzerő elsajátításának a lépéseiről (9 hónapja jelent meg és már harmadszorra nyomjuk újra, amiért végtelenül hálás vagyok) De nem erről szól most ez a poszt, hanem arról, hogy ezalatt az idő alatt, és a kutatásaim során 2 nagyon fontos dologra jöttem rá: Az egyik az, hogy valóban elsajátítható a vonzerő, ha valaki hajlandó beletenni a munkát! A másik pedig az, hogy ehhez nem elég csak a külsőnk megváltoztatására tenni a hangsúlyt, de fontos, hogy belülről az elménket a gondolatainkat is megváltoztassuk ennek hatására. Sokkal összetettebb dolog az, hogy valaki szexi és vonzó legyen, meg a lábai előtt heverjenek a pasik, meg imádja magát, amikor a tükörbe néz. Nem elég az, hogy guggolj, guggolj, guggolj.. Nem elég csak edzeni, mert ha valaki fejben nem érzi a változást, azon nem segít önmagában csak a test átalakítása… Én szeretnék a Beautyrobical valóban megoldást nyújtani, mert tudom, hogy el lehet érni azt, hogy imádjatok a saját bőrötökben lenni és magabiztosan boldogan éljetek egy szexi és egészséges testben Épp ezért amit tavaly szeptemberben kitaláltam, az az, hogy aki Beautyrobicra jár, annak nem csak a testét edzük, de vele párhuzamosan a tudást is átadjuk. Mert szeretném, hogy lássátok, hogy a Beautyrobic sokkal több egy puszta edzésnél.
A kártyás rendszert mindenhol bevezettük és ennek nem az volt az elsődleges célja, hogy egy sokkal szebb bérletet kapjatok, vagy hogy ami eddig papíron volt az online legyen (bár az is fontos, hogy haladjunk a korral) De az elsődleges célja az volt, hogy megteremtse a technikai feltételét a Beautyrobic igazi víziójának, hogy minden nő ragyoghasson, érezze magát szexinek kívül-belül. Mert így fog megváltozni nem csak az ő, de a környezete élete is. Szóval mostantól, amikor valaki bérletet vesz a Beautyrobic kártyájával, akkor automatikusan fog jönni hozzá egy online tananyag. Ez nem kerül semmi pluszba, ez hozzá jár a Beautyrobichoz épp úgy, ahogy az olaj is… Mik lesznek a tananyagban? Tudás, ami ahhoz kell, hogy valóban eredményt érj el. Lesz szó táplálkozásról, arról, hogy hogyan ne add fel soha az edzést, hogy bírd ki, amikor úgy érzed nem megy, hogyan legyél még szexibb…Szóval olyan feladatok, gyakorlatok és tudás, ami a vonzerőhöz kell. Rengeteg munkám van benne, de tudom, hogy megéri, mert ugyan már rég osztottam meg leveleket, amiben arról számolok be, hogy rátok milyen hatással van a Beautyrobic és a munkásságom, de nem azért mert nem kapok, hanem mert annyit kapok, hogy nem is tudok dönteni közülük és már attól félek, hogy azt hiszik az ismerőseim, hogy én gyártom ezeket 

Szóval büszkén bejelenthetem, hogy a Beautyrobic ezentúl a világ első Beauty Body & Mind edzése lett, ami minden fronton azért van, hogy te szexibbnek,magabiztosabbnak és kívül-belül gyönyörűnek érezhesd magad!


#beautyrobic #feelsosexy #beautybodymind

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba