Több éve dolgozom mozgás rehabilitációs osztályon Budapest egyik vezető kórházában mint gyógytornász – fizioterapeuta. Tanulmányaim és a munkám során mindig is támogattam az egészséges életmódra való törekvést, a rendszeres testmozgás beépítését a mindennapokba, kortól és nemtől függetlenül.

Fontosnak tartom, hogy mindenki megtalálja azt a mozgásformát, amely jótékony hatásai mellett örömet is okoz, és a rohanó mindennapokba is könnyedén beilleszthető. Azt vallom, egy egészséges testben való létezés pozitív módon hat a mindennapi életvitelre és a kedélyállapotra is.

A Beautyrobic egy tipikusan olyan mozgásforma, amely mind a testet, mind a lelket ápolja. Egy nőies, mégis kemény edzés, mely mindamellett, hogy rendkívül jól formálja a nők „kritikus testtájait”, fejleszti a koordinációs képességet, valamint a test tudatos használatát egyaránt.

Az órákon végzett gyakorlatok hatékonyan erősítik a mélyebben elhelyezkedő, nehezen erősíthető, a törzs stabilitásáért felelős izmokat, javítja testtartást, segít egy kiegyensúlyozott izomrendszert létrehozni.

Csökkenti a mindennapi ülőmunkát végző emberek rossz tartásából eredő panaszok (nyaki-, háti-, valamint derékfájdalom stb.) kialakulását, illetve mérsékli a már esetlegesen jelen levő diszkomfort érzést

A gyakorlatok révén egy szimmetrikus, igényesen kidolgozott törzsizomzat alakul ki, melynek megléte nélkülözhetetlen a statikus ülőmunka okozta mozgásszervi panaszok kialakulásának megelőzéséhez.

Mindemellett a Beautyrobic nagy hangsúlyt fektet az ízületek védelmére, hiszen nem tartalmaz olyan gyakorlatot, amely ugrálást igényelne.

 

 

Ajánlom ezt az edzést a nők széles körének, hiszen mindamellett, hogy nőies alakot formál, egyben önbizalmat is ad, ugyanis rendkívül rövid idő alatt lehet olyan eredményeket elérni vele, amelyről korábban csak álmodtál. A Beautyrobic egy valódi „csodaszer”.

 

Kalmár-Kenéz Viktória

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba