Egy szuper, több részes videósorozattal készültünk, hogy megismerd a Beautyobic® Home Pro, otthoni programot egy felhasználó szemszögéből, hiszen az más, ha én mondom, aki megalkotta, mennyire fantasztikus, mintha az meséli el a tapasztalatait, aki otthon végzi el rendszeresen a Home Pro gyakorlatait.

Bulyovszky Gabriella 40+ modell, három gyermek édesanyja és Beautyrobic Home Pro előfizető osztja meg veletek a Beautyrobic Home Pro-val kapcsolatos minden tapasztalatát, mit is adott számára. ♥

Ez a videósorozat úgy jött létre, hogy Gabi felhívott, hogy szeretné meghálálni azt, amit érte tettem eddig és elmondaná a véleményét a Beautyrobic Home Pro-ról videóban.

Mindig is nagyon sokat jelent nekem, hogy visszajeleztek a Beautyrobicról és a könyvemről, mert szerintem sokkal hitelesebb és meggyőzőbb egy külső visszajelzés, mint amikor az ember a saját dolgát dicséri.

Na de ilyen még nem volt velem, hogy valaki azt mondja, hogy videóban szívesen megosztja a véleményét és végigkísérhetjük a változását. Szóval teljesen meghatódtam, és különösen attól, hogy ezt ő saját maga ajánlotta fel, nem is kértem egyáltalán rá.

Egyébként ami miatt különösen büszke vagyok rá, hogy kitartóan végzi a napi feladatokat, mert tudom, hogy otthoni edzésnél erre még nehezebb rávenni magunkat, hiszen ott nincs egy csapat melletted, aki motiválna.

Szóval hogyha kacérkodsz a gondolattal, hogy otthon Beautyrobicozz, akkor mindenképp nézd meg! 🥰

Gabi a Beautyrobic® Home Pro programját végzi minden nap, és a program 20. napjánál tartott, amikor az első felvétel készült.

Ide kattintva tudod megnézni Gabi tapasztalatait.

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba