BEAUTYROBIC STARTER PROGRAM

Mutasd a részleteket

BEAUTYROBIC
STARTER PROGRAM

Mutasd a részleteket
{

“A Beautyrobic nemcsak, mint mozgás, de mint életérzés és közösségi élmény is hódít. A műfaj megálmodója, Békési Brigitta pedig szinte már tényező, ha a nőiességről, a testünk elfogadásáról és magáról a mozgásról van szó.”

– MARIE CLAIRE MAGAZIN (MAGYARORSZÁG) –

Beautyrobic® Starter Program
Beautyrobicozz bárhol, bármikor

Beautyrobic® Starter Program online Beauty-Body-Mind gyakorlatokból áll.

Visszajelzések Beautyrobicról*

“Bár messzire sodort az élet, mérhetetlenül sokat kaptam tőled akkor, amikor a leginkább szükségem volt rá. Visszakaptam a nőies önbizalmam, és ha ez még nem volt elég, olyan példa voltál előttünk, ami a napig az egyik leginspirálóbb számomra.

Amikor elkezdtem hozzád járni, olyan akartam lenni, mint Békési Brigi. Aztán megtanítottál arra, hogyan legyek Fischl Ági.

És ezt nem fogom elfelejteni.”

– Fischl Ágnes –

Nagyon sok fajta sportot kipróbáltam a versenytánctól a vízilabdáig, de úgy igazán egyiket sem éreztem soha magaménak. Aztán kipróbáltam a Beautyrobicot. Egyszerre éreztem nagyon keménynek és nőiesnek az edzést, beleszerettem a Beautyrobicba. Egészen az első edzésig számomra a “nőknek való edzés” fogalma egyet jelentett az “alibi edzéssel”. Motivál, és élvezem, egyáltalán nem érzem szenvedésnek akkor sem, ha már mindenem fáj és remeg a kezem-lábam, mert valahogy az is jó érzés.

Beautyrobic tényleg nem csak edzés, nem csak a nők külsejét formálja, hanem a személyiségüket és az önbecsülésüket is, igazi “glow up” edzés. Semmi nem tudja a hangulatomat és az önképemet olyan gyorsan és olyan nagy mértékben javítani, mint egy Beautyrobic. Jót teszek magamnak és még jól is érzem magam közben, szerintem ennél több nem is kellhet.”

– Szabó Zsófia –

BEAUTYROBIC STARTER PROGRAM
Beautyrobicozz bárhol, bármikor

5 hatékony és nőies Beautyrobic edzésprogramot tartalmaz:

I LOVE MY BODY EDZÉSPROGRAM

Ez egy igazi varázs program, ami úgy tesz kecsessé és nőiessé, hogy közben gyönyörűvé varázsolja a testet! Kell ennél több?

Aki ad magának napi 20 percet, hogy elvégezze ezt az edzésprogramot, még jobban imádni fogja a testét, és jól fogja érezni magát érezni a bőrében. ♥

Időtartam: 20 perc

GODDESS EDZÉSPROGRAM

Képzeld el, ahogy felébreszted a benned lévő istennőt, elfogadod és megszereted a tested, és egyszerűen élvezed azt, hogy nő vagy.

Érezd a tested, érezd minden egyes porcikád! Minden istennőnek kötelező legalább heti 5x elvégezni ezt a programot!

Annyira érzéki, hogy rendszeres gyakorlásával nem rejtőzködhet többet a bennünk lévő ízig-vérig nő.

Időtartam: 9 perc

TONE YOUR CORE EDZÉSPROGRAM

Úgy formálhatsz magadnak feszes, tónusos, gyönyörű testet úgy, hogy mindezzel egy időben erősítheted a Core izmaid is. A megszokott nőies és egyben hatékony Beautyrobic edzésprogramra számíthatsz.

Időtartam: 20 perc

ANGEL BODY

Ha szeretnél gyönyörű, szálkás izmokat, nőies vonalakat, akár csak egy igazi angyal, akkor ez az edzésprogram neked való.

A program energiával is feltölt, és jól megdolgoztatja a core izmokat.

Időtartam: 18 perc

FEMININE FASCIA TRÉNING

Nagyon különleges edzésprogram, ami nem csak nagyon nőies, de kifejezetten a fasciákat nyújtja, illetve érzéki mobilizációs gyakorlatokkal van tele. A fascia egészsége elengedhetetlen a kecses, nőies testhez és a gyönyörű tartáshoz!

Időtartam: 20 perc

És ez még nem minden… ezeket is megkapod,
mert a Beautyrobic nemcsak a testedzésről szól

BEAUTYFACE ARCTORNA

3 komplett BeautyFace arctorna programot is tartalmaz, melyek az arc izmait tartják karban, segíthetnek megszabadulni a tokától, feszessé, simává és tónusossá teszik az arcot!

Ezek a programok nem vesznek el naponta sok időt (kb. 5-20 perc/nap)

ÖNSZERETET MEDITÁCIÓ

Itt az ideje, hogy az elménket is edzésben tartsuk. Egy különleges, pszichológus által összeállított meditáció hatására megszeretheted és még jobban imádhatod azt a nőt, aki vagy.

NŐIESSÉGFEJLESZTŐ MEDITATTRACTIVENESS

Egy Meditattractiveness hanganyag és Meditattractiveness gyakorlati útmutató is jár ehhez a programhoz.

A Meditattractiveness egy picit eltér a hagyományos meditációs- és vizualizációs gyakorlatoktól, mert itt vannak olyan speciális elemek, amivel észrevétlenül lehet felturbózni a vonzerőt. Kényelmesen az ágyban gyakorolható a hanganyagot lépésről lépésre követve. Aki egyszer kipróbálja a Meditattractiveness-t, annak szerelem lesz első hallásra.♥

SPECIÁLIS RITUÁLÉK

Ha változtatni akarsz az életeden, kezdd a szokásaiddal. Épp ezért ezek a rituálék olyan mindennapi tevékenységeket tartalmaznak, amit valószínűleg most is végzel rendszeresen, viszont egy kicsit másképp.

Rituáléink megmutatják, hogy hogyan lehet egy sima tevékenységből nőiesség- és önfejlesztő gyakorlatot varázsolni.

BEAUTY SMOOTHIE

Fontos a testünk megfelelő hidratáltsága, ezért egy Beauty Smoothie receptet is adunk a programhoz.

Ez a szuper immunerősítő smoothie tele C-vitaminnal, ásványi anyagokkal és olyan összetevőkkel, amik nem csak az egészséget, de a szépséget is táplálják. ♥

Ajándék bónuszok: ezekhez a speciális bónuszokhoz is hozzájutsz,
hogy még nőiesebbnek, vonzóbbnak érezhesd magad

BÓNUSZ #1

Wake up Beauty

Ezt a 17 perces Wake up Beauty edzésprogramot is megkapod, ami kicsattanó energiával tölthet fel. A speciális Beautyrobic gyakorlatoknak köszönhetően a vonzerő az egekbe szökik.

BÓNUSZ #2

Gátizom erősítés

A gátizmok erősítésére irányuló gyakorlatokkal több jótékony hatást tudunk elérni, mint azt gondolnánk. Szóval nem is kérdés, hogy ez a gátizom erősítő tutorial és edzésprogram kell minden nőnek az életébe.

BÓNUSZ #3

Nőies járás

Tanuld meg, hogy hogyan járj úgy, hogy senki ne tudjon ellenállni neked! Ebben a tananyagban elárulom azokat az apró, de lényeges trükköket, amikkel változtatni tudsz a járásodon és ezáltal a kisugárzásodon is. ♥

BÓNUSZ #4

Csípőtekerés Tutorial

Tanuld meg a tökéletes Beautyrobic csípőtekerés titkát! ♥ A csípőtekerés az egyik legklasszikusabb Beautyrobic gyakorlat. Az alakformáláson túl számos pozitív hatása van a nőiességre, a női szervek vitalizálására, belső tűz táplálására és még a kreativitásra is.

Mindezt megkapod a
Beautyrobic Starter Program megvásárlásával

I LOVE MY BODY EDZÉSPROGRAM

Ez egy 20 perces igazi varázs program, ami úgy tesz kecsessé és nőiessé, hogy közben gyönyörűvé varázsolja a testet! Kell ennél több?

GODDESS EDZÉSPROGRAM

Érezd a tested, érezd minden egyes porcikád! Minden istennőnek kötelező legalább heti 5x elvégezni ezt a 9 perces programot!

TONE YOUR CORE EDZÉSPROGRAM

Úgy formálhatsz magadnak feszes, tónusos, gyönyörű testet úgy, hogy mindezzel egy időben erősítheted a Core izmaid is.

FEMININE FASCIA TRÉNING

Nagyon különleges, 20 perces edzésprogram, ami nem csak nagyon nőies, de kifejezetten a fasciákat nyújtja, illetve érzéki mobilizációs gyakorlatokkal van tele.

ANGEL BODY

Ez a 18 perces edzésprogram energiával tölt fel, és jól megdolgoztatja a core izmokat is.

BEAUTYFACE ARCTORNA PROGRAM

9 gyakorlatból álló BeautyFace arctorna program, ami úgy lett összeállítva, hogy átmozgassuk az arc minden területét a ragyogóbb összhatásért.

MODEL'S LOOK

Aki olyan arccsontot szeretne, mint az orosz topmodelleké, napi 10 perc arctornával, akkor neki való ez a 11 gyakorlatból álló program.

FOREVER YOUNG

Ezzel a 12 gyakorlatból álló arctorna programmal természetes módon fokozható, hogy a fiatalos megjelenés megmaradjon.

BEAUTY SMOOTHIE RECEPT

Glamorous Green Smoothie receptünkkel egy szuper immunerősítő smoothie-t készíthetsz el, ami tele van olyan összetevőkkel, amik nem csak az egészséget, de a szépséget is táplálják.

MEDITATTRACTIVENESS GYAKORLATI ÚTMUTATÓ

Megtanítjuk neked a Meditattractiveness speciális és érzéki gyakorlatait. Ez egy speciális meditációs technikán alapuló gyakorlatsor az önbizalom, a nőiesség és a belső harmónia fejlesztésére.

MEDITATTRACTIVENESS HANGANYAG

Ezzel a 14 perces hanganyaggal újra felgyújtható a belső tűz és az elme is edzhető, hogy elhiggye végre azt, hogy mennyire fantasztikus és sugárzó nő vagy!

SZERESD AZT A NŐT, AKI VAGY

A különleges, pszichológus által összeállított 11 perces meditáció hatására megszeretheted és még jobban imádhatod azt a nőt, aki vagy.

ZUHANY- ÉS LÉGZÉSRITUÁLÉ

Rituáléink megmutatják, hogy hogyan lehet egy sima tevékenységből nőiesség- és önfejlesztő gyakorlatot varázsolni.

+ BÓNUSZOK

WAKE UP BEAUTY EDZÉSPROGRAM

Ezt a 17 perces Wake up Beauty edzésprogramot is megkapod, ami kicsattanó energiával tölthet fel és még a vonzerőt is extrán felturbózhatja.

GÁTIZOM ERŐSÍTÉS TUTORIAL ÉS EDZÉSPROGRAM

A gátizmok erősítésére irányuló gyakorlatokkal több jótékony hatást tudunk elérni, mint azt gondolnánk. Szóval nem is kérdés, hogy ez kell minden nőnek az életébe.

NŐIES JÁRÁS TUTORIAL

Tanuld meg, hogy hogyan járj úgy, hogy senki ne tudjon ellenállni neked! Már most is királynő vagy, járj is úgy! ♥

CSÍPŐTEKERÉS TUTORIAL

Tanuld meg a tökéletes Beautyrobic csípőtekerés és nőiességfejlesztés titkát!

+ MÉG TÖBB EXTRA

AJÁNDÉK KUPONOK 15.000 Ft ÉRTÉKBEN

A Beautyrobic Starter Program megvásárlása esetén hozzájutsz ezekhez a kuponokhoz, 5000 Ft féléves vagy 10000 Ft éves Beautyrobic Home Pro előfizetés kupon és 5000 Ft Beauty Collagen kupon

KORLÁTLAN HOZZÁFÉRÉS

Az online program megvásárlásával korlátlanul hozzáférsz a hozzátartozó gyakorlatokhoz és bónuszokhoz. Nincs lejárati idő, csak egyszer kell megvenned és a tiéd marad.♥

EMAILEK

Emaileket küldünk neked aktualitásokról, inspirációkról, újdonságokról, kedvezményes ajánlatokról, hogy mindig elsőként értesülj a legjobb dolgokról. ♥

TÁMOGATÁS

Számíthatsz ránk! Ha gyakorlás közben bármi kérdésed felmerül, csak írj nekünk és segítünk. ♥

TELJES ÉRTÉKE:
59.000 Ft

ÁRA:
29.990 Ft

Egyszeri megvásárlással korlátlanul a tiéd.

Plusz kapsz hozzá levásárolható kuponokat 15.000 Ft értékben

NEKED VALÓ EZ A PROGRAM?

Nem szeretnénk, hogy ez egy újabb program legyen, amit megveszel, de nem használod. A Beautyrobic Starter Program azoknak készült, akik készen állnak a kemény, kitartó munkához, rendszeresen elvégzik a gyakorlatokat, edzésprogramokat azért, hogy kihozzák magukból a vonzó, kiegyensúlyozott, szenvedélyes & magabiztos nőt! Adj nekünk egy hónapot az első áttöréshez! ♥

MIRE VÁRSZ MÉG?

Azonnal hozzájutsz az összes fent felsorolt programhoz, bónuszhoz, plusz 15.000 Ft értékű kuponokhoz**
mindössze 29.990 Ft-ért!

**Beautyrobic webshopjában használható fel 5000 Ft féléves vagy 10000 Ft éves Beautyrobic Home Pro előfizetésre, és 5000 Ft Beauty Collagenre

Ha még nem találkoztunk, szeretettel üdvözöllek a Beautyrobic világában!

Békési Brigitta vagyok, a Beautyrobic és Meditattractiveness alapítója, TEDX előadó és a bestseller WOW HATÁS könyv szerzője

2012-ben, amikor megalapítottam a Beautyrobicot, egy nagyon kemény, hatékony, ámde annál nőiesebb edzést akartam! Az elején leginkább az alakformáló hatásán volt a hangsúly, majd csak később jöttem rá arra, hogy a Beautyrobicban ennél sokkal több van. A Beautyrobic mára Beauty-Body-Mind rendszerévé fejlődött, ami kívül-belül hat.

A Beautyrobic évek óta bizonyított több ezer nőnél világszerte. Rendszeres gyakorlásával az önbizalmuk, a nőiességük, a tartásuk, az alakjuk, a kapcsolataik, a közérzetük, és ezáltal az egész életük pozitív irányba változott. Jelenleg is tudományos pszichológiai kutatás folyik a Beautyrobic önbizalomra gyakorolt hatásáról.

A Beautyrobic minden fronton azért van, hogy érzékibbnek, magabiztosabbnak és kívül-belül gyönyörűnek érezze magát minden nő!

*A Beautyrobic visszajelzések eredményeit nem garantálhatjuk, hogy mindenki eléri, és az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.
Csatlakozz a Beautyrobic világához!
0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba