Üdvözöllek a Beautyrobic világában és gratulálok a döntésedhez, hogy csatlakozol hozzánk! 

Tudnod kell, hogy a Beautyrobic nem csak egyszerűen egy edzés, annál sokkal több! Mi nem elégszünk meg azzal, hogy „csak” az alakodat formáljuk! Célunk, hogy kívül belül azt érezd, hogy teljesen átalakultál, és ne csak te, de a környezeted is azt mondja Rád, hogy WOW!

Mindent el fogunk követni ezért, mert azzal, hogy megvásároltad a Beautyrobic bérletet, nem csak egy edzéshez, de egy közösséghez is csatlakoztál, ahol azért vagyunk, hogy segítsünk az utadon! 

Tudnod kell, hogy jó kezekben vagy, ugyanis a Beautyrobic edzés mögött komoly szakember gárda húzódik meg. Munkánkat gyógytornász szakember mellett pszichológus is segítette, hogy egyrészről valóban úgy formáljunk, hogy a lehető legnagyobb hatékonyság mellett az egészségedre és az ízületeidre is figyeljünk, másrészről tényleg ne csak kívül, de belül is érzékeld a változást. Az edző, akinél vagy, biztosíthatlak, hogy a legjobbak közé való, mert erről én gondoskodtam. Ma az egyik legnehezebb kihívás az edzők között, hogy Beautyrobic edzők legyenek, hiszen nem csak komoly feltételekhez szabjuk a jelentkezést. Tényleg csak tánctanári, sportedzői vagy gyógytornász, rehabilitációs szakember végzettséggel lehet hozzánk edzőnek jelentkezni és még azután is komoly munkát kell, hogy beletegyenek, arról nem beszélve, hogy a vizsgarendszer sem egyszerű, így komoly szűrésen esnek át az oktatók. Szóval biztosíthatlak, hogy jó és szakértő kezekben vagy Beautyrobic edződ által.

Ezt az anyagot, amit most pedig megkaptál, pontosan azért kapod a bérletedhez, hogy még jobban támogassuk az eredményt, amit el akarsz érni. 

Minden bérletedhez kapsz egy anyagot, amivel segítjük a változásod és a fejlődésed. Most az elsőnél szeretném leírni, hogy hogyan tudod a legtöbbet kihozni abból, hogy csatlakoztál ehhez a közösséghez!

Próbálj meg rendszeresen eljárni!

Nem mindegy, hogy milyen rendszerességgel mozogsz. Van, aki heti 2-3x jár edzeni, van, aki 2 hetente egyszer! Óriási különbség van a kettő között! Gondolj bele: 1 hét 168 órából áll! Abból bármennyire is elfoglalt vagy, bele kell tudnod illeszteni heti 2-3 óra mozgást! És megéri, mert nem csak az alakodról, de az egészségedről is szó van! Minden szervezés kérdése, de ha meg akarod oldani, meg fogod tudni oldani!

Ne add fel, már a legelején!

Legyen szó Beautyrobic, Beautyrobic Core vagy Beautyrobic Sense edzésünkről, tartalmaznak speciális nem megszokott mozdulatokat, ami nem biztos, hogy annyira egyszerűnek tűnik a legelején, de semmiképpen ne add fel! Mindent meg lehet tanulni, csak adj időt neki! Biztosíthatlak, hogy még nem találkoztam olyannal, aki ne tudta volna elsajátítani a Beautyrobicon alkalmazott speciális mozdulatainkat, ha nem adta fel! Legyen szó bárhány évesről, gyakorlással igazi szexi Beautyrobic profivá lehet változni!

Figyelj a megfelelő folyadék bevitelre!

Kérlek figyelj arra, hogy eleget igyál! De ne csak edzés alatt, de utána is! Legyen meg a napi 2,5- 3 liter folyadék elfogyasztása! Víz, gyógytea, cukrozatlan ízesített víz minden mennyiségben jöhet!

Figyelj oda az étkezésre!

Ha tetszik, ha nem, ha az alakformálás a célod, és azért jöttél el hozzánk, akkor bizony az étkezésre is oda kell, hogy figyelj! A következő bérletedhez szeretnék ez ügyben segítséget nyújtani, mert tényleg fontosnak találom, de addig is, kérlek próbáld meg elkerülni a cukros és lisztes ételeket!

Hozd ki a legtöbbet ebből az egészből!

Ezt az anyagot azért kaptad és minden bérlethez azért kapsz majd további online anyagokat, hogy minél jobban segítsünk! DE emellett, ha bármikor elakadsz, fordulj bizalommal az edződhöz, mert hidd el nagyon szívesen segít neked!

De nézzük, hogyan tudunk még segíteni?

Van egy Facebook csoportunk: Beautyrobic Bombázó Projekt

Van insta oldalunk: @beautyrobic_hu

Van Youtube videó csatornánk: kattints ide

Már rekord idő alatt a második megjelenést éri meg a könyvem:
WOW HATÁS Fedezd fel a Valódi Vonzerőd, ahol lépésről lépésre elmagyarázom, hogy hogyan tudod felszínre hozni a Vonzerőd és hogyan tudod a maximumra vinni! Tévesen gondoljuk azt, hogy vannak szerencsések, akik vonzónak születtek, a többiek pedig nem érhetnek a nyomukba. Nos a könyv során bebizonyítom, hogy ez nem így van és tényleg bárki lehet vonzó, csak tudni kell, hogy mit és hogyan csinálj!

Mind azt a célt szolgálja, hogy minél jobban segítsünk az utadon, mert a Beautyrobic valódi megoldást szeretne nyújtani arra, hogy tényleg vonzónak és csodálatosnak érezd magad kívül-belül!

Szeretettel:

Békési Brigitta
A Beautyrobic edzésmódszer megalkotója és a mára best-seller WOW HATÁS könyv szerzője

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba