Felelősségvállalás

Az első lépés a céljaink felé….

Hihetetlen számomra, hogy az emberek mennyire nem szeretnek felelősséget vállalni a saját életükért! Mutogatnak mindenkire, saját szerencsétlen sorsukért másokat hibáztatnak és ezzel teljes mértékben átruházzák a felelősséget másokra és mossák kezeiket saját sorsuk miatt! Fogalmuk sincs, hogy merre tartanak! Nincsenek is világos céljaik! Gyakorlatilag sodródnak csak az életben!

Persze ilyenkor megfogalmazzák, hogy erről nem ők tehetnek, mert ugye a gazdaság, a piac, a család a barátok, a munkájuk, az elfoglalt életük vagy a nehéz sorsuk az oka, hogy épp nincs idejük órára menni, nincs idejük fejlődni, és nem tartanak sehol az életben. Gürcölnek reggeltől estig, nem boldogok a saját párkapcsolatukban, vagy a saját munkájukban és úgy az egész életük nem az, amire vágynának!

Tudod mit mondok erre! Ez bullshit! Mindig van elfoglaltság. Mindig lesz, hogy épp nincs kedvünk valamit csinálni. Mindig vannak rossz napok! Mindig van olyan, hogy épp fáradtabbak vagyunk vagy kedvetlenek. Ez mindig lesz! Mindenkinek! Ne ez határozzon meg téged!

De tudod mi van még mindig? Választási lehetőség! Elhatározás! Döntés, hogy mit szeretnél az életeddel kezdeni, az csakis rajtad áll! Döntsd el, hogy mit akarsz és dolgozz a szerint! Ne csak sodródj az életben, ne alkudj meg!

Merj nagyot álmodni, emeld fel azt a szexi Beautyrobictól formálódott popódat és tegyél érte, hogy olyan életed legyen, amit mindig is akartál! Dolgozz meg az álmaidért!

Ez olyan triviálisnak hangzik, pedig hidd el az emberek 90%-a azt sem tudja mit szeretne az életben, sőt
abban sem hisz, hogy az életét igazán ő irányítaná. Akkor mégis hogyan érhetne el bármit?! Hogyan kopogtasson be hozzá a szerencse vagy a lehetőség?! Illetve, lehet, hogy kopogtat, sőt dörömböl is, csak észre sem veszi, mert sodródik és azt sem tudja, hogy mit akar!

Szóval bárhol is tartasz most az életben, az első lépés az, hogy vállalj felelősséget a saját életedért, mert az életed a TE döntéseid eredménye. Merj nagyot álmodni, hisz az életed a tét!

Ha megvan, utána már sokkal könnyebb lesz az eszközöket megtalálnod, hogy ezt elérd, mert igaz a mondás, mely szerint „ha van cél, van oda vezető út is!”

Jó testet szeretnél, itt vagyunk és segítünk mindenben.

 Magabiztosságod alábbhagyott, hidd el heti 2x-3x Beautyrobic a tükör előtt csodákra képes. Új munkahelyet szeretnél? Kezdj el tenni érte. Tanulj új kompetenciákat, keress új állást. Szeretnél végre újra szerelmes lenni? Kezdj el randizni, légy nyitott, és ha úgy érzed, még nem vagy helyeden, kezdj önfejlesztésbe.

 Hidd el az ember igenis tud változni, és aki változik, azzal a környezete is változni fog.

És ezt nem csak úgy írom. Saját tapasztalat is és a könyvemhez (WOW HATÁS) több ezer órányi anyagot kutattam, ami mind bebizonyította, hogy ez igenis így van. De ehhez első lépésben az kell, hogy belásd, hogy a Te életed a Te felelősséged!

Szeretettel:

Békési Brigitta
A Beautyrobic edzésmódszer megalkotója és a mára best-seller WOW HATÁS könyv szerzője 

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba