Body

A Beautyrobic edzései nem csak rendkívül hatékony alakformálók, de mellette a nőiességet is fejlesztik. Különleges edzéseink hamar látványos eredményt hoznak kívül-belül egyaránt.

Ismerd meg edzéseinket, kattints a logókra!

Beautyrobic: A világ első Beauty-Body-Mind edzése: Mindhárom edzésünk gyógytornász/pszichológus által hitelesített, felmelegített teremben, félhomályban, speciális olajat használva előhozza mindenkiből az igazi nőt és eléri, hogy valóban szexinek és magabiztosnak érezze magát a saját testében. Jelenleg tudományos pszichológiai kutatás folyik a Beautyrobic edzésmódszerek hihetetlen hatásáról, mert mindenki aki eljön, megtapasztalhatja azt az érzést, amit adunk, és ami semmi mással össze nem hasonlítható. A különleges hangulatot a félhomály, a meleg és a magas hatóanyag tartalmú Beautyrobic olaj adja.

Célunk egy olyan edzésforma létrehozása volt, mely amellett, hogy kőkemény kardió és erősítő részeket tartalmaz, sajátságos hangulatának köszönhetően valódi én-időt teremt, ahol vendégeink néhány órára kiléphetnek a mindennapi élet robotjából, és az edzések végén testileg-lelkileg feltöltődve, újult erővel indulhatnak tovább.

A melegítők által teremtett félhomály és az illatozó bőrfeszesítő olaj mind hozzájárulnak egy olyan egyedi légkör megteremtéséhez, mely segít feloldódni, és a gátlásainkat levetkőzve csak saját magunkra figyelni. Célunk, hogy mindenki előhozza a benne rejlő NŐ-t, aki szexi, magabiztos és ennek maximálisan a tudatában is van. Ezáltal pedig élete minden területén képes tudatosan használni a vonzerejét.

Kinek ajánlott a Beautyrobic?

Olyan nőknek:

 • Akiknek problémájuk van a has és csípő táji felesleggel
 • Akik szeretnének feszes, szexi, nőies testet
 • Akik szeretik a jó zenét, és szeretnek mozogni
 • Akik jól akarják magukat érezni a bőrükben
 • Akik szép tartásra vágynak
 • Akik számára fontos a rendszeres méregtelenítés és jó közérzet
 • Akik mind testileg, mind lelkileg magabiztosságot szeretnének sugározni
 • Akiknek fontos a test- és lélekszépítés
 • Akik szeretik a meleget
 • Akik szeretnék, ha szép tiszta bőrük lenne
 • Akik szeretnék magukat szexinek és magabiztosnak érezni

Hogyan tudsz Beautyrobicozni?

Személyesen

Könnyedén csatlakozhatsz valamelyik Beautyrobic edzéshez, melyek helyszínéről és időpontjairól az alábbi gombra kattintva tudhatsz meg többet. Tedd magad próbára!

Otthon

Nincs időd eljárni órára, de szívesen edzenél? A Beautyrobic Home PRO segítségével otthonodban is játszva megteremtheted a tökéletes beauty-hangulatot.

Mobillal

Eddz akár a telefonod segítségével bárhol és bármikor, amikor csak kedved tartja. Ugyanis a Beautyrobic Home Pro előfizetés teljes anyaga tökéletesen elérhető minden eszközön a fiókodba bejelentkezve (mobilalkalmazás nélkül). Kattints a gombra a részletekért!

Csatlakozz a Beautyrobic közösségéhez!

Workshopok

Kis csoportos továbbképzéseinken az órákon végzett gyakorlatok, mozdulatok pontos és ízületeket kímélő kivitelezése mellett olyan extra tudást is elsajátíthattok, mint például a gátizomzat célzott erősítése. Ha pedig gyönyörű, kecses tartásra, nőies járásra vágysz, nálunk akkor is jó helyen jársz.

Online képzések

Basics programunkban gyógytornászunk magyarázza el, hogyan végezd helyesen a Beautyrobic gyakorlatokat. A WOW HATÁS programok pedig nem csak a vonzerőt segítenek elsajátítani kívül-belül, de a SEXY HABITS program segítségével a mindennapi szokásoddá is teszik azt.

Oktatói képzések

A Beautyrobic szerelem első látásra. Ha te is az életed szerves részének tekinted az edzéseket, és szeretnéd az általunk képviselt életérzést másokkal is megismertetni, köztünk a helyed! Jelentkezz oktatónak, hogy minél több nőnek segíthessünk rátalálni a benne rejlő szexi, magabiztos és sikeres Nőre!

0
  0
  Kosár
  A kosarad üres! :( Vissza a webshopba