” Drága Detty!
Világéletemben fontos volt a sport szeretete, mely állt kajakozásból, aerobicból, kondi termi edzésekből, futásból.
Tavaly egy sérülés miatt nem tudtam tovább folytatni az intervall edzéseket a futás pedig szóba sem jöhetett, ezáltal több kg-al nehezebb lettem.
Ekkor találtam Rád…
Legelső alkalommal félve léptem a terem küszöbét….rengeteg fiatal csinos lány….én szabad akaratból és az életkoromra tekintettel a leghátsó sorok egyikét foglaltam el. Kellemes légkör, testen a masszázsolaj, mindenki mosolya…és a legjobb zenékre elkezdődött a varázslat….és figyeltem a mozdulatokat. Nagyon esetlennek éreztem magam, (tükörben egyáltalán nem néztem magam) alig bírtam követni a gyakorlatokat, de végig mosolyogva, jó kedvvel végig csináltam. Akkor még legjobban a matracon végzett hasizomgyakorlatok mentek, abban végre sikerem volt hisz ezzel sohasem volt problémám. A többi lányt csodálva néztem, hogy milyen alakjuk van és milyen intenzitással végzik ezt a nőies, szexi táncot, de ezután arra gondoltam, hogy várom a következő órát, azért is végig csinálom a nyolcasokat. ? Egyre jobban figyeltem a tartásra, csípőre, az egész testet átmozgató táncra és lassan a tükör is a barátom lett. Fokozatosan alakult át a testem, végre kihúzom magam, ügyelek a tartásomra, a nőiesség látványára.
Közben elkezdtem zumbára is járni. Legelső órán itt is a hátsó sorba álltam, de a többi lány kérte, álljak a legelső sorba. Nem igazán értettem miért kérik ezt….szinte toltak előre. Óra végén tánctanár, illetve a többiek is azt mondták, hogy tudom így a csípőmet tekerni? ? Beautyrobic erre is a válasz! ?
Köszönöm Detty a pozitív hozzáállásodat, mindenki felé a türelmedet, így hozod ki belőlünk azt a bizonyos nőiességünket ezáltal mindenki magabiztossá válik, és szerintem a többi lány nevében kijelenthetjük, nagyon szeretünk az óráidon részt venni! ?? “

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba