Azt a legtöbben már saját magatokon is tapasztalhattátok, – akár személyesen, akár az otthoni programon keresztül – hogy a Beautyrobic sokkal több egy egyszerű edzésnél, nem csak a külsőre, hanem a belsőre, a nőiességre, a vonzerőre is rendkívüli hatással van.

Mi, Beautyrobicosok abban hiszünk, hogy akkor érünk el igazi és hosszútávú változást, ha átfogóan dolgozunk magunkon és testünket, lelkünket és elménket is edzeni tudjuk.

A Beautyrobic küldetése, hogy imádjátok azt, akik valójában vagytok, és élvezzétek a nőiességeteket és azt a megismételhetetlen csodát, amit a tükörben láttok, amikor belenéztek!

Természetesen a Beautyrobic hatásai összefüggnek egymással, nehezen lehet szétválasztani, de ezúttal a nyár közeledtével a külsőre gyakorolt jótékonyságát szeretném kiemelni.

Rengetegen visszaigazoltátok, hogy a Beautyrobic nem csak a nőiességet, női energiát erősíti kiválóan, de szuper hatékony edzés is, mivel ez a mozgásforma kifejezetten nőknek lett kifejlesztve, így erőteljesen formálja a női test azon részeit, melyek kritikusak lehetnek (has, fenék, comb).

És most beszéljünk egy kicsit a nők egyik legszexibb testrészéről:

a fenékről!

Az alábbi levelet kapta a fotósától egyik 35 éves vendégünk erre a képre, amikor megkérdezte tőle, hogy mennyi retust használt a fenekénél a fotós, mert bizony elég formás. 🙂 Íme a fotós válasza:

“Nagyon köszönjük és örülünk, hogy elégedett vagy és tetszel magadnak a képeken 🙂
No és hát még akkor mennyire elégedett leszel, ha elmondom, hogy a fenekedhez egyáltalán nem nyúltam, tökéletesen originál állapotban látható a képeken!!! 🙂 Jó ez a Beautyrobic!” 😃

A fenti kép NEM ILLUSZTRÁCIÓ, nem véletlen, hogy egy Beautyrobicost nagyon könnyű hátulról felismerni a formás kerek hátsójáról!

De a rendszeres Beautyrobicozással még ezeket is elérheted:

 • leszámolás a felesleggel
 • kerek, kemény popsi
 • méregtelenítés
 • cellulit stop
 • bőrszépítés – feszesítés

Néhány visszajelzés tőletek*:

“Már egy hónap rendszeres Beautyrobic után érezhető a hatás, és az első dicséreteket a feszesebb fenekemre kaptam (pont erre nem számítottam)”. – Zsuzsi

“A fenekem szép formássá vált.” – Vera

“Kerek lett a popsim.”– Betti

“Pörgős hangulatú kőkemény, mégis nőies edzés. A legkényesebb helyeket célozza meg, látványosan formálja a has, popsi/csípő, comb területeit.

Fordított arányosan működik, amit a testből lefarag, azt duplán építi a lelkünkbe. Pár alkalom s újra előcsalja a nőt, sőt a vadmacskát a nőből…hogy aztán nyáron valóban élvezhesse az új gyönyörű testét…vagy az elismerő pillantásokat.”– Timi

Nincs is ellenállhatatlanabb egy gyönyörű, kerek, formás és feszes popsinál!

Ha te is erre vágysz, akkor a Beautyrobicot mindenképp iktasd be akár otthon, akár személyesen, nincs kifogás!

Beautyrobicozz személyesen Beautyrobic órákon

Egy Beautyrobic órán részt venni nem csak a testet, de a lelket is feltölti! A Beautyrobic képes egyszerre kifejezetten kemény és hatékony, illetve igazán szexi és csajos edzés lenni, amivel nemcsak hogy fogysz és szuper alakod lesz, de észrevétlenül a nőies kisugárzásod is előhozza!

Az órák során használt speciális olaj – kizárólag a Beauty-edzésekhez kifejlesztett -, a fűtött terem és az óra gyakorlatanyaga direkt módon célozzák a nők kritikus területeit, de mindemellett az óra önbizalmat és magabiztosságot is ad, így segítve kibontakoztatni a nőkben rejlő nőiességet, szexisséget.

Szeretettel várunk nálunk, a Beautyrobic Központban vagy a hozzád közel eső helyszínen!

KATT IDE A BEAUTYROBIC KÖZPONT ÓRARENDÉRT

Beautyrobicozz kényelmesen, otthon Beautyrobic Home Pro-val

A személyes óra varázsát nem adhatjuk vissza, de a hatását annál inkább. Sőt még többet is…

A Beautyrobic® Home Pro otthoni online programunk közel 500 anyagot tartalmaz, amivel gyakorlatilag a saját otthonodban, a saját időbeosztásoddal tudod fejleszteni a nőiességed és a vonzerőd.

⭐⭐⭐⭐⭐“Azért ajánlom a Beautyrobic Home Pro-t, mert szerintem minden nőnek szüksége lenne rá, mert nőkre szabott edzés és még a lelket is ápolja a testen kívül.” – Vivien

⭐⭐⭐⭐⭐“Nagyon szeretem a Beautyrobic Home Pro-t, élvezetes és mégis látni a változást, nem csak fogyásban, hanem kisugárzásban is.” – Elvira

És most bemutatjuk a Beautyrobic Home Pro otthoni program nőiességfejlesztő anyagait a teljesség igénye nélkül, hogy lásd, mi mindennel segítjük az előfizetőinket, hogy igenis felszínre hozzák a bennük rejlő vonzó, kiegyensúlyozott, szenvedélyes és magabiztos nőt:

✅Összesen közel 500 anyagot tartalmaz a Beautyrobic Home Pro

✅Több mint 50 speciális alakformáló, nőiességet fejlesztő Beautyrobic edzésprogram, különböző intenzitásúak, és akár egy órád van naponta, akár csak 10 perced, találsz neked valót

✅Nőiességfejlesztő meditációk, Meditattractiveness hanganyagok, amelyek rendszeres gyakorlásával a nőiességed, az önbizalmad és a vonzerőd is belülről fog kisugározni

✅Round Booty program: Ez egy kifejezetten fenék edzésére összeállított 30+1 napos edzésprogram, amiben kerekítünk, formálunk, feszesítünk minden mennyiségben.

✅Darázsderék program: Ez egy kifejezetten intenzív, 31 napos edzésprogram, ami úgy lett összeállítva, hogy a teljes testes kardió- és alakformáló gyakorlatokat kombinálja az izolációs gyakorlatokkal.

✅Femininity program: Ebben a 31 napos programban a nőiességé a főszerep! Tele van hatékony, ámde extrán nőies gyakorlatokkal!

Aki rászánja ezt a hónapot és tényleg végigcsinálja, az imádni fogja az eredményt, amit magán tapasztal.

Ezenkívül, ahogy mindegyik előre összeállított programunk, ez is komplett beauty-body-mind gyakorlatokat tartalmaz mindennapra, hogy holisztikusan kívül-belül egyszerre érezhető legyen a hatás

✅Ciklustudatosság program, hogy megismerd a tested és lelked változását a ciklusod különböző szakaszai során

✅Női archetípusok tananyag segít felismerni a reakcióinkat, hogy külső-belső harmóniába kerüljünk, és végül sugárzó, kiteljesedett nőként működjünk a mindennapokban

✅Gátizomerősítő edzésprogram, mert ezt nagyon fontos beépíteni minden nőnek az életébe

✅Izolációs tutorial videók, megtanítjuk a Beautyrobic klasszikus csípő- és felsőtesttekerés, csípőnyolcas, fenékfeszítés, “ki a mellkas, ki a fenék”, “Beautyrobicos” guggolás, fenékizoláció, sokütemű gyakorlat tökéletes kivitelezésének titkát.

Nem csak az alakunknak, a kerek, feszes popsinak, a darázsderéknak, a nőiességnek, a hormonrendszernek tesz jót, de még az elménkre, az önbizalmunkra, az önbecsülésünkre, a belső egyensúlyunkra is pozitívan hatnak.

Szóval hihetetlen hatásuk van, csak ez a tudásanyag megfizethetetlen, és te csak nyerhetsz vele 😉

✅Szexi, nőies járás tutorial, amiben megtanítjuk, hogyan járj úgy, hogy senki ne tudjon ellenállni neked

✅Beautyrobic hatása a szexualitásra: A Beautyrobic nem csak az alakformálásra, de a nőiességünkre, az önbizalmunkra, sőt még a szexuális kisugárzásunkra is hat. Ebben a programban pszichológustól kaptok magyarázatot, hogy minél jobban megértsétek ennek jelentőségét.

✅Havi egy csoportos Zoom megbeszélés, ahol minden kérdésedre választ adok, hogy elérd a kitűzött célod

✅Minden hónapban további tartalmakkal bővül, így mindig fogsz új, felfedeznivaló anyagot találni

Már ebből a néhány példából is látható, mennyi értékes anyagot adunk, és hogy ez jóval több, mint amennyit a legtöbb program általában nyújt.

Ráadásul a havi előfizetés ára (6.990 Ft/hó) kevesebb, mint egy havi fitneszbérlet ára, és a féléves, valamint egy éves elköteleződés esetén ettől sokkal nagyobb kedvezményt, plusz bónuszokat biztosítunk nektek!

KATT IDE,MI MINDENT KAPSZ A BEAUTYROBIC HOME PRO OTTHONI PROGRAM ELŐFIZETÉSÉVEL

* A Beautyrobic visszajelzések eredményeit nem garantálhatjuk, hogy mindenki eléri, és az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.

0
  0
  Kosár
  A kosarad üres! :( Vissza a webshopba