“Hajni vagyok, közgazdász végzettségem van és kb. 15 évig dolgoztam multi cégeknél (szállodaipar és pénzügyi központ) különböző munkakörökben. 2 éve, az utolsó multis állásomban megszűnt a munkaköröm, próbálkozhattam volna a cégen belül vagy egy másik multinál is, de vettem egy nagy levegőt és azt mondtam, hogy akkor 38 évesen eljött az idő, hogy én most megvalósítsam az álmomat.
Ebben az is szerepet játszott, hogy van egy gyönyörű kislányom Panna, akit nagyon megviselt, hogy állandóan stresszes, türelmetlen voltam és rohantam, sportolni se tudtam annyit amennyit szerettem volna, szóval semmi sem volt jó.

5 éve elvégeztem egy középfokú lakberendező tanfolyamot, aztán 1 évvel ezelőtt egy felsőfokút is, és szintén 1 éve elindítottam lakberendező vállalkozásomat. Egyelőre még az elején vagyok és küzdök mint mindenki más küzd egy kezdő vállalkozással, de nagyon szeretem ezt csinálni és a célom az, hogy sok kedves embernek tudjak abban segíteni, hogy álmai otthonában tudjon élni, egy olyanban ami a saját életvitelére van kialakítva.

Brigitta Békési-nek pedig szeretném elmondani, hogy egy példakép számomra, aki elképesztő sikereket ért el, kitartással, kemény munkával és azzal, hogy mennyire hisz a Beautyrobicban és ez tényleg átjön ?! Én is hiszek a saját vállalkozásomban és én is bízom benne, hogy sok embernek fogok tudni segíteni.
A sport nekem is nagyon fontos szerepet játszik az életemben, most már heti 5 óra alá nem vagyok hajlandó lemenni, mert ez nekem jár ? A beautyrobicot azért imádom, mert hatásos, jó a zene, még izzadtan is jó illatú az ember a finom olajtól és jó meleg is van ?.

Sajnos egy sérülés miatt most pár hét kimaradt, de remélem, hogy hamarosan újra ott leszek a Beautyrobicon is ?. A férjemnek pedig nagyon hálás vagyok, hogy támogat a sportban és a vállalkozásomban is ?.”

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba