Akár az a célod, hogy (le)fogyj, feszesebb, tónusosabb és szexi nőies testre vágysz, szexin és magabiztosan szeretnéd a bikinit is viselni, vagy egyszerűen csak jól szeretnéd érezni magad egész nyáron…

vagy álmaid valóságát szeretnéd megteremteni, és bevonzani a sikert, az anyagi bőséget és a szerelmet az életedbe…

…még időben vagy!

🔮Egy olyan módszert szeretnék ezúttal bemutatni neked, ami igen népszerű téma, és hiányzott eddig a Beautyrobic® otthoni előfizetés repertoárjából, továbbá:
👉a technikája JÓL KIVITELEZVE mindenkinek hasznos
👉megfelelően alkalmazva tényleg MŰKÖDIK
👉előfizetőinknél máris ÓRIÁSI SIKERE VAN, és még készíteni is élvezet volt😍
👉főszerepben az áll, hogy MINDEN ÁLMOD ÉS CÉLOD VALÓRA VÁLTSD✨

Ez pedig nem más, mint a MANIFESZTÁCIÓ, az egyik legnagyobb hatalommal bíró eszköz az életünkben. Alapvetően a gondolataink és érzéseink által teremtjük meg a valóságunkat, és a manifesztáció segítségével tudatosan irányíthatjuk ezt a teremtő folyamatot.

Nézzük is a manifesztáció művészetének legfontosabb lépéseit, amelyeket összehangolva képes leszel bevonzani az életedbe bármit, amire vágysz 👇

1.lépés: Tisztázás és kitűzés

Az első lépés a manifesztációban az, hogy tisztán megfogalmazzuk azokat a célokat, vágyakat vagy eredményeket, amelyeket szeretnénk elérni az életünkben. Fontos, hogy ezek a vágyak valóban sajátok legyenek, és mélyen összhangban legyenek az igazi önmagunkkal.

✨Tudtad, hogy a Beautyrobic® Home Pro-ban rengeteg anyagot találsz ahhoz is, hogy megtaláld a célod és ki is dolgozd részletesen? Többek között segítő kérdések és Tisztánlátás meditációnk is szuper hatékonyan támogatnak ebben.

2. lépés: Pozitív gondolkodás és hit

Miután tisztában vagy azzal, hogy mire vágysz, elengedhetetlenül fontos, hogy teljes mértékben higgy abban, hogy ezek a vágyak valóra válhatnak.

A hit és a pozitív gondolkodás rendkívül fontos szerepet játszik a manifesztációs folyamatban, mivel ezek az energiák vonzzák be azokat az eseményeket és lehetőségeket, amelyek segítségével elérhetjük a céljainkat.

Tudtad, hogy a Beautyrobic® Home Pro-ban rengeteg rezgésnövelő hanganyagot és Beautyrobic® edzésprogramot is találsz, amelyekkel könnyedén és akár pár perc alatt emelni tudod rezgésszinted?

Tipp: Nem csak boldogsághormon szabadul fel egy-egy Beautyrobic® edzés során, hanem sok másik is, ami hatalmas befolyással van ránk, nőkre✨

3. lépés: Vizualizáció

A következő lépés az, hogy vizualizáljuk és érezzük magunkban azt az érzést, amit az adott vágy vagy cél elérése okozna bennünk. A vizualizáció segít abban, hogy még élénkebben képzeljük el azt a valóságot, amit szeretnénk manifesztálni az életünkben, míg az érzés segít abban, hogy már most megtapasztaljuk az adott vágy teljesülését.

🤫Tudtad, hogy a Beautyrobic® Home Pro-ban Manifesztációs vizualizációkat, sőt pénzfürdő gyakorlatot is találsz különböző témában, így ezek segítségével ténylegesen elérheted a céljaidat, akár szerelemről, sikerről, bőségről vagy éppen anyagi jólétről van szó. Mostantól akár szó szerint is fürödhetsz a pénzben, ha éppen arra vágysz 💸😉

4. lépés: Affirmációk, mantrák használata

Hozz létre néhány pozitív és megerősítő mantrát vagy affirmációt, és ebben a hónapban ismételd el azokat naponta többször. Emlékeztetőnek akár egy post-itra ráírva elhelyezheted a lakás különböző pontjain, vagy rúzzsaI ráírhatod a tükörre, ahol nem zavar, de biztosan látni fogod minden nap.

🤫Tudtad, hogy a Beautyrobic® Home Pro Mindful Magnetic Woman mantrákat és pozitív megerősítéseket tartalmazó post-it szettet és telefonos háttérképeket is tartalmaz, így bármikor, amikor ránézel, tudatosíthatod magadban, hogy milyen csodálatos, ellenállhatatlan, vonzó nő vagy, aki bármire képes és megvalósítja azt, amit csak a fejébe vesz?

5. lépés: Cselekvés

Ne feledd, hogy a manifesztáció nem csak a passzív várakozásról és vágyakozásról szól. Fontos, hogy cselekedjünk is az általunk kívánt eredmények eléréséért. Ez lehet konkrét lépések megtétele, új lehetőségek felkutatása vagy akár a megfelelő kapcsolatok kiépítése is.

🤫Tudtad, hogy a Beautyrobic® Home Pro otthoni programban egy 30+1 napos komplett Manifesztáció Programot is találsz napi útmutatóval, elméleti tananyaggal, munkafüzettel, manifesztációs gyakorlat csekklistával, így garantálva, hogy elsajátítsd a manifesztáció művészetét?

6. lépés: Nyitottság és befogadás, türelem és kitartás

Végül, a türelem és az elfogadás is nélkülözhetetlen a manifesztáció során. Nem mindig fognak azonnal megvalósulni a vágyaink, és az sem garantált, hogy úgy fog bekövetkezni, ahogyan mi elképzeltük. Fontos, hogy nyitottak maradjunk az élet bármilyen formájára, amiben a vágyaink megvalósulhatnak.

Ezen kívül érdemes minden nap elvégezni a speciális Beautyrobic® Légzés Rituálét hálagyakorlattal, így tudatosítva magadban mindazokat a lehetőségeket és áldásokat, amelyek már jelen vannak az életedben (ezáltal még többet fogsz bevonzani)!

Van egy szuper hírünk: a Beautyrobic® Home Pro otthoni előfizetésünkben az összes kulcsfontosságú technikát és gyakorlatot biztosítjuk, hogy igazán élj a teremtőerőddel és cselekedj is az álmaid megvalósulásáért!

Csak egyet kérek tőled, legalább 30 napon keresztül minden nap végezd el a gyakorlatokat és lépj rá a boldogság, a teljesség és a bőség csodálatos útjára!

Ha megosztanád sikerélményedet, nagyon boldoggá teszel vele: [email protected]

Ha pedig a Beautyrobic® segítségével szeretnéd megismerni és a gyakorlatban is elsajátítani a manifesztáció művészetének a titkát, szeretettel ajánljuk a Beautyrobic® Home Pro otthoni előfizetésünk újdonságát:

MANIFESZTÁCIÓ PROGRAM – amiben mindent megtalálsz ahhoz, hogy megteremtsd a kívánt változásokat az életedben, mint például:

✔️ 30+1 napos komplett Manifesztáció program teljes útmutatóval és napi gyakorlatlistával

✔️ Manifesztáció tananyag, hogy mélyebben megértsd és ténylegesen elsajátítsd a manifesztáció művészetét!

✔️ Olyan különleges és csajos manifesztációs gyakorlatok, amiket még tuti sosem csináltál

✔️Manifesztáció Munkafüzet varázs hónap tervezővel, napi csekklistával, amiben végigvesszük a lépéseket a gyakorlatban is

✔️Három perces Manifesztációs vizualizáció hanganyagok különböző témakörben, hogy pozitív energiával tudj kapcsolódni bármihez, amit meg szeretnél valósítani

✔️Volt már annyi pénzed, hogy szó szerint fürdeni tudnál benne? A pénzfürdő gyakorlatunk pont ebben segít

✔️24 perces szuper csajos alakformáló és szakrális csakrát felturbózó Beautyrobic® edzésprogram, ezzel aztán igazán növelheted a női teremtő erőd (is)

✔️ÉS MÉG TOVÁBBI 500 ANYAG KÖZÜL VÁLOGATHATSZ  – mindezt a Beautyrobic® Home Pro előfizetésünk tartalmazza!

DE VÁRJ! MOST van egy különleges, de LIMITÁLT csomagajánlatunk:

Megalkottuk a Ragyogó Nő – intenzív 30 napos külső-belső átalakulás csomagunkat, amibe MOST mindent beletettünk, hogy valóban látványos eredményt érj el kívül-belül, maximalizáld a ragyogásod, a teremtő női erőd és a benned rejlő vonzerőt. 💖

A Ragyogó Nő csomagunkkal nem csak egy hónapig ki is próbálhatod a Beautyrobic® Home Pro otthoni előfizetést a manifesztációhoz tartozó összes anyaggal, de még a növényi fehérje alapú Q10HA50 prémium test-és bőrszépítő Beauty Shake-et is tartalmazza, így együtt több mint 50% kedvezményt kapsz!

KATT IDE ÉS RENDELD MEG AZONNAL A RAGYOGÓ NŐ CSOMAGOT!
(Az ajánlat limitált ideig érvényes)

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba