Több mint fél éve kezdtem el a Beautyrobicot, egy jó barátnőm unszolására.
Kicsit félve mentem el, hiszen már annyi mindent láttam, próbáltam az évek alatt és hát sajnos nagyon kevés olyan órával találkoztam, ami hosszú távon is tetszett volna.
Még mindig emlékszem az első alkalomra…Rengeteg csinos lány volt a teremben, nagyon izgultam, hogy itt vajon mi fog történni, aztán jöttek a rutinos Beautyrobicosok, akik bekapcsolták a melegítőket, és elkezdték kenni magukat azzal a BIZONYOS olajjal. 🙂 Elindult a zene, fényeket lekapcsolták, ennek hatására jobban el tudtam engedni magam. Már az első órán fantasztikus érzés kerített hatalmába. Nemcsak a zene, a hangulat, kedves lányok és persze Brigi miatt volt szuper, hanem mert amellett, hogy iszonyatosan elfáradtam, még közben jól is éreztem magam. Másnap persze jött az izomláz, ami pokolian fájt, de még az sem tántorított el a következő órától, sem az azt követőktől…
Már hiányzik, ha nem tudok elmenni egyik nap, az életem szerves részévé vált. Amellett, hogy sok plusz kilótól szabadultam meg, az önbizalmam is megnőtt. Nem csak a külsőm változott, nőiesedett a hónapok alatt, hanem úgy érzem belülről is igazi Nővé váltam!
Még soha életemben nem volt ilyen szép hasam, persze még van mit dolgozni rajta, de én már ennek az eredménynek is nagyon örülök. :)Sok-sok centi lement a csípőmből, a combomból, ruhaméretem is csökkent, és ki tudja, talán jövőre már egy bikinis képet is merek küldeni magamról Nektek. 😉
Nekem ezt adta a Beautyrobic, most pedig már elmondhatom, hogy én is a „rutinos” Beautyrobicosok közé tartozom, akik elsőként rohannak be a terembe a jó helyekért, és kenik be magukat az olajjal… És az érzés, amit első óra után éreztem, az pedig még mindig TART!!!

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba