Imádom 🙂 !!!! Szerintem ez a legfontosabb. Az egy dolog, hogy mindazt megadja, amiért elkezdtem járni (csinosodás mind testileg, mind lelkileg), de engem sokkal jobban izgat, hogy mi a plusz. Véleményem szerint szinte mindegy, hogy valaki ha mozogni akar, akkor azt miként teszi, a lényeg hogy mozogjon és abban örömét lelje. Ne nyűg és kínlódás legyen a torna, mert akkor az eredmény is elmarad. Minap olvastam egy cikket, és az volt a címe “Karcsúsodj, ahogy jól esik!” . Hát ez a beautyrobic-ra igaz 🙂 A környezetemben azt tapasztaltam, hogy sokan elégedetlenek az alakjukkal, de ha tenni kell érte valamit, esetleg meg kellene érte mozdulni, akkor már százával jönnek a kifogások. Az az érdekes, hogy ezen az ajándékkártya sem segít, mert ha valaki nem akar megmozdulni, az az ingyen óráért sem fogja megtenni. Viszont, aki ki akarja próbálni, az viszont nagyon örül az ajándéknak. Szóval ez az ajándék óra nagyon jó ötlet, már jó pár ismerősöm eljött velem.

A másik dolog, amin el szoktam gondolkodni, hogy Brigi szokta mondogatni “hogy lépd át a komfortzónádat, mert anélkül nincsen eredmény”! Hát igen, de a kérdés, hogy kinél hol kezdődik a komfortzóna átlépése. Nem a fotelben ülök, hanem elmegyek tornázni? Elmegyek tornázni, de nem a kellemes pilatesre, hanem az izzasztó Beautyrobic-ra? A BR-n csak vagyok, vagy összeszorított fogakkal, de végig csinálom? Szóval vannak fokozatok, és mindenki lépésenként halad, mert minden egyes alkalommal a komfortzóna egyre magasabban van.

És mi az a plusz amit nekem adott a Beautyrobic?

– Szép bőr: Sokan megdícsérnek akár a liftben is, hogy milyen szép az arcom, nincsen rajta semmi bőrhiba. Utálok izzadni, de úgy tűnik mégis hatásos méregtelenítő. Ja és a narancsbőr, ha a januárt veszem 100%-nak, akkor most 15%. Azt hiszem ehhez nem kell különös magyarázat 🙂

– Utógondozás: Mit is értek ezen? Amikor a hétfői óra után hazaérek, és este felmegyek az Fb-re és ott azt látom, hogy Brigi felrak egy képet és odaírja, hogy “szép volt lányok”, vagy hogy “ügyesek voltatok”, vagy hogy “kitartás”, az olyan jó érzés. A torna nem csak 90, illetve 60 percig tart, hanem előtte és utána is lelki támogatást kapunk. Ez nagy szó, én még ilyet sehol nem tapasztalatam. És hidd el, az hogy ti ilyenek vagytok, nagyon sok lelki motivációt ad, hogy amikor fáradt vagyok, akkor ne hazarohanjak, hanem a Tátra utcába.

– Lelki megerősödés: Igaz a régi mondás “Ép testben ép lélek” Azt hiszem erről nem is írok többet.

– Új ismeretségek: Az órák előtt mindig van kivel beszélgetni, és ez jó.

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba