Szexi, magabiztos, Beautyrobic-os. Tetszett, amit írnak róla, tetszett a koncepciója és úgy éreztem nekem való. Mégis majd egy év telt el, mire tényleg ott álltam a Hollán Ernő utcai Beautyrobic Központban.
A forróság, a meghitt félhomály, a kellemes színek és a masszázsolaj illata máris hangulatba hozott, pedig körülöttem csak fiatal lányok voltak, így akár érezhettem volna magam kissé kívülállónak is a 39 évemmel. De nem volt lehetőségem ilyen kevésbé konstruktív gondolatokra, hiszen kezdődött az óra. A legjobb zenékre olyan szexis, a felsőtestet, a csípőt majd szépen fokozatosan az egész testemet átmozgató tánc kezdődött, hogy azt vettem észre, mosolygok magamra a tükörben. Annyira élveztem! Olyan, mint amikor ott állsz a táncparkett közepén és magával ragadt a zene és a hangulat. Végig csak magaddal vagy elfoglalva, a többi lánnyal maximum csak összemosolyogsz egy jól sikerült rész után. Végig csak rólad szól a Beautyrobic, arról hogy szép vagy, hogy szexi vagy, hogy erős vagy. Az egész hely légköre, a recepciós lánytól az oktatókon keresztül az öltözőben történő beszélgetésekig olyan laza, kedves és támogató, hogy egyszerűen jólesik ott lenni.
Elvesztem, ott az első órán beleszerettem a Beautyrobicba!
Szépen, fokozatosan lekerült rólam is a hosszú top, hiszen elképesztő hatékonyan formálja a törzs- és hasizmokat a sok csípőkörzés és utána a matracon végzett gyakorlatok sora. Imádom a latinosan temperamentumos, csajos, nőies mozdulatokat! Érzem, ahogy a nőiességem kibontakozik, magabiztosabbá tesz, szexinek érzem magam. És szexinek látom magam a tükörben is. Azt csak Neked súgom meg, hogy egy fülledt Beautyrobic edzés után még a hálószobában is csuda dolgok történnek! (Nem meglepő, hiszen a csípőtájék és a has izmainak intenzív átmozgatása – az intim tornákhoz hasonló módon – a belső női szervekre is jó hatással van.)
Amikor tudom, hogy edzésre megyek, már reggel örülök neki és egész nap kitart a pozitív várakozás. Ma is így vagyok ezzel, este vár a Beautycore… a Beautyrobic lassabb, mélyizmokra fókuszáló változata. Hmmm, kíváncsi vagyok, milyen élmény lesz!

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba