A Beautyrobic és a Beautyrobic core mellé kiváló kiegészítő a kifejezetten nyújtásra épülő, ám annál sokkal többet nyújtó új óratípusunk. Már a nevében is benne van az érzékiség, ami az egész órára jellemző.
A Beautyrobic sense-szel nem csak új mozdulatokat vezethetsz be a mindennapi edzéseid közé, hanem vendégeidnek egy teljesen új mozgásformát mutathatsz be, amely a testet-lelket-szellemet egyaránt felpezsdíti, visszaállítja a női energiákat, ezáltal az ősi női magabiztosság-és önbizalom észrevétlenül működik. A szexi, érzéki nyújtásra épülő, de annál többet adó különleges óra végére egy olyan relaxációs rész került, amivel óráról órára fejlesztjük a bennetek rejlő nőiességet és magabiztosságot. Nem csupán selfness óra, hanem a plusz dolgoknak köszönhetően (speciális olaj, diffúzor, melegített terem) egy magasabb kategóriájú edzésről van szó.
Légy te is részese ennek a legújabb edzés irányzatnak.
Ha szeretnéd Te magad is a folyamatos testi-lelki-szellemi fejlődést megélni, másokat is hozzásegíteni egy új életminőség megtapasztalásában, megvalósításában és megtartásában, mindezt egy érzéki és szexi edzés kereti között, itt a helyed! ☺️?

Időpont: 2019. május 5. és május 18., vizsga: 2019. június 1.
(Aki nem rendelkezik Beautyrobic oktatói képesítéssel +1 napból áll a tanfolyam , ami a soron következő Beautyrobic oktatói képzés első napja)
?Helyszín: Beautyrobic Központ
?További részletes információk és jelentkezés: [email protected]

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba