Mindig is önbizalomhiányos lányok voltunk a tesómmal. Egy nap Anya hívott, hogy látott a tévében egy interjút Békési Brigittával, és megrendelte nekünk a könyvét.
Személyes átvételre kérte a Beautyrobic Központba. Úgy döntöttünk tesómmal, hogy a könyv átvételekor kipróbáljuk az edzést. Az első alkalommal a terem előtt várakozva nagyon izgultunk. Meglepetten néztünk körbe hogy a legtöbben sportmelltartóban edzenek – mi persze pólóban. Eléggé szégyenlősek voltunk. Az első edzés olyan hatást gyakorolt ránk hogy tudtuk ide bizony bérletet kell váltani. (Az első órán egy közös csoport fotó is készült. Azt hiszem látszik, hogy mennyire élveztük. )
Rengeteg sportot kipróbáltam már több kevesebb sikerrel, de a legtöbb előtt egy idő után azt éreztem, hogy nincs kedvem menni. Na, a Beautyrobic nem ilyen. Mindig várjuk a ‘bjutis’ napokat.
A második alkalommal már mi is sportmelltartóban mentünk. Nagyon fura volt először. Eleinte olyan szégyenlős voltam, hogy a tükörbe sem mertem magamra nézni edzés közben. Ezt az edző észre is vette. Odaállt mellém és mondta, hogy nézzem magam, nézzem a testemet.
Nagyon sokszor meg kellett állnom pihenni, mert nagyon nehezek voltak az edzések. Kitűztem magamnak célul, hogy végig akarom csinálni megállás nélkül az egészet, emellett szerettem volna ha minél finomabban, kecsesebben sikerülnek a beautyrobicos mozdulatok. Olyan szinten okoz függőséget, hogy volt olyan hogy Beautyrobic Core edzés után nem volt kedvem hazamenni és maradtam egy Beautyrobic Workout edzésre is. Tökéletes pénteki nap volt. 😀
Az gondolom nem vitás, megtaláltam a SPORTom. Formál, fejleszti a nőiességem és szórakoztat.
A csajok miatt is szeretünk járni, mert több kedves ismerőst szereztünk. Edzés után sose sietünk haza, szeretünk maradni beszélgetni.
A mindennapokban is észrevehető a hatása. Sokkal kecsesebbek a mozdulataim, igyekszem odafigyelni a tartásomra, de még a határozott kézfogásra is tudatosan elkezdtem odafigyelni.
Az órákon most már szeretek a tükörhöz közelebb állni, hogy minél jobban lássam magam. Nem okoz problémát a finom test simítások kivitelezése. A bő pólók helyett már sportmelltartóban is le merek menni konditerembe, sőt abban szeretek a legjobban edzeni.
(Mérnökként alapvetően egy férfias szakmát választottam.
Nem olyan régen elkezdtem egy saját vállalkozással foglalkozni. Úgy hozta az élet, hogy minden a női fehérneműk készítése felé sodort. Imádom.)

U.I.: Kötelezővé tenném a nőknek a Beautyrobicot. 🙂

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba