Tudjátok, hogy miért jó meleg teremben edzeni?

💦🔥Nincs is annál jobb érzés, mint Beautyrobic® órákon a 30 fokra felmelegített teremben izzadni és élvezni, ahogyan egyre szexibb és szexibb testünk lesz. Mi szó szerint is megizzasztjuk magunkat, de most nézzük, miért is Beautyrobicozunk fűtött teremben télen-nyáron.

A meleg teremben edzés hatásai:

🔥Rugalmasság:
A hő rugalmasabbá teszi az izmokat, inakat és szalagokat, ezzel elősegítve az izmok és szervezet felkészülését a terhelésre, ezáltal csökkenthető az edzés közbeni sérülések kialakulásának veszélye.⁣⁣

💧Méregtelenítés:
Az izzadás egyik legfontosabb funkciója a méregtelenítés, ugyanis könnyebben megnyílnak a pórusok, és így hatékonyan szabadulunk meg a szervezetben a méreganyagoktól. Ilyenkor a lerakódott salakanyagok felszabadulásával pedig a szervezeted mélyen megtisztítod, amit később meghálál.

💖Simább, feszesebb bőr:
A méreganyagok távozásával a bőr sokkal tisztább, egészségesebb és szebb lesz. A bőr feszesebbé és simábbá válik. A Beautyrobicon minden szinten szépül a bőrünk (is).

🍊Narancsbőr elleni védekezés:
Amennyiben rendszeresen izzadunk, a narancsbőr enyhülésére is számíthatunk.

🤗Erősebb immunrendszer:
A melegtől edzés közben jobban izzadsz, ami erősíti az immunrendszeredet, és hosszú távon növeli az állóképességed!

💚 Szív- és érrendszeri egészség:
A megnövekedett pulzusszám szív- és érrendszeri edzést biztosít, javítva a szív egészségét és az állóképességet.

✌Stresszcsökkentés:
A hő elősegíti a mentális fókuszt és a tisztaságot, megtanítva minket az elménk elcsendesítésére és a jelenlét megőrzésére. Javul a közérzetünk is.

✨Érzelmi felszabadulás:
A hő segít, hogy a gyakorlatokat, különösen a klasszikus Beautyrobic® csípőtekerést hatékonyabban el tudd végezni, segítve a felgyülemlett érzelmek felszabadítását, ami érzelmi egyensúlyhoz és jólléthez vezet. (És a csípőtekerés többi jótékony hatásairól nem is beszélve 😉 )

💦Fülledt hangulat:
A magas páratartalom és a fülledt hangulat is fokozza a női energiák aktiválását, és egyáltalán nem fog zavarni, hogy izzadsz, mert ráérzel, hogy az is milyen szexi tud lenni.

Plusz mindehhez a Beautyrobic® speciális mozdulatai nem csak szexivé és vonzóvá varázsolnak, de jótékony tulajdonságai révén az egészségedre, az alakodra és a szépségedre is eszméletlen pozitívan hatnak.

Szeretettel várunk a Beautyrobic Központ vagy a hozzád közel eső helyszín Beautyrobic® óráin, ahol mindig 28-32 fok és magas páratartalom van, mindenki izzad, mert a Beautyrobic® a tökéletes, egészséges és nőies idomokat hivatott kialakítani és megőrizni.😍

👉KATT IDE A BEAUTYROBIC KÖZPONT ÓRARENDÉRT

Ha nincs a közeledben Beautyrobic®, otthon is varázsolhatsz szexi fülledtséget, nézd meg, hogyan 👇

BEAUTYROBIOZZ OTTHON A BEAUTYROBIC HOME PRO OTTHONI ELŐFIZETÉSSEL

Ha nem tudsz személyesen Beautyrobicozni, otthon is megoldhatod! Ráadásul a Beautyrobic Home Pro előfizetésben találsz rengeteg nőies alakformáló, hatékony és izzasztó Beautyrobic® edzésprogramot, nyújtásvideót is.

Ha egészségügyileg megengedett számodra,⁣ az otthoni edzéshez is varázsolhatsz 28-32 fok körüli⁣ hőmérsékletet például fűtőtest, hősugárzó segítségével, vagy nyáron az edzés idejére akár kikapcsolva a klímát, ventilátort.

A személyes óra varázsát nem adhatjuk vissza, de a hatását annál inkább. Sőt még többet is…

A Beautyrobic® Home Pro otthoni online programunk több mint 500 anyagot tartalmaz, amivel gyakorlatilag a saját otthonodban, a saját időbeosztásoddal tudod fejleszteni a nőiességed és a vonzerőd.

BEAUTYROBIC® HOME PRO TARTALMÁBÓL a teljesség igénye nélkül:

✅Összesen több mint 500 anyagot tartalmaz a Beautyrobic Home Pro

✅Közel 100 speciális alakformáló, nőiességet fejlesztő Beautyrobic® edzésprogram, különböző intenzitásúak, és akár egy órád van naponta, akár csak 10 perced, találsz neked valót

Nőiesség- és önbizalomfejlesztő meditációk, női energiát aktiváló rituálék, pszichológus által összeállított gyakorlatok, Meditattractiveness hanganyagok, amelyek rendszeres gyakorlásával a nőiességed, az önbizalmad és a vonzerőd is belülről fog kisugározni

A változtatás pszichológiája: Ez az inspiráló interjú segít, hogy az otthoni program esetén is meg tudjuk változtatni a napi rutinunk és az új szokásokat: edzés, arctorna, meditáció, önmagunkkal törődés be tudjuk iktatni rendszeresen

A fogyás pszichológiája: Hiánypótló motivációs hanganyag hogy rávedd magad arra, hogy gyakorlatilag végigcsinálj egy diétát és elérd az álomtestsúlyt, és kialakítsd magadban azt a kitartást és gondolkodásmódot, hogy bármi történjen, a kifogásaidat legyőzöd, mert “Lefogyok, mert azt mondtam!”

Táplálkozási útmutatók, rengeteg cukormentes, alakbarát, belülről szépítő, vitalizáló Beauty ital, smoothie recept

Komplex programok, kihívások napi útmutatókkal és gyakorlatokkal, lépésről-lépésre vezetnek végig, hogy melyik nap mit és hogyan csinálj, attól függően, hogy mi a célod

Havi egy csoportos Zoom megbeszélés, ahol minden kérdésedre választ adok, hogy elérd a kitűzött célod

Minden hónapban további tartalmakkal bővül, így mindig fogsz új, felfedeznivaló anyagot találni

Már ebből a néhány példából is látható, mennyi értékes anyagot adunk, és hogy ez jóval több, mint amennyit a legtöbb program általában nyújt.

👉KATT IDE, MI MINDENT KAPSZ MÉG A BEAUTYROBIC HOME PRO ELŐFIZETÉSSEL
(500 anyaggal a saját otthonodban, a saját időbeosztásoddal Beautyrobicozhatsz, és fejlesztheted a nőiességed és a vonzerőd kívül-belül)

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba