Annyira sokat számít, hogy az, amit csinálunk, abban megtaláljuk az örömünket is! Ha nem így teszünk, előbb-utóbb abbahagyjuk!

Ez igaz a testedzésre is, hiszen az egyik legfontosabb alapelv, ne azért edz, mert utálod a tested, hanem azért, mert imádod.

Ugyanez igaz az étkezésre is, úgy kell kialakítani az étkezésünket egészségesre, hogy közben megtaláljuk benne az örömünket is!

👉Ha éppen fogyni akarsz, alakodat szépíteni, akkor szeretnénk veled megosztani egy másik tuti tippet, ami segít, hogy kitartóan és sikeresen elérd a kívánt eredményt.

Ez pedig nem más, hogy legyen egy konkrét célod! Bontsd a célt részcélokra, rendelj hozzájuk feladatokat, a feladatok elvégzéséhez pedig rendelj eszközöket, végül szabj határidőt az elvégzésükre. Ahhoz, hogy ezt megtudd tenni, erre a legjobb eszköz a kihívás.

Miért jó egy kihívással összekapcsolni a célod?

Mert egy jó kihívás pontosan megmondja, hogy mit, mennyit és meddig teljesíts.

Ez azért olyan jó, mert ha meg van fogalmazva, hogy pontosan mit, mennyit és meddig kell megtenni, akkor ugyanúgy, ahogy a céloknál (hiszen ez is egyfajta cél), itt is igaz az alábbi mondás:

„Ha egy jó cél pontosan meg van határozva, azaz ha számszerűsíthető, akkor el is érhető.”

Ráadásul ha van lejárati ideje, akkor előre látod a végét és könnyebben ráveszed magad arra, hogy véghez is vidd azt és semmiképpen ne add fel félúton!

Úgyhogy ha elszántad magad, akkor van egy jó hírünk, most 2 kihívást is indítunk 2023. áprilisban, akár otthon szeretsz edzeni, akár csoportosan, most nem maradsz cél nélkül 👇

Otthonra szeretnék egy kihívást

Add ide nekünk ezt a 4 hetet, és vágj bele a Beautyrobic Home Pro 30 napos BEST OF YOU programba otthonról, kényelmesen!

Best of You kihívás

Ez a Beautyrobic Home Pro otthoni program segít, hogy önmagad legjobb verziójává válj. 🙂

„Jobbá teszed a világot azáltal, hogy mindennap dolgozol magadon azért, hogy önmagad legjobb verziójává válhass.” – Roy T. Bennett

30 napra lebontva minden nap kapsz feladatokat (arctorna, Beautyrobic edzés, nőiességfejlesztő meditáció stb.) és ha végig csinálod csak ezt a programot, érezni és imádni fogod a hatást, ezt garantálhatom. ❤️

Katt ide és nézd meg, mi mindent kapsz még a Beautyrobic Home Pro előfizetéssel

Inkább csoportos órára szeretnék egy kihívást

Ha te nem tudod magad rávenni az otthoni edzésre, és inkább a csoportos edzést preferálod, akkor számodra is van egy jó hírünk: 2023. április elsejétől elindult a 2 hónapos kihívás a Beautyrobic Központban.

Vegyél részt 30 Beautyrobic órán 2023. április 1. – május 31. között a Beautyrobic Központban (Beautyrobic, Beautyrobic Core és Beautyrobic Sense is beleszámít).

Minden résztvevőnek azonnal AJÁNDÉK online arctorna program jár, hogy ne csak a teste, hanem az arca is feszesebb legyen⁣.

Minden teljesítőre extra Beauty csomag vár szuper ajándékokkal és oklevéllel.

Az első teljesítő egy 5 alkalmas Beautyrobic Központ bérletet is kap⁣!

Katt ide a Beautyrobic Központ órarendért

Annyira örülök, hogy általunk rengeteg nő rálépett az egészség és a rendszeres mozgás irányába 🙂Mindig mondtam én, hogy élvezettel is lehet szenvedni 😃

Sokan számoltok be arról, hogy micsoda változásokon mentek keresztül a Beautyrobicnak köszönhetően*.

„Fogytam 8 kg-t és tartom is 😀 Beautyzni más, mint a többi torna, azokat hajlamos voltam ellógni, de a beauty szent és sérthetetlen”* 😀

“-25 kg-ot és 4 ruhaméretet diétáztam, Beautyrobicoztam, guggoltam és plankeltem le a testemről. A heti 3-4 beautyrobic óra eredményeként az izmaim tónusossá váltak: a karom és hátam szép szálkás lett, a hasamon finoman rajzolódnak a kockák, a derekam vékonyabb, mint 18 éves koromban volt, a fenekem és a combom pedig szép formássá vált, amit nem kell takargatni fürdőruhában sem.” – Vera*

Érdemes belevágni kihívásba, csak nyerhetsz vele!

*A Beautyrobic visszajelzések eredményeit nem garantálhatjuk, hogy mindenki eléri, és az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.

 

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba