Kedves Brigi!
Régóta szeretném Neked köszönetképpen elmondani; hogy mit jelent Nekem a Beautyrobic. Sok mindent, ezért hosszú a levél 😉
A mozgás, kisebb nagyobb megszakításokkal, változó lelkesedéssel, de mindig az életem része volt. Bàr soha nem voltam versenysportoló; az egészséges életmód miatt, majd később persze a hiúság meg a bikiszezonok miatt is, sokféle mozgásformàt kipróbàltam. 9 év gyerekkori úszàs utàn futottam; spininngeltem, squasholni is jártam héba hóba és többféle aerobicot is kipróbàltam. A pàr éve diagnosztizàlt PCOS és inzulinrezisztencia miatt a rendszeres mozgàs még fontosabb lett, de hosszútávon egyikben sem leltem örömömet, csak azért csináltam mert „kell”.

Kipróbàltam a rúdtàncot is; szuper volt az óra, de mivel egy igazi mozgàskoordinàciós antitàlentum vagyok; így sikerélményem nem volt 🙂. A szomszéd teremben épp Beautyrobic volt; nagyon kíváncsi lettem, és a következő nap ki is próbáltam. Az első olyan edzés volt életemben; amikor nem az órámat figyeltem, hanem élveztem; és magàval ragadott a hangulat, plusz a testem is hamar formálódott. Bàr nem sikerült a gyakorlatokat elsőre tökéletesen végrehajtanom; de az oktatók nagyon figyelmesek és kedvesek, alaposak voltak, akàr edzés közben differenciáltan foglalkoztak a tanítványokkal, ami szintén ritka. Tavaly télen elég nehéz időszakom volt a munkahelyemen; de a Beautyrobic nem csak edzés; hanem feltöltődés és kikapcsolódás is lett szàmomra a rengeteg ülőmunka után. A 90 perces edzés végén a hosszabb nyújtàs alatt a stressz is feloldódott bennem; és sokkal nyugodtabban mentem haza. Annyit meséltem róla a baràtnőmnek, hogy egyszer eljött velem kipróbàlni. Azóta is törzsvendég 🙂 . Húgom vidéken lakik; sajnos ott nincs Beautyrobic, de mikor meglàtogat mindig elmegyünk együtt és nagyon élvezi.
Tavaly tavasszal várandós lettem a kisfiammal. Valószínűleg, a sok sok Beautyrobic edzés alatt felépìtett hasizom is nagyon sokat segített; hogy a pocakom szépen a „helyén maradjon” majd szülés után hamar vissza is menjen. Csak az 5. hónapban kezdett el làtszani; és ugyan Beautyrobicra nem jàrhattam; de a 6. hónapig még 5km-t futottam, és szülés előtt pàr nappal is még tornàzhattam. A 6 hetes kontrollt nagyon vàrtam, ahol az orvosom engedélyezte hogy folytassam; így 7 héttel szülés után voltam először újra Nálatok, fantasztikus érzés volt. Azóta is jàrok újra; és szerencsére ez a szoptatàsra sem volt semmilyen rossz hatással, közvetlenül edzések után és másnap is elfogadta a kisfiam, pedig voltak félelmeim a keringő tévhitek miatt.
És ugye boldog mama, boldog baba….
Köszönöm Neked ezt a szuper edzésmódot, Áginak, Juditnak, Mariettának és Nikinek pedig a szuper órákat!!!

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba