Kedves Brigi,

Ezúton szeretném megköszönni a beautyrobicba belefektetett munkátokat:

Hogyan lett próbaórából szenvedély? Mit jelent nekem a beautyrobic?  Miként változott meg általa az életem?

Belecsapva a történetbe, Mariettám egyik ismét extrabrutál edzése után J azon tanakodtunk, hogy mikor is kezdtem el hozzá járni és mikor volt az első beautyrobic órám. Meséltem neki, hogy az első órámat Petra barátnőmnek köszönhettem, aki akkora már lelkes és rendszeres látogatója volt a beautyrobic edzéseknek.Az első edzés előtt elolvastam a cikkeket és megnéztem a videókat, amelyek a beautyrobicról szóltak.  Már akkor nagyon megtetszett, ahogyan ötvözi az aerobic hagyományos elemeit a különböző táncstílusokban használt elemekkel. Ezt követően márcsak egy feladatom volt ott lenni az edzésen. Izgatottan vártam az első órát…és mit is mondhatnék?

Imádtam!!!! …és mi volt a hatása? Az első edzés után az egyik barátnőmmel találkoztam, akinek kb. 30 percet csak arról áradoztam milyen jó volt az edzés és mennyire élveztem, másnap meg jött az izomláz, amitől ugyan kicsit robotos lett a mozgásom, de alig vártam a következő alkalmat. Egy idő után azon kaptam magamat, hogy a mindennapjaim részévé vált, ha nem jutottam el edzésre hiányzott. Ekkor jöttem rá, hogy ez mar szenvedély.

Azóta több mint két év telt el és sok-sok száz alkalmon vagyok túl. Ez idő alatt voltak könnyebb és nehezebb periódusok is.  A könnyebb periódusok alatt  plusz energiát jelentett számomra, a nehezebb időszakokban meg a legjobb gyógyírt. Sok tekintetben más lett az életem, de a beautyrobic fix és az is marad.

Őszinte barátokra találtam, egy fantasztikus közösség tagja lettem, magabiztosabb vagyok az életben és sikeresebb a másik szenvedélyemben a rúdfitnessben.

Mindezt a beautyrobicnak és nektek köszönhetem!

Minden kedves beautyrobic trénerek üzenem: a kemény munkátoknak, energia és időbefektetéseteknek  köszönhetően több száz lány, köztük én is  napról napra magabiztosabbnak, nőiesebbnek és kitartóbbnak érzi magát.

Brigi neked extra köszönet a beautyrobicért. Ösztönzőleg hat rám, ahogyan felépítetted a beautyrobic birodalmat.

Mariettám, mint trénerem és barátom, neked azért szól az extra köszönet, mert lassan két éve mindig azzal a nagy mosollyal az arcodon vársz engem, támaszom vagy a nehezebb napokon és a guggolásnál szúrós tekintettel rám szólsz, hogy mélyebbre guggoljak. Hálás vagyok minden egyes gyilkos edzésedért, aminek  minden egyes pillanatát imádom.

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba