Előzmények:

Sokakhoz hasonlóan nem szerettem a tesiórákat az iskolában. Nem alakult ki bennem az, amit úgy hívnak „ a mozgás öröme”; nem vált megszokássá, hogy mozogjak. Majd az egyetemen –sokakhoz hasonlóan – napokat, heteket ültem könyv fölött a vizsgaidőszakokban. Sokakhoz hasonlóan ülőmunkát végzek. Sokakhoz hasonlóan nem a legjobb géneket örököltem. (Ezért sokakhoz hasonlóan irigykedve csodálom azokat a nőket, akik süti- és csoki-hegyeket tüntetnek el, mégis gebék maradnak. Szemetek! J)

Mozogni kell, nincs mese! A stresszt le kell vezetni valahogy (na jó, még valahogy ;)), a kilókat kordában kell tartani valahogy ,a szexi rucikba bele kell férni valahogy.

De hogy?!

Kitérők:

-Nőstényfitnesz: Micsoda?! Hosszú történet…nekem, és néhány „nősténytársnak” fogalom, köszönet érte Ceglédi Alexandrának. Először tapasztaltam meg a mozgás örömét, és azt az érzést, hogy képes vagyok formálni a testem.

– Salsa: sokan imádják, és engem is elragadott, köszönet érte Gercsényi Nikinek. Először tapasztaltam meg az érzést, hogy képes vagyok táncolni.

Egyéb „pótcselekvések”:

-Jóga: jó, de nem elég dinamikus.

-Reggaeton: jó, de túl dinamikus. J No, és persze a számomra megjegyezhetetlen koreográfiák.

-Zumba: jó, de még mindig nem az igazi…koreográfiák még mindig, és tulajdonképpen melyik is a bal lábam, melyik bal, a másik bal…és minek a rojt a gatyára?!

Ahogy rátaláltam:

-kuponos oldalon (kuponbirodalom)-3 alkalmas kupon, rögtön megtetszett. Mivel nincs netbankom, a barátomat kértem meg, hogy vegye meg nekem. Megnézte az oldalt, a videót-képzelhetitek a nyálcsorgatást – és közölte, ha olyan hasam lesz, mint a csajnak a képen, részéről kupont, bérletet, bármit…

– az első alkalom:még minden új. A hely, a tanár, a hősugárzó, az olaj, a csajok (lányok, nők, asszonyok), a zenék, a bénázás a gumiszalaggal, valaki gondoskodón nekem is behozott egy jógamatracot…de a mozdulatok ismerősek, mint minden nőnek, hiszen a zsigereinkben vannak, legmélyebb ösztöneink diktálják őket. Azon kapom magam, hogy vigyorgok, és kis patakokban folyik rajtam az izzadság. Még nem vittem törölközőt…a kis kezdő…azóta már kettővel járok, és a víz is elengedhetetlen. Meg hajgumi. Meg egy plusz felső.

A hatás:

– ha nem velem történik, nem hiszem el: már az első alkalom után láthatóan-érzékelhetően mérséklődött a kis úszógumi a derekam körül, és mire a kupon lejárt, el is tűnt, a babahájjal együtt!!!

– a finom olajnak, na és persze az intenzív izzadásnak köszönhetően a bőröm szebb, feszesebb lett. A változás látható, érezhető.

– azon kapom magam, hogy alig várom a következő órát, sőt, ha tehetném, minden nap mennék

– következő fokozat, hogy otthon is gyakorlom a mozdulatokat, de az nem az igazi: hiányzik a hősugárzó melege, és az egyszerre szexi és megnyugtató félhomály, a finom olaj illata, a csajok társasága, Brigi vagy Dóri vezényszavai, és időnként poénjai, és (Te jó ég!!!!) a tükör!!! Jólesik belenézni!!!

Mi jön még?

Újabb és újabb bérletek. Felcsillan a hihetetlen, az elképzelhetetlen, és úgy tűnik, már csak karnyújtásnyira van: lehet olyan alakom, amilyenre mindig is vágytam?! (Mesterséges beavatkozás, szike, méregdrága kozmetikai beavatkozások, csodaszerek nélkül?!) Akár még kocka hasam is?! Pici, feszes, kerek popsim ?! Eltűnhet a narancsbőr, ami 16 éves korom óta kísér, és nem engedi, hogy elhiggyem: jól áll a tanga?! Kiderül…

A jelszó addig is:

Szeresd a tested! A beautyroic-kal ez nem is nehéz!

Köszönöm az órákat, és a múlt szombati estét! Holnap végre megyek órára. Már alig várom!!!”

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba