Kérlek segítsetek ???

Óriási mérföldkő érkezett el a Beautyrobic háza táján és ehhez most nagyon szükségem van a közreműködésetekre!
A Beautyrobic, amely már nem csak hazánkban, de külföldön is elkezdett terjeszkedni most egy nagyon izgalmas és egyedülálló projektet szeretne megvalósítani. Több, mint 5 éves fennállásunk óta minden visszajelzés arról szól, hogy a Beautyrobic nem csak a külsőt befolyásolta hihetetlen mód, hanem a nőiességre és a pozitív énképre is rendkívüli módon hatott az órára járók körében. Pont ezért szeretnénk ezt most valóban tudományosan megvizsgálni és kiértékelni. Óriási lépés lenne ez a Beautyrobic életében, ami azonban csak a Ti segítségetekkel valósulhat meg. Nincs más dolgotok, mint hogy a pszichológus által összeállított kérdőívre válaszoljatok őszintén és nyitottan. Ezzel egy olyan projekt részeseivé váltok, ami egyedülálló lenne, hiszen az eredményeket, nem csak Magyarországon, de külföldön is publikálnánk. Természetesen a kitöltés teljesen anonim, így semmi személyes nem kerül ki, amit leírtok.
Azonban tudjuk, hogy az idő az egyik legdrágább kincsünk, így mindenképp szeretnénk meghálálni, hogy részt vesztek ebben az izgalmas, ám de annál nagyobb projektben. Éppen ezért a válaszadók, amennyiben megadnak egy jeligét és azt elküldik nekünk, egy ajándék hanganyagot szeretnénk adni, amiben Békési Brigitta, a Beautyrobic brand és edzésmódszer megalkotója, a Fitala Vállalkozók Országos Szövetségének “Jövő reménysége” díj nyertese azt tanítja és mutatja be, hogy hogyan lehet az első benyomást úgy alakítani, hogy akivel találkozol, az el legyen ragadtatva tőled. Hiszen tudjuk, hogy minden találkozásnál döntő lehet a rólad először kialakult kép. Szóval szerettünk volna valami olyat adni, ami igazán hasznos mindenki életében. Ezen felül van még egy meglepetésünk. Ha valaki szeretné, a kutatást végző pszichológus felajánlotta, hogy ha a kitöltő elküldi neki a jeligéjét, akkor kielemzi az ő személyes válaszait és elküldi azt neki egy válasz emailben. A kutatást egyébként Nistor Mihaela, kutató pszichológus végzi, aki a Debreceni Egyetemen a doktori fokozat megszerzése előtt áll, illetve jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetem pszichológiai tanszékén oktat. A kutatásban vizsgáljuk az énképet, a testképet, a szexuális életet, a párkapcsolati elégedettséget és a nőiesség megélésének minőségét. Szóval minden izgalmas területet, ami egy nő életében előfordul.
Ehhez viszont az kell, hogy minél több mintánk legyen, ami alapján az elemzést ki tudják értékelni minél biztosabban.
Szóval a következőre kérnélek Titeket. Alább elhelyeztem 2 linket..Az egyiket azok a hölgyek tudják kitölteni, akik minimum fél éve járnak Beautyrobic-ra, a másikat pedig olyan hölgyek, akik sportolnak ugyanúgy rendszeresen, de nem tánc jellegű mozgást.
Megvizsgálnánk, hogy van e különbség és ha igen, akkor mi a különbség a 2 tesztcsoport között…
Ez érdekes lehet mindenki számára…
Rossz válasz nincs, az a lényeg, hogy őszinte legyen ?
Kérlek Titeket Osszátok meg és kérjétek meg az ismerőseiteket is!!!
NAGYON KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK A SEGÍTSÉGET!!!???

Beautyrobicosok linkje:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSf1zP6AswkbiM4Hx…/viewform…

Más edzést végzők linkje:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLScf8rZGAQ_vXuLOr…/viewform…

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba