Elérkezett az idő az én előtte-utána képeimhez. Azért szeretném megosztani Veletek, hogy lássátok, hogy nem minden a genetika, hogy egy kis akaraterővel és kitartással mire viheti az ember, és hogy két gyerekes anyukaként sem kell elbújnunk bő ruhák mögé…

 

Igazából sosem voltam elégedett magammal. Nem voltam túlsúlyos, de mindig ott volt az a plusz felesleg, ami valahogy sosem akart lemenni. Rettegtem tőle, hogy a gyerekek megszületése után már esélyem sem lesz, hogy olyan alakom legyen, amire mindig is vágytam. Már azon gondolkoztam, hogy milyen alakformáló fehérneműt vegyek, hogy valahogy jobban érezzem magam a ruháimban.

Körülbelül 2 évvel ezelőtt találkoztam egy ideje nem látott unokatestvéremmel, aki olyan változáson ment át, hogy alig hittem el. Nem telt el egy hét, és lenn is voltam az első Beautyrobic edzésemen. És ez mindent megváltoztatott. Első próbára megfogott a nőiessége, hangulata, az egyedisége, és nem utolsó sorban a kemény edzés, melynek láttam a hatását. Pár hónap telt csak el, és magamon is éreztem, ahogy formálódok, és tűnnek el azok a zsírpárnák, amikről azt hittem, hogy sosem fogok tudni megszabadulni. Mindeközben pedig egy olyan csapat részese lettem, ahova öröm volt járni. Mindig kikapcsolt a nap végén.

Ekkor döntöttem el, hogy én is edző leszek, hogy én is segíthessek azoknak a lányoknak, akik szeretnének változtatni az életükön, és szeretnének közelebb kerülni a vágyott alakhoz. És egy kicsit talán magamért is, hogy bizonyítsam, hogy egy két gyerekes anyuka is lehet Beauty!

 

Higgyétek el, nincs lehetetlen! Csak egy picit akarni és tenni kell érte! És persze szorgalmasan járni Beautyrobic órákra. 🙂

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba