Változtasd valósággá álmaid!

Már elstartolt az új év, a januári időszak pedig annak kedvez, hogy egy picit befelé nézzünk és tiszta lappal, új célokkal és lendülettel induljunk el az évnek.

Éppen ezért most olyan tippeket szeretnék megosztani, amelyek segítenek a célok elérésben, külső-belső átalakulásban, az önfejlesztésben, és hasznos tudásanyagot tartalmaznak, mert a Beautyrobicos lányok nem csak álmodoznak, de tesznek is az álmaikért.

TIPPEK, HOGY ELÉRD A CÉLJAID

☑️Írj egy levelet magadnak

Ha teljesen tiszta lappal szeretnéd indítani ezt az évet, akkor írj egy levelet magadnak, amiben megbocsátasz magadnak a tavalyi évben történt eseményért, ami még benned van és még mindig rosszul érzed magad, ha rágondolsz. Ez segít elengedni a benned lévő feszültséget és akár még a történtek mélyebb megértésében is segíthet. Ebben a levélben írd le azt is, hogy mit tanultál belőle és hogyan tudod ezt idén pozitívra fordítani.

Egy olyan levelet is érdemes írnod, amiben leírod, hogyan képzeled el az életed 5, 10 vagy 20 év múlva. Hagyd, hogy a gondolataid szabadon áramoljanak, ne befolyásold, ne irányítsd és legfőképp ne kritizáld és bíráld őket.

🤫Tudtad, hogy a Beautyrobic Home Pro olyan 31 napos programot is tartalmaz, amely segít letisztázni a gondolataidat és segít, hogy megtudd, mit is szeretnél igazán, legbelül?

Máris hozzáférhetsz, csak katt ide és próbáld ki a Beautyrobic Home Pro-t!

☑️Tisztázd le, mit is szeretnél valójában

Tisztán látnod kell, hogy hol vagy jelenleg, hol tartasz, mik a jelenlegi körülményeid és helyzeted és innen pontosan hova szeretnél eljutni. Ez azért olyan fontos, mert tisztánlátás nélkül nagyon nehéz bármiben is igazi, tartós eredményt elérni. Aki tisztán látja, hogy mit szeretne és jól megtervezte a céljai felé vezető utat, annak semmi sem állhat az útjába.

Brian Tracy a világhírű szerző, lifecoach és előadó tökéletesen megfogalmazta: „A tisztánlátás nélkülözhetetlen. Ha pontosan tudod, hogy mit akarsz, az mérhetetlenül építi a magabiztosságodat.”

🤫🤫Tudtad, hogy a Beautyrobic Home Pro olyan speciális meditációt is tartalmaz, ami ehhez ad segítséget?

Máris hozzáférhetsz, csak katt ide és próbáld ki a Beautyrobic Home Pro-t!

☑️Írd le kézzel a céljaid mindennap

Mindennap emlékeztesd magad, hogy mit is szeretnél valójában, és azt is írd mellé, hogy aznap mit teszel a céljaid megvalósulásáért!

Ha pontosan látod a célt, lehet, hogy nem látod a teljes utat hozzá, de az első lépés megjelenik… Ha azt megcsináltad, a következő…. és a következő!…

Ha esetleg nincs időd minden nap újra leírni a céljaid, akkor legalább naponta egyszer olvasd fel hangosan.

🤫Tudtad, hogy a Céltervező Workshophoz ajándékba letölthető céltervezőt is adunk, amiben minden nap leírhatod a céljaid és az aznapi teendőid?

Katt ide és próbáld ki az otthoni előfizetést (és a benne található több mint 500 anyagot, a Céltervező Workshop felvételét visszanézheted, és letöltheted a céltervezőt)

☑️Ismerd meg magad az Ikigai-od felfedezésével

Egy fantasztikus japán módszer, hogy megtaláld a miérted, az életed értelmét, mert annál nincs csodálatosabb érzés, amikor megtalálod a küldetésedet és az alapján éled mindennapjaid.😉

🤫Tudtad, hogy a Beautyrobic Home Pro tartalmaz egy komplett Ikigai tananyagot is?

És máris hozzáférhetsz mind az 500 anyaghoz (az Ikigai tananyaghoz is), csak katt ide és próbáld ki a Beautyrobic otthoni előfizetését!

☑️Készítsd el az álomtáblád

Az álomtábla jellemzően poszter méretű, és olyan képeket, megerősítéseket és szövegeket tartalmazó tábla, amelyek mind azt szimbolizálják, amit el akarsz érni, és ezzel tulajdonképpen manifesztálod a céljaidat. Ez egy nagyon szuper vizuális manifesztációs, álommegvalósító és önismereti eszköz egyben. Érdemes kipróbálni, de óvatosan, mit teszel a tábládra, mert a végén megvalósul. 🙂

🤫Tudtad, hogy a Beautyrobic Home Pro-ban egy olyan tananyagot is találsz, ami segít összeállítani az álmaid életéhez szükséges álomtáblát?

És máris belevághatsz gyakorlásba, csak katt ide és próbáld ki a Beautyrobic otthoni előfizetését!

☑️Alakíts ki a céljaid eléréséhez szükséges rutint

Ha megvan a célod, megtervezed hozzá a lépéseket és eszközöket, szabsz neki egy határidőt és felállítod rá a stratégiát, akkor kitartással elérhetővé válik, hiszen mi nem csak álmodozunk, hanem teszünk is az álmainkért.

🤫Tudtad, hogy a Beautyrobic Home Pro-ban komplex, előre összeállított programok közül is válogathatsz, amik napi gyakorlatokkal, lépésről lépésre segítenek elérni a vágyott célt, mint például a Tökéletes Reggeli Rutin?

És máris hozzáférhetsz mindegyikhez, csak katt ide és próbáld ki a Beautyrobic otthoni előfizetését!

☑️Motiváld magad, hogy a tudatalattid (is) elhiggye végre, az álmaidat valósággá változtathatod

Minden reggel, amikor felkelsz, mondj ki, akár hangosan megerősítéseket, hogy emlékezz rá, hogy gyönyörű vagy, és a világ vár rád, hogy meghódítsd, hiszen bármit elérhetsz, amit igazán akarsz.

🤫Tudtad, hogy a Beautyrobic Home Pro megerősítéseket is tartalmaz, hogy tudatosítsd magadban, hogy milyen ellenállhatatlan, csodálatos, vonzó nő vagy, aki bármire képes, amit csak a fejébe vesz?

Ehhez is hozzáférhetsz, csak katt ide és próbáld ki a Beautyrobic otthoni előfizetését!

☑️Az elmédet tartsd edzésben meditációval (is)

Hiába tudod, hogy kitartónak kellene lenned, ha még sincs benned elég akarat! Hiába tudod, hogy hogyan és mit kellene tenned, és hányszor ahhoz, hogy elérd a célod, ha mégsem tudod kiiktatni a rossz szokást, és nem tudod rávenni magad rendszeresen az új szokásra. Az igazi változást a tudatalattidban tudod elérni, ehhez viszont sokkal szofisztikáltabb módszerekre van szükség!

🤫Tudtad, hogy a Beautyrobic Home Pro-ban speciális, pszichológus által összeállított meditációs hanganyagokat is találsz, amelyek ebben is segítenek?

Máris hozzáférhetsz mindegyikhez, csak katt ide és próbáld ki a Beautyrobic Home Pro-t!

☑️Vegyél részt egy Céltervező Workshopon

Amikor együtt gondolkodsz másokkal, az sokkal hatékonyabb tud lenni, mit amikor egyedül. Sokszor kifogás, hogy nincs időd elmenni valahova, de szerencsére már online elérhető workshopok is vannak, így egy oktató segítségével kényelmesen, a saját otthonodban dolgozhatod ki a saját céljait. Más megvilágításban, kívülről szemlélve rávezethet a saját céljaidra és azok elérésének módjára.

🤫Tudtad, hogy január 13-án 10 órától Céltervező Workshopot tartok a Beautyrobic Home Pro előfizetőknek?

Ha még nem vagy előfizetőnk, Te is részt vehetsz rajta, és a workshop felvételét visszanézheted, csak katt ide és próbáld ki a Beautyrobic otthoni előfizetését!

CÉLTERVEZŐ WORKSHOP

Tarts velem január 13-án, szombaton 10 órától, amiben megmutatom, hogyan változtasd az álmaidat valósággá.

Miért érdemes részt venni élőben a Zoom workshopon:
✔️Segítünk átgondolni és lefektetni a 2024-es célokat
✔️Megtervezzük azok elérésének mikéntjeit és hogyanjait
✔️Megmutatom, hogy én hogyan tudtam gyökeresen megváltoztatni és pozitív irányba terelni az életem
✔️Véget vetve az eddigi próbálkozásoknak, garantált sikert tervezünk 2024-re
✔️A workshopon élőben részt vevők számára lehetőség van kérdezni

Az álmok azért maradnak álmok, mert nem adunk nekik se határidőt, se követhető tervet azok megvalósítására.

De ennek most vége.

Január 13-án, 10:00-kor a 2024-es álmaidat valósággá változtatjuk!

Hogyan tudsz részt venni?
🤫Tudtad, hogy a Beautyrobic Home Pro előfizetéshez jár ez a workshop? Ha már előfizetőnk vagy, a legfrissebb, New Year New Me programban találod a Zoom csatlakozási linket.

🎬 Sőt a Céltervező Workshop felvételét fel is fogjuk tölteni a Beautyrobic Home Pro állandó tananyagai közé.

Katt ide és adj nekünk és magadnak egy hónapot, így részt vehetsz a szombati Céltervező Workshopon, addig pedig azonnal hozzáférsz a több mint 500 anyaghoz!*

Mindezek után csak egyet kérnék tőled!

CSINÁLD!

Nincs kifogás, CSAK CSINÁLD!

…és meglátod, bármit elérhetsz, amit csak szeretnél!

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba