Ha jó testet akarunk, ha jól akarjuk érezni magunkat a bőrünkben, akkor meg kell dolgozzunk érte! És nem kampányszerűen, hanem rendszeresen!

Bárkivel előfordulhat, hogy néha lankad a lelkesedés, (például a nyári hőség is el tud csábítani vagy éppen a rossz idő) ezért most szeretnék veletek megosztani egy egyszerű trükköt, amit bevetek, ha eljön az edzésidő és úgy érzem nincs kedvem edzeni, nincs kedvem megmozdulni sem!

A tipp, hogyan motiváld magad az edzéshez, ha nincs kedved edzeni:

Az edzést halasztod? Lehet, hogy mégse kéne, gondolod magadban…Annyi elintéznivalód van, annyira nagy a hőség…

Amikor úgy érzed, hogy nincs kedved edzeni, és már épp kezdenéd lebeszélni magad, az alábbi szuper hármas kombóval biztosan megakadályozod:

✅ELSŐ LÉPÉS
Gondolj arra, milyen testet szeretnél (ha van egy kép, ami motiváló számodra, nézd meg)

✅MÁSODIK LÉPÉS
Közben tegyél be egy olyan zenét, amit imádsz és felpörget, ami motivál, ami beizzít és hallgasd végig max hangerőn (munkahelyen, lehetőleg fülhallgatóval🙂 )

✅HARMADIK LÉPÉS
Zenehallgatás közben kezdd el mozgatni a tested, táncolj és közben vedd fel a kedvenc edzőruhád!

Hidd el, garantált a siker! Felforr a véred és már alig várod, hogy kezdődjön a Beautyrobic 😉😃👯‍♀️💦👍

Extra tipp: otthoni edzésnél érdemes 1 órásnál rövidebb edzésprogrammal kezdeni, így biztosabb, hogy kitartó leszel.

Miért érdemes rendszeresen Beautyrobicozni?👇

💭” A Beautyrobicnak köszönhetően a testmozgás a mindennapjaim részévé vált és a sport nélküli életet teljes egészében elképzelhetetlennek tartom. Beautyrobicozáskor a külvilágot kizárva csak a testemre és a lelkemre tudok koncentrálni.

Mindamellett, hogy a Beautyrobic egy brutális edzés és minden izzadságcsepp mögött kőkemény munka áll, megtanultam elfogadni a testemet, melynek átalakulása gyakorlatilag a saját szemem előtt zajlott le.

Az egyértelmű fizikai változásokon túl a kisugárzásom mértéke is nőtt, a környezetemtől rengeteg pozitív visszajelzést kaptam napi szinten. Ahogy múltak a hetek, egyre magabiztosabbá váltam, nőtt az önbizalmam, így olyan régóta halogatott, nehéznek tűnő lépéseket voltam képes megtenni egyik napról a másikra, melyek máig is hatással vannak az életemre.”

– Noémi (róla készültek az alábbi, Beautyrobic előtt és után fotók)*

* A Beautyrobic visszajelzések eredményeit nem garantálhatjuk, hogy mindenki eléri, és az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba