Akár egy órád van naponta, akár csak 15 perced, van megoldásunk, mert a VONZERŐ mindenkinek jár.

Sokszor azt hallom fő kifogásnak az edzés kihagyására, hogy nincs elég idő. Ami persze érthető ebben a felgyorsult világban, annyi hatás ér minket és annyi teendő van, így tényleg nehéz tudatosan időt szakítani, de mint tudjuk, amit az ember meg akar oldani, meg is tud, csak max. egy kicsit másképp…

Pont ezért most szeretném veled megosztani, hogyan tudod fejleszteni a nőiességed, ha nincs sok időd.

Tippek, hogyan tudod a nőiességed fejleszteni akkor is, ha nincs sok időd

✅Vérpezsdítő csípőtekerés naponta 3x5perc

Vedd elő a kedvenc zeneválogatásod és a stoppert, minimum 3, de a legjobb, ha 5 percig tekered a csípőd szexin, ahogy Beautyrobicon is szoktuk – adj bele mindent, feledkezz bele, add át magad a zenének és élvezd minden porcikáddal!

Végezd olyan gyorsan, ahogy tudod, de a legfontosabb, hogy szabályosan kivitelezd!

Beautyrobic Home Pro otthoni programunkban oktatóvideókat is találsz a gyakorlatok helyes kivitelezéséről.

Egy nap legalább 3x ismételd, de a legideálisabb az, ha 5x el tudod ismételni! (állíts be magadnak előre mindennap figyelmeztetőt a telefonodon!)

Tipp: nem egymás után, hanem egyenletesen szétszórva végezd a nap folyamán az 5 alkalmat.

✅Guggolás naponta 3x5perc

Ugyanúgy, ahogy a csípőtekerésnél, itt is vedd elő a kedvenc zeneválogatásod és a stoppert (3-5 percre beállítva), és végezz guggolásokat olyan gyorsan, amennyire csak lehet, hogy felpörgesd az anyagcserédet és úgy eddz pár percig, mintha épp kergetnének, vagy az életed múlna azon, hogy elkapj valamit. 😉

Egy nap legalább 3x ismételd, de a legideálisabb az, ha 5x el tudod ismételni! A legfontosabb, hogy szabályosan kivitelezd! Akár variálhatod is, hogy a napi öt alkalom ne legyen unalmas, például reggel csípőtekeréssel kezded, este guggolással fejezed be.

Beautyrobic Home Pro otthoni programunkban Wild Cats Theory néven találjátok ezeket a gyakorlatokat, de azon kívül egy komplett programmal is segítünk napi útmutatóval, plusz megismerheted a “Vadmacska Teória” brainhacking módszer működési elvét is.

✅Napi 15 perc nőiesség

A Beautyrobic Home Pro otthoni programban találsz egy olyan komplett programot, amit kifejezetten azzal a céllal hoztuk létre, hogy akkor is fejleszthesd és igazán megélhesd a nőiességed, ha csak napi 15 percet tudsz rá szánni.

Ebben a napi 15 perc nőiesség programban minden nap vár rád maximum 15 percnyi nőiesség tunning, mint Beautyrobic edzésprogram, arctorna, speciális nőiességfejlesztő meditáció és rituálé.

Ígérjük, ezzel nem futsz ki az időből, az elegáns és nőies mozdulatok viszont észrevétlenül beépülnek a mindennapjaidba.

✅Válassz 20 perces vagy annál rövidebb edzésprogramot

A Beautyrobic Home Pro tele van 7 perces, 10 perces, 20 perces edzésekkel is, így akinek nagyon nincs ideje, még az is talál megfelelőt! Pont azért, hogy az idő ne legyen akadály 😉

Ráadásul a Beautyrobic miközben a testet formálja, észrevétlenül hat a nőiességre, az önbizalomra és magabiztosságra! Így eleve sok időt megspórolsz vele.

És hogyha azt gondolod, ha nem edzel egy órát, az már nem is számít, ezért inkább bele sem kezdesz, akkor olvasd el a WOW HATÁS könyv erről szóló részletét – lásd lent.

👇MIÉRT IS SZÁMÍT MINDEN MOZGÁS? részlet a WOW HATÁS könyvből👇

“Ha úgy hozta az életed, hogy csak egy 25 perces futás jut neked, mert többre nincs időd, akkor legalább azt a 25 percet eddzed végig tisztességgel és nagy beleadással.

Edzőként, sokadmagammal elítélem azokat a tanácsokat, miszerint 30 perc alatt nem is beszélhetünk edzésről.

Ez megint csak arra ösztönzi a kevésbé motivált embereket, hogy akkor már ne is eddzenek, mert „Minek?”

És ha valaha is megfordult hasonló gondolat a fejedben, akkor most felteszek egy kérdést, neked, amire nem várok választ, csak arra kérlek, hogy gondold át:

Van-e különbség a között az ember között, aki heti 3 alkalommal 20 percet mozog és a között, aki azt mondja, hogy „30 perc alatt nem is beszélhetünk edzésről.” és emiatt nem mozog, nem tornázik, nem edzi a testét?

Egy rövid válasz: Az előbbi egy évben körülbelül 52 órát edz és körülbelül 35.000 kalóriát éget egy átlagos intenzitású edzés mellett is, míg az utóbbi számai: 0 azaz „nulla”.

Lesz-e különbség a két ember között egy év után? 5 év után? 10 év után? 20 év után?

Minden számít, ahogy Brian Tracy, a világhírű szerző, lifecoach és előadó mondaná. Minden számít.”

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba