Több, mint 6 éve tartok Beautyrobicot, és van valami, ami már nagyon régóta érlelődik bennem. Gyakorlatilag több ezer lány edzését és életmódváltását követtem végig, és most szeretném megosztani veletek, hogy szerintem mi kell ahhoz, hogy valakinél tényleg sikeres legyen az életmódváltás; ahhoz, hogy valóban látványos, és ami fontosabb, hosszú távú eredményt érjen el.

Megannyi edzésmódszer, program, online program közül lehet választani a fitnesz piacon, mégis sok nőnél elmarad a várt eredmény! Tudjátok, miért? Mert nem teszi bele a munkát, és nincs meg benne a kitartás. Ilyen egyszerű a válasz.

A jó testhez alapvetően 2 dolog kell: rendszeres mozgás és megfelelő táplálkozás. Nincs csodamódszer, hogy egyik nap felkelsz, másnap már megvan a jó test. Nincsenek 1 hetes megoldások, maximum koplalással, de az utána visszaüt, és még rosszabbul leszel. Sokszor látom én is, hogy valaki nagy lelkesen megveszi a bérletet, majd 2 hét múlva elmaradozik. Vagy megveszi az online anyagunkat, ami egy kőkemény edzésmódszer lett, de egyszer használja és ennyi. És mindig új dolgokat vesz, ahelyett, hogy azt az egyszerű dolgot betartaná, hogy egy dologba TEGYE BELE KITARTÓAN A MUNKÁT!

Többször elmondtam fórumokon, hogy azért kell, hogy olyan edzést válassz, amit szeretsz, és illeszkedik az életviteledhez, mert akkor fogod tudni csak kitartóan csinálni. Alakíts ki egy étrendet, ami amellett, hogy egészséges, olyan ételeket tartalmaz, amiket szeretsz, és amelyeknek az elkészítési idejük is illeszkedik a napi ritmusodba. (Van, akit én magam beszéltem le táplálkozási programunkról, a Beauty Diétáról, mert az hiába egy jól összerakott anyag tele szuper receptekkel, ha ő nem főz, akkor úgysem fogja elkészíteni az ételeket, és csak kidobja a pénzt.) Ha nem vagy kitartó, akkor hiába költesz rengeteg pénzt, hiába próbálsz ki mindig új módszert, semmi nem fog működni, mert a hiba nem a módszerrel van, hanem a te kitartásoddal.

Mindenki, aki ismer, tudja, hogy a minőségi dolgokban hiszek. Ezért veszem magam körbe szakértőkkel. Mert bár a diplomám mellett papírral rendelkező végzett edző, személyi edző, természetgyógyász, fitoterapeuta, táplálkozási szakértő, life coach vagyok, de ismeritek a mondást: „Minél többet tudsz, annál inkább rájössz arra, hogy mennyi mindent nem tudsz”. Aki gyógytornász, az 4 évig csak azt tanulja, gyakorolja, és hétvégén továbbképzésekre jár. Aki pszichológus, 5 évig tanulja a szakmát, és ahhoz kapcsolódó gyakorlatokra és továbbképzésekre jár.  Az én tudásom nem ilyen mélységű, és pontosan ezért kérem fel a legjobbakat. Én a rendszerekben hiszek, így a Beautyrobic is egy rendszert ad. A könyv, amit most írok, szintén egy rendszert ad majd, de még a Cellulit killer szérumunkat is rendszerbe tettem, azért van hozzá egy kiskönyv, és most készül a hozzáadott e-book.

Nem azt szeretném, hogy a pénzeteket költsétek nálunk, hanem hogy eredményeket érjetek el! De hiába adunk meg mindent nektek, hiába kemény az edzésünk, hiába tanítjuk meg, hogyan kell táplálkozni, ha nem teszitek bele a munkát és a kitartást, akkor nem fog működni. Viszont ha igen, akkor 100%, hogy működni fog, ezt biztosan állítom! Mert profi a rendszerünk, mert tudom, hogyan működik a test, és mert értek hozzá, hogyan kell helyesen táplálkozni. Rengeteg továbbképzés és iskolapadban töltött óra van mögöttem, valamint a sok szakértő, mind azért, hogy profik lehessünk. De mi csak az utat tudjuk adni, azon neked magadnak kell végigmenned!

Ahogy a Nike szlogenje mondja: Csak csináld!!!

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba