Húú, na most nagyon elkapott a hév, mert már nem először hallom, olvasom, hogy vannak a szerencsések, meg vannak azok, akik nem tehetnek a sorsukért…
Az alábbi üzenetem van nekik:
Nem, tényleg nem sikerülhet mindenkinek. Igazad van! És tudod miért nem:
Mert kellenek hozzá az alábbiak:
✔️1:
Bármit is csinálsz, tanuld ki jól. Ne legyél lusta tanulni és fejlődni, akkor sem, amikor már kiléptél az iskolapadból. Tessék szakmai alázatot gyakorolni és folyton éhesnek lenni a tudásra, hogy legyél te a legjobb…
Na itt már sokan kibuknak a rostán, de ha ez pipa, az még mindig nem elég, mert más is kell hozzá:
✔️2:
Legyél egészséges, hogy bírd a strapát, mert az egészségtelen életmód hamar visszaüt és nem lesz időd a munkádra kellőképpen koncentrálni, ha a saját fájdalmaid lekötnek.
Legyél magabiztos, merj kiállni magadért, mert ha elbújsz, akkor hiába van benned az a sok tudás, senki nem fog róla tudomást szerezni.
Legyél vonzó(karizmatikus) és szenvedélyes, hogy mások szívesen hallgassanak és magával ragadd őket a mondandóddal, mert különben elveszik a nagy zajban!
Tudom, hogy sokan mit gondolnak, de nem! A vonzerő nem veleszületett adottság, nem a szerencsések kiváltsága.. Meg lehet és meg is kell tanulni, mert aki nem teszi, az nézheti, ahogy más learatja helyette a babérokat.
Tanítják a suliban? Sajnos nem! De van technikája és elsajátítható? IGEN.
Miért hiszem, hogy kellene Beautyrobicozz, mert egyszerre segít abban, hogy egészséges, magabiztos és vonzó legyél.
Miért mondom?
Azért, mert tudom, hány embernek segített, mert nem véletlen, hogy a pszichológusok is hozzánk küldik az önbizalomhiányos lányokat, mert nem véletlen, hogy ők maguk is járnak hozzánk és nem egy fizetett megállapodás miatt vannak ott, mert naponta kapok levelet, hogy mennyire megváltoztattuk mások életét és mert én is tapasztaltam, hogy mit ad…
Csak a Beautyrobic segíthet? Természetesen nem! A Beautyrobic egy módszer, ami működik, de nem az egyetlen! A Beautyrobic nőknek szól és még élvezetes is, de természetesen van más hatékony módszer is a piacon, max nem mind a háromra nyújt segítséget, hanem külön kell összeválogatni.
✔️3: Ok, akkor elkezdesz Beautyrobicozni és a saját szakmádban fejlődni. Ez elég a sikerhez?
Nem, ez sem lesz elég, mert ha elkezdesz valamit, de nem csinálod rendszeresen, ha befizeted, de 2 nap után feladod, vagy 1 hét után, akkor nem lesz eredmény.
Ha eredményt akarsz, akkor csináld rendszeresen, és NE ADD FEL!
Vagy ne csináld, de akkor ne mondd azt, hogy vannak a szerencsések, és nekik könnyű…

Békési Brigitta

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba