2014 szeptemberében voltam először Beautyrobic órán a nagynénimmel. Már amikor átküldte a linket, és elolvastam, miről is szól a Beautyrobic, nagyon kíváncsi lettem. Úgy gondoltam, hogy ezt mindenképp ki kell próbálnom. Az első alkalom után bele is szerettem: meleg terem, félhomály, jó zene, kellemes hangulat, jó társaság és remek edző –így jellemezném az első óra tapasztalatait.

 

És hogy évekkel később mit adott nekem a Beautyrobic? Sokkal jobban érzem magam a bőrömben, nem csak az átalakulás után, hanem az órák alatt és után is. Korábban elképzelni sem tudtam volna, hogy a 40-es nadrágot 36-osra fogom cserélni, mivel egész életemben a „husibb” (ahogy Brigi mondaná „puhos”) lányok közé tartoztam. Sokkal magabiztosabbnak és nőiesebbnek érzem magam, ezáltal az önbizalmam is megnőtt. Mindezek mellett a Beautyrobic megtanított arra, hogy ne adjam fel könnyen az álmaimat, mert ha keményen és kitartóan dolgozom, elérem a kitűzött céljaimat.

 

Tehát rengeteg mindent köszönhetek ennek az edzésformának és magának Briginek. Az életem része lett, olyannyira, hogy már én is Beautyrobic oktató vagyok, hogy ugyanezt az érzést át tudjam adni másoknak is.

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba